Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Sensodyne

Παρουσίαση Sensodyne

Η Sensodyne είναι μια κορυφαία μάρκα οδοντόκρεμας που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει ανακούφιση σε ευαίσθητα δόντια. Είτε αισθάνεστε πόνο ή δυσφορία όταν καταναλώνετε ζεστά, κρύα, γλυκά ή όξινα τρόφιμα και ποτά, η Sensodyne μπορεί να σας βοηθήσει. Η κλινικά αποδεδειγμένη σύνθεσή της περιέχει ένα ενεργό συστατικό που βοηθά στην ενίσχυση και προστασία του ευαίσθητου νεύρου του δοντιού, παρέχοντας μακροχρόνια ανακούφιση από την ευαισθησία.

Η οδοντόκρεμα Sensodyne συνιστάται από οδοντίατρους παγκοσμίως και διατίθεται σε μεγάλη γκάμα γεύσεων και μορφών για κάθε ανάγκη. Επιπλέον, η Sensodyne προσφέρει μια σειρά προϊόντων οδοντόβουρτσας και στοματικών διαλυμάτων που στοχεύουν σε συγκεκριμένες ανάγκες στοματικής φροντίδας.

Επιλέξτε το Sensodyne για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα δόντια σας υγιή, δυνατά και χωρίς πόνο. Με τη Sensodyne, μπορείτε να απολαύσετε όλα τα αγαπημένα σας φαγητά και ποτά χωρίς καμία ενόχληση. Εμπιστευτείτε την Sensodyne, την οδοντόκρεμα που προτείνουν οι οδοντίατροι για ευαίσθητα δόντια.