Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Παρουσίαση Skincode

Η Κληρονομιά της Skincode: Πρωτοποριακή Φροντίδα Δέρματος με Ελβετική Εμπειρία


Η Skincode, μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 1998 στη Ζυρίχη από την ευγενή οικογένεια Massalsky, αντιπροσωπεύει μια πλούσια κληρονομιά στην πρωτοποριακή έρευνα για τη φροντίδα δέρματος και την κυτταρική αντιγηραντική θεραπεία στην Ελβετία. Με βασική αρχή τη φροντίδα της ομορφιάς και της ευεξίας του ευαίσθητου δέρματος, η Skincode δεσμεύεται να αναπτύσσει φόρμουλες υψηλής απόδοσης, ιατρικού βαθμού, που εξασφαλίζουν όχι μόνο ορατά αποτελέσματα αλλά και υψηλή ανοχή από το δέρμα.

Η Skincode έχει αναπτύξει τρεις καινοτόμες συλλογές προϊόντων - Skincode ESSENTIALS, Skincode EXCLUSIVE και Skincode PRESTIGE - που απευθύνονται σε όλες τις ανάγκες του δέρματος και τις προσωπικές προτιμήσεις, συνεργαζόμενη από την αρχή με παγκοσμίως αναγνωρισμένους δερματολόγους, ειδικούς σε συστατικά και εργαστήρια στην Ελβετία, ώστε να εφαρμόσει τις τελευταίες επιστημονικές και δερματολογικές έρευνες.

Η σειρά Skincode Exclusive είναι επιστημονικά ελεγμένη και ακολουθεί τις διάσημες ελβετικές αρχές κυτταρικής αντιγήρανσης, προσφέροντας προηγμένες και πολυτελείς λύσεις αντιγηραντικής φροντίδας δέρματος υψηλής απόδοσης. Τα προϊόντα της σειράς χαρακτηρίζονται από συμπυκνωμένες θεραπείες φροντίδας δέρματος με ισχυρά ενεργά συστατικά και πλούσιες υφές, που ενισχύονται από το πιο καινοτόμο ACR Complex, ένα σημαντικό σύμπλεγμα που αποδεικνύεται κλινικά ότι στοχεύει και καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης σε κυτταρικό επίπεδο.

Η δέσμευση της Skincode στην καθαρή ομορφιά είναι εμφανής μέσω της προσφοράς προϊόντων 100% vegan, παρασκευασμένων στην Ελβετία, δοκιμασμένων δερματολογικά και κατάλληλων για ευαίσθητο δέρμα, χωρίς τη χρήση ορυκτελαίων. Μέσα από αυτή τη δέσμευση, η Skincode υπόσχεται να προσφέρει προϊόντα που σέβονται την υγεία