Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Quest

Παρουσίαση Quest

Η Quest vitamins εδρεύει στο Aston Science Park (επιστημονικό και τεχνολογικό πάρκο) του Birmingham, United Kingdom, όπου η εταιρία μαζί με πανεπιστημικά και ερευνητικά κέντρα βάζουν στόχο τη σύνδεση της έρευνας με την παραγωγή προϊόντων και την προστασία του περιβάλλοντος.
Το εργοστάσιο της Quest έχει άδεια από το Βρετανικό Υπουργείο Υγείας για την παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής και όλες οι διαδικασίες διέπονται από τις αρχές του Good Manufacturing Practice (GMP).

Για την καινοτομία και την ανάπτυξη των προιόντων της
η Quest εξασφαλίζει κάθε φορά ότι τα συστατικά και ο συνδυασμός τους βασίζεται πάντα επιστημονικής έρευνας. Αυτό πιστοποιεί ότι όλα τα σκευάσματα της Quest που διατίθενται στην αγορά ικανοποιούν ακόμα και τις υψηλότερες δυνατές προδιαγραφές, οπότε οι καταναλωτές μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν με ασφάλεια για την βελτίωση της υγείας τους.

Η επιστημονική τεκμηρίωση των συστατικών και των πρακτικών εφαρμογών για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων αποτελεί βασική αιτία για τη σχετικά αργή διεύρυνση της γκάμας της εταιρίας.

Η αφοσίωση της Quest στην εξειδικευμένη τεχνολογία παραγωγής και στην υψηλή ποιότητα που προσδίδει στα προϊόντα της έχει ως αποτέλεσμα η εταιρία να δίνει μεγαλύτερη έμφαση από το αρχικό στάδιο επιλογής της πρώτης ύλης μέχρι και τον έλεγχο ποιότητας του τελικού προϊόντος.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι υπο-αλλεργικές, ώστε τα προϊόντα να είναι κατάλληλα και για τους πιο ευαίσθητους οργανισμούς, εμπεριέχουν χημικές ενώσεις μετάλλων με αμινοξέα υψηλής βιοδιαθεσιμότητας, ενώσεις ιδιαίτερα ανεκτές από τον οργανισμό. Συστατικά που προέρχονται από ζωικές πηγές, όπου είναι δυνατό δεν χρησιμοποιούνται.
Τα μη γενετικά μεταλλαγμένα, τροποποιημένα και ακτινοβολημένα συστατικά δεν επιβαρύνουν τον οργανισμό καθώς δεν περιέχουν υδρογονοποιημένα φυτικά έλαια και κορεσμένα λίπη.
Η Quest έχει σχεδιάσει πρωτοποριακές μεθόδους (χρησιμοποιώντας TLC, HPLC και GC) ανάλυσης της ταμπλέτας, οι οποίες πιστοποιούν ότι το εκχύλισμα του βοτάνου περιέχει όλα τα συστατικά και σε αναλογίες που αυτά υπάρχουν στη φυσική κατάσταση. Επιπλέον, πιστοποιείται η περιεκτικότητα σε συγκεκριμένη δραστική ουσία της τελικής ταμπλέτας. Όποιος χρησιμοποιεί τα προϊόντα Quest γνωρίζει ότι η περιεκτικότητα τους είναι σταθερή από παρτίδα σε παρτίδα, από μήνα σε μήνα και από χρόνο σε χρόνο.

Οι αποτελεσματικοί ισορροπημένοι συνδυασμοί
εξασφαλίζουν ότι κάθε σκεύασμα περιέχει προσεχτικά επιλεγμένους συνδυασμούς συστατικών έτσι ώστε η σύνθεση να είναι αποτελεσματική και ασφαλής χωρίς να μπλοκάρει την απορρόφηση άλλων συστατικών. Η Quest έχει επιλέξει να χρησιμοποιεί υποαλλεργική επικάλυψη για τα προιόντα της, η οποία αποτελείται από καθαρό νερό και φυτική κυτταρίνη. Η επικάλυψη αυτή προστατεύει την ταμπλέτα από την οξείδωση, βελτιώνει την εμφάνισή της, της δίνει λεία επιφάνεια και την κάνει πιο εύκολη στην κατάποση.

Δείγματα από κάθε προϊόν φυλάσσονται κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες περιβάλλοντος και ελέγχονται περιοδικά για να πιστοποιηθεί η βιωσιμότητα του προϊόντος καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής του στο ράφι.

Για την καλύτερη προστασία του προϊόντος από το φως και την υγρασία στις συσκευασίες χρησιμοποιούνται ανακυκλώσιμα, σκούρα φιαλίδια πολυαιθυλενίου υψηλής πυκνότητας. Κάθε φιαλίδιο περιβάλλεται από εξωτερική ταινία ασφαλείας ώστε να προστατεύεται η ετικέτα και να εξασφαλίζεται η ακεραιότητα του περιεχομένου.

Γιατί να επιλέξετε Quest

Για την Quest ο έλεγχος της ποιότητας αποτελεί πρωταρχικό μέλημα τ ης εταιρίας που διαθέτει ένα σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο φαρμακευτικό εργαστήριο. Πριν καν ξεκινήσει η διαδικασία παραγωγής των συμπληρωμάτων, όλες οι πρώτες ύλες αναλύονται προσεχτικά για την περιεκτικότητα και την καθαρότητά τους. Το εργαστήριο της Quest είναι πλήρως εξοπλισμένο για να διεξάγει ελέγχους αποσύνθεσης, διάλυσης, ανθεκτικότητας, υγρασίας και περιεκτικότητας σε βαρέα μέταλλα όπως καθορίζουν η Βρετανική, η Αμερικάνικη και η Ευρωπαϊκή Φαρμακοποιία (Pharmacopoeias).

 

Σημαντικός παράγοντας για την άδεια παραγωγής της Quest είναι οι αυστηροί έλεγχοι και το Σύστημα Ποιότητας ISO9001:2000. Επίσης, η εταιρία έχει πιστοποιηθεί με το Περιβαλλοντολογικό Σύστημα ISO14001, ώστε η επιβάρυνση του περιβάλλοντος απ’ όλη τη λειτουργία των εγκαταστάσεων να είναι η ελάχιστη. Συχνοί έλεγχοι από εξωτερικούς ανεξάρτητους ελεγκτές πιστοποιούν ότι η Quest παράγει προϊόντα με την υψηλότερη ποιότητα.
Η συσκευασία των προϊόντων της Quest ακολουθεί χρωματικό κώδικα έτσι ώστε να είναι εμφανής ο διαχωρισμός των διαφορετικών κατηγοριών.

Η Quest εφάρμοσε τη χρωματική κατηγοριοποίηση για τρεις λόγους:
 

  • η τοποθέτηση στο ράφι να γίνεται πιο εύκολα και οι διαφορετικές κατηγορίες να είναι άμεσα αναγνωρίσιμες
  • να διευκολύνεται ο φαρμακοποιός ή ο βοηθός πωλήσεων στην αναγνώριση και την επιλογή του κατάλληλου προϊόντος
  • να ενισχύεται η εικόνα της Quest στο σημείο πώλησης, με αποτέλεσμα να διευκολύνεται και ο καταναλωτής στην επιλογή του.

    Όλα τα προϊόντα δεν περιέχουν τεχνητά συντηρητικά, χρώματα και αρώματα, άμυλο, σακχαρόζη, λακτόζη και μαγιά καθώς και παράγωγα σίτου και γλουτένης.