Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Rilastil

Παρουσίαση Rilastil

Η πορεία της Rilastil ξεκινάει από το 1870, με τον ιδρυτή Domenico Ganassini, έναν γεννημένο επιστήμονα με εμφυτο ταλέντο στη βιοχημεία και μια ακατάπαυστη δίψα για έρευνα. Ο Ganassini, ένας καθηγητής με σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του, όπως η σύνθεση της νιασίνης, οδηγήθηκε από την αγάπη του για την επιστήμη στη δημιουργία του Istituto Ganassini το 1935, στην Ιταλία της δεκαετίας του '30.

Το Istituto Ganassini διακρίθηκε για την επαναστατική του προσέγγιση στην έρευνα και την παραγωγή, εστιάζοντας στη σύζευξη φαρμακολογίας και βιολογίας, παραγωγής προϊόντων υψηλής αισθητικής και δερματολογικής ασφάλειας.
Το 1972, η εταιρεία προχώρησε σε μια σημαντική επιχειρηματική κίνηση με τη δημιουργία της Rilastil, έναν οργανισμό που ενσωμάτωσε τις φαρμακευτικές γνώσεις στον τομέα της κοσμετολογίας, αναδεικνύοντας την ελαστικότητα του δέρματος με επαναστατικές συνθέσεις και προϊόντα.

Το 1982, το εργοστάσιο παραγωγής Bioclin άρχισε να λειτουργεί, σηματοδοτώντας τη συνάντηση της τεχνολογίας με την καινοτομία στην παραγωγή δερμοκαλλυντικών προϊόντων. Η Rilastil ξεχωρίζει για τη δέσμευσή της στην ποιότητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, εγγυώμενη προϊόντα με άριστη καλλυντική αποδοχή και υψηλή απόδοση. Τα προϊόντα Rilastil υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας, δερματολογικούς, μικροβιολογικούς και οφθαλμολογικούς ελέγχους, καθώς και σε δοκιμασίες για την ανίχνευση αλλεργιών και φαγεσωρογόνων δράσεων, επιβεβαιώνοντας την υποαλλεργική τους φύση και την ασφάλειά τους για κάθε τύπο δέρματος. Η ηθική της Rilastil στη δερματολογία και οι αξίες που την καθοδηγούν, όπως η ποιότητα, η ασφάλεια, και η αποτελεσματικότητα, αποτελούν τον πυρήνα της δέσμευσής της προς τους πελάτες.