Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Snoreeze

Παρουσίαση Snoreeze

Αντιμετωπίστε το Ροχαλητό με την Snoreeze: Η Νο1 Επιλογή στην Ευρώπη

Η Snoreeze είναι αναγνωρισμένη ως η κορυφαία μάρκα αντιμετώπισης του ροχαλητού στην Ευρώπη, προσφέροντας προηγμένες λύσεις για περισσότερα από 25 χρόνια. Με περισσότερα από 15 εκατομμύρια προϊόντα που έχουν πουληθεί, η Snoreeze διαθέτει μια εκτενή γκάμα προϊόντων που επικεντρώνονται στην προσφορά γρήγορης ανακούφισης και βελτίωσης της ποιότητας του ύπνου για εκείνους που ροχαλίζουν​.

Τα προϊόντα της Snoreeze καλύπτουν διάφορες ανάγκες: από την καθημερινή αντιμετώπιση του ροχαλητού μέχρι την αντιμετώπιση του ροχαλητού λόγω συμφόρησης της μύτης. Επίσης, προσφέρει λύσεις για άτομα που αντιμετωπίζουν σοβαρό ροχαλητό και άπνοια ύπνου. Ανάμεσα στα προϊόντα περιλαμβάνονται σπρέι για το λαιμό, λωρίδες για τη μύτη, συσκευές για το στόμα και πολλά άλλα, που είναι σχεδιασμένα να προσφέρουν άνεση και αποτελεσματικότητα​.

Η Snoreeze επικεντρώνεται στην προσφορά μιας ευρείας γκάμας προϊόντων που βοηθούν στην αντιμετώπιση του ροχαλητού, από την ελαφριά έως τη μέτρια άπνοια ύπνου. Η συσκευή για το στόμα της Snoreeze, για παράδειγμα, είναι ενδεδειγμένη για τη θεραπεία του ροχαλητού και της άπνοιας ύπνου, προσφέροντας μια προσαρμόσιμη λύση που εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή εφαρμογή για κάθε χρήστη. Η συσκευή είναι εύκολη στη ρύθμιση και στο καθάρισμα και έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τον χρήστη να κοιμάται καλύτερα, διατηρώντας το στόμα ανοιχτό και διευκολύνοντας την αναπνοή​.