Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Sebamed

Παρουσίαση Sebamed

Η Ιστορία της Sebamed: Υγιής Δερματική Φροντίδα με Ισορροπημένο pH

Η Sebamed αντιπροσωπεύει ένα από τα κορυφαία ονόματα στη φροντίδα του δέρματος με ιατρική προσέγγιση, προσφέροντας προϊόντα με το ιδανικό pH 5.5, το οποίο είναι και το φυσιολογικό pH της υγιούς επιδερμίδας. Κάθε προϊόν της σειράς Sebamed περιέχει υψηλής ποιότητας δραστικά συστατικά τα οποία καθαρίζουν και τρέφουν το δέρμα χωρίς να καταστρέφουν το φυσικό μανδύα προστασίας των οξέων. Περισσότερες από 400 επιστημονικές μελέτες έχουν δοκιμάσει την υψηλή αποτελεσματικότητα και την πολύ καλή συμβατότητα με το δέρμα των προϊόντων Sebamed, επιβεβαιώνοντας την εμπειρογνωμοσύνη τους στη φροντίδα του ευαίσθητου και προβληματικού δέρματος.

Η ιστορία της Sebamed ξεκινά το 1957 από τον Heinz Maurer στη Γερμανία. Η εταιρεία έγινε διεθνώς γνωστή από το 1971, εξάγοντας τα προϊόντα της σε περισσότερες από 70 χώρες. Η Sebamed ήταν πρωτοπόρος στην ανάπτυξη του πρώτου σαπουνιού καθαρισμού χωρίς σαπούνι με pH 5.5, υποστηρίζοντας το φυσικό προστατευτικό στρώμα του δέρματος. Σήμερα, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις φροντίδας του δέρματος για όλες τις ηλικιακές ομάδες, υποστηρίζοντας το φυσικό φράγμα του δέρματος με pH 5.5. Οι λύσεις φροντίδας του δέρματος περιλαμβάνουν τις σειρές Age Defense, Clear Face και Baby Sebamed. Όλα τα προϊόντα της Sebamed είναι κλινικά δοκιμασμένα σε ευαίσθητο δέρμα και δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Η Sebamed αποτελεί σήμερα ένα σημαντικό ορόσημο στον τομέα της δερματολογικής φροντίδας, πουλώντας τα προϊόντα της σε πάνω από 85 χώρες και έχοντας επηρεάσει θετικά τη ζωή ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Η σειρά προϊόντων της περιλαμβάνει τις Classic, Clear Face, Baby Sebamed, Anti-Aging, Anti-Dry, Sun Care και Visio, όλα με pH επιπέδου 5.5, στηρίζοντας έτσι το φυσικό υδρολιπιδικό φράγμα του δέρματος, γνωστό ως μανδύας οξέων, που διατηρεί την υγρασία και τα λιπίδΗ Sebamed είναι ένας κορυφαίος Γερμανικός οίκος στον χώρο της φαρμακευτικής δερματικής φροντίδας, που διακρίνεται για την ανάπτυξη προϊόντων με βάση το ιδανικό pH 5.5, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της υγιούς επιδερμίδας. Η δημιουργία της συνδέεται με την πρωτοποριακή έρευνα του Dr. Heinz Maurer το 1957, ο οποίος παρουσίασε το πρώτο σαπούνι καθαρισμού χωρίς σαπούνι, προσφέροντας μια επαναστατική λύση στην φροντίδα του δέρματος με εκζέματα και άλλες δερματικές παθήσεις.

Οι επιστημονικές της έρευνες και οι κλινικές δοκιμές επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα και την υψηλή δερματική συμβατότητα των προϊόντων της, κάνοντας τα ιδανικά για την φροντίδα ευαίσθητου και προβληματικού δέρματος. Σήμερα, η Sebamed διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, περιλαμβάνοντας σειρές όπως Classic, Clear Face, Baby Sebamed, Anti-Aging, Anti-Dry, Sun Care και Visio, όλα με σκοπό την ενίσχυση του φυσικού φραγμού του δέρματος με pH 5.5, προστατεύοντάς το από την αφυδάτωση και περιβαλλοντικές επιδράσεις.

Μέσα από την επιστημονική της φιλοσοφία και την αφοσίωση στην ποιότητα, η Sebamed έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως ένας παγκόσμιος ηγέτης στη δερματική φροντίδα, προσφέροντας λύσεις που υποστηρίζουν και ενισχύουν την υγεία του δέρματος σε πάνω από 85 χώρες. Η εμπιστοσύνη και η πίστη των καταναλωτών προς τα προϊόντα Sebamed αποτελεί την καλύτερη επιβεβαίωση της αξίας και της αποτελεσματικότητάς τους, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της εταιρείας στην "Επιστήμη για υγιές δέρμα".