18039 προϊοντα για καθε αναγκη
To καλάθι σας δεν έχει προϊόντα. Βρείτε ό,τι χρειάζεστε ανάμεσα από 18039 προϊόντα για κάθε σας ανάγκη

Roc

Προϊοντα Roc

Πληροφορίες για την εταιρεία Roc

Σήμερα, η ROC σας προσφέρει όχι μόνο προϊόντα αντιγήρανσης με προηγμένες τεχνολογίες, αλλά και προγράμματα ομορφιάς με συμβουλές για την περιποίηση της επιδερμίδας και τον τρόπο ζωής σας, οι οποίες θα σας συνοδεύουν κάθε μέρα στην προσπάθειά σας να ανακτήσετε τον έλεγχο στα σημάδια γήρανσης.

Πρωτοπόρος στην αντιγήρανση και την κοσμετολογία για πάνω από 50 χρόνια, η RoC συνεργάστηκε με ειδικούς στον τομέα της αντιγήρανσης με σκοπό να αναπτύξει την μοναδική και ολοκληρωμένη αντιγηραντική της πρόταση.

Η καινοτομία και η επιστημονική πρωτοπορία αποτελούν δομικά στοιχεία της στρατηγικής μας για ανάπτυξη επαναστατικών αποκλειστικών συστατικών*, που εντάσσονται στα προϊόντα αντιγήρανσης που δημιουργούμε.

Τα επαναστατικά συστατικά που αναπτύσσει η RoC συνδυάζονται με υφές ανώτερης ποιότητας και μοναδικά μέσα διάθεσης. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούνται αποτελεσματικές, εξελιγμένες και καλής ανεκτικότητας αντιγηραντικές συνθέσεις που προορίζονται για χρήση από δερματολόγους.

Οι έρευνες αναγνώρισης των αναγκών των γυναικών από τη RoC μας παρέχουν μοναδική κατανόηση σχετικά με τις ανάγκες και τις προοπτικές των ασθενών της αισθητικής δερματολογίας, με αποτέλεσμα να καθοδηγούν την ανάπτυξη των προϊόντων μας και τις προτεινόμενες χρήσεις τους.

Η RoC αποτελεί πρωτοπόρο στη δημιουργία ενός προηγμένου κλινικού και προκλινικού πλάνου που καταδεικνύει τον συμπληρωματικό ρόλο των προϊόντων περιποίησης στις αισθητικές επεμβάσεις. Σε συνδυασμό με δεδομένα ασφάλειας χρήσης, ιστολογικές μελέτες, αλλά και κλινικές και προκλινικές μελέτες, αυτά τα στοιχεία αποτελούν τη βάση της νέας μας σειράς προϊόντων.

Πιθανόν να έχετε ήδη δοκιμάσει τα προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας της RoC® ή αν θυμάστε το λογότυπό μας στην κρέμα προσώπου της μητέρας σας, τότε πιθανόν να θυμάστε, ακόμη, ότι δραστηριοποιούμαστε στην έρευνα στον τομέα των καλλυντικών προϊόντων πάνω από 50 χρόνια.

Η ιστορία μας στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων περιλαμβάνει σημαντικά επιτεύγματα, όπως υποαλλεργικά προϊόντα, Ρετινόλη, καθώς και το πρώτο αντηλιακό. Αλλά τα τελευταία δύο χρόνια, κάνουμε κάτι διαφορετικό: έχουμε προχωρήσει ακόμα περισσότερο, επαναπροσδιορίζοντας την ταυτότητά μας και αναθεωρώντας την προσέγγισή μας όσον αφορά την φροντίδα αντιγήρανσης.

Αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματά μας.

Διευρύνοντας τις γνώσεις μας.

Γιατί ROC

Έχουμε αναπτύξει μια μοναδική, μακροπρόθεσμη, ολιστική πρόταση αντιγήρανσης με ειδικούς αισθητικούς δερματολόγους: προϊόντα υψηλής αποτελεσματικότητας σε συνδυασμό με καθημερινά προγράμματα διαχείρισης της νεότητας της επιδερμίδας για να δώσουμε στις γυναίκες την πραγματική δύναμη να μεγαλώνουν όμορφα.

Η RoC® ιδρύθηκε από ένα φαρμακοποιό που συνεργαζόταν στενά με κορυφαίους δερματολόγους με σκοπό την ανάπτυξη ασφαλών και εξαιρετικά αποτελεσματικών προϊόντων περιποίησης στην υπηρεσία της γυναικείας ομορφιάς.

Σήμερα, έχουμε αναπτύξει τη δική μας μοναδική προσέγγιση με τη βοήθεια αισθητικών δερματολόγων, οι οποίοι θεωρούμε ότι αποτελούν τους κορυφαίους ειδικούς στον τομέα της αντιγήρανσης. Ζητάμε τακτικά τις συμβουλές τους σχετικά με τη σύνθεση των προϊόντων μας και τα ημερήσια προγράμματα περιποίησης.

Η μακροχρόνια δέσμευσή μας στην επιστήμη, την έρευνα και την κλινική μελέτη είναι πιο ισχυρή από ποτέ. Διαθέτουμε περισσότερο χρόνο στην ανάπτυξη και τον έλεγχο των προϊόντων χάρη σε ένα μοναδικό πρωτόκολλο κλινικής έρευνας.

Αποτέλεσμα: τα προϊόντα έχουν πραγματικά αποτελέσματα γιατί αντιμετωπίζουν τα αίτια της γήρανσης, όχι απλά τα επιφανειακά συμπτώματα.

Θα ήταν εύκολο να πιστέψουμε στο θαύμα της αιώνιας ομορφιάς... αλλά για τη διατήρηση της ομορφιάς, αν και οι κρέμες είναι απαραίτητες, δεν μπορούν να κάνουν τα πάντα.

Οι ειδικοί της επιδερμίδας εκτιμούν ότι οι παράγοντες που συνδέονται με τον τρόπο ζωής μας ευθύνονται για το 50% της γήρανσης του δέρματος. Γι’ αυτό το λόγο, η νέα μας, διευρυμένη προσέγγιση στην αντιγηραντική φροντίδα περιλαμβάνει εξωτερικούς παράγοντες, όπως ο ήλιος, η διατροφή, το άγχος και ο ύπνος...

Εκτός από το πρόγραμμα και τα προϊόντα περιποίησης, έχουμε δουλέψει σκληρά σε συνεργασία με τους ειδικούς μας, με σκοπό να δημιουργήσουμε προηγμένες διαγνωστικές τεχνικές που λαμβάνουν υπόψη όλους τους σημαντικούς παράγοντες γήρανσης, ώστε να σας προσφέρουμε όσο το δυνατόν πιο εξατομικευμένο πρόγραμμα αντιγήρανσης. Η ομορφιά σε κάθε ηλικία- απλά εξαρτάται από εμάς, και από εσάς, μαζί.

Newsletter
Ενημερωθειτε για νεα και αποκλειστικες προσφορες

Εγγραφή στο newsletter

To Wecare θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Επιβεβαιώστε όλους τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Wecare Eshop και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Ακολουθήστε μας στο Instagram!
wecare.gr