Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Σειρές

Παρουσίαση Power Health

Προϊόντα υγείας, με τη φροντίδα της μητέρας Φύσης Power Health

 

H Power Health δραστηριοποιείται από το 1984 στον κλάδο των εναλλακτικών προϊόντων υγείας. Σήμερα βρίσκεται ανάμεσα στις 10 καλύτερες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις, διάκριση που της απονεμήθηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους διαγωνισμούς, τον European Business Academy.

 

Power Health 100% Ελληνική – 100% Πράσινη

 

Η Power Health δημιουργεί τα προϊόντα της αποκλειστικά από φυσικές δραστικές πρώτες ύλες. Στελεχώνεται από μια πλειάδα ξεχωριστών Ελλήνων επιστημόνων, οι οποίοι καινοτομούν με σύμμαχο τη φύση και το περιβάλλον.

 

Η 1η ελληνική εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής βασίζεται στη δύναμη της φύσης, στις Βιταμίνες που μας προσφέρει απλόχερα, στα μέταλλα, στα ιχνοστοιχεία, στα εκχυλίσματα φυτών και φρούτων.

 

Η Power Health έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη φαρμακοποιών και των πελατών

 

Τα εναλλακτικά προϊόντα υγείας της Power Health έχουν βρει τη θέση σε ένα μεγάλο δίκτυο που ξεπερνά τα 5000 φαρμακεία, ενώ έχουν διακριθεί σε πάρα πολλούς διεθνείς διαγωνισμούς. Η Power Health έχει βραβευτεί επανειλημμένα σαν μία από τις πιο πελατοκεντρικές εταιρείες στην Ευρώπη. Κι αυτό συμβαίνει γιατί, στην Power Health δεν παρεκκλίνουμε από το σκοπό μας, για κανένα πρόσκαιρο ή ευκαιριακό όφελος. Τα προϊόντα μας  περνάνε από το αυστηρότερο πρότυπο ελέγχου (GMP), καθώς η προτεραιότητα μας είναι ο άνθρωπος, η ευεξία και η υγεία του.

 

Δεν είναι τυχαία πρώτη εταιρεία στα συμπληρώματα διατροφής

 

Η Power Health έχει αναπτύξει τις σχέσεις της με τους μεγαλύτερους ανθρωπιστικούς οργανισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο. Έχει τον άνθρωπο στον κέντρο της προσοχής, το περιβάλλον, την αρμονική συνύπαρξη της φύσης και της κοινωνίας.

 

Η Power Health καλύπτει σήμερα μια μεγάλη κλίμακα αναγκών του σύγχρονου ανθρώπου, γιατί έχει αναπτύξει πράσινη, οικολογική και ανθρωποκεντρική κουλτούρα.

 

Μέσα σε ένα περιβάλλον που ευνοεί τις παρεκκλίσεις από τους ορθούς κανόνες λειτουργίας της αγοράς, μέσα σε συνθήκες όπου προωθείται με πολλούς τρόπους η απρόσωπη σχέση πελατών και εταιρειών, η Power Health τολμά μιλώντας με τη γλώσσα της φύσης και της αλήθειας για τις φυσικές ανάγκες του ανθρώπου, για την ευεργετική επίδραση των προϊόντων της στην υγεία, την ευεξία, την ομορφιά, τη χαρά.

 

Η αλήθεια μας στο προσκήνιο

 

Τα χαρακτηριστικά της Power Health είναι η εντιμότητα, η ειλικρίνεια, το ήθος, η τόλμη, η συνέπεια και επιστημονική επάρκεια που έρχεται να συμπληρώσει την αξιοποίηση των αποκλειστικά φυσικών πρώτων υλών.

Η αναγνώριση αυτή της ικανότητας, η εμπιστοσύνη που έγινε συνώνυμο των συμπληρωμάτων διατροφής και των φυσικών προϊόντων υγείας και ομορφιάς της Power Health, είναι η αιτία για την οποία αναγνωρίζεται σήμερα ως η πρώτη εταιρεία στον κλάδο της.

 

Τα συμπληρώματα διατροφής φυτοθεραπείας ομοιοπαθητικής της  Power Health παράγονται με τα πιο αυστηρά πρότυπα ασφαλείας και δοκιμάζονται, από αξιόλογους Έλληνες επιστήμονες στο Τμήμα έρευνας της Power Health.

 

Συμπληρώματα διατροφής - Προϊόντα υγείας, φροντίδας και ομορφιάς, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών του σύγχρονου ανθρώπου

 

Τα προϊόντα της Power Health προσφέρουν ασφαλείς και αποτελεσματικές λύσεις για τα καθημερινά προβλήματα υγείας, για τη Γρίπη, τον πονόλαιμο, τη καταρροή και το συνάχι, το βήχα και τη βραχνάδα, ενώ ευνοούν συνολικά την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού.

 

Προσφέρουν αξιόπιστες λύσεις με προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες του οργανισμού κάθε εποχή του χρόνου.  

 

Τα φυσικά προϊόντα της Power Health καλύπτουν τις ανάγκες για αδυνάτισμα, για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, για την επίπεδη κοιλιά και τον τυμπανισμό, ενώ προσφέρονται ακόμα και φυσικά αντικουνουπικά, αντιηλιακά, για την προστασία από την αφυδάτωση και τα τσιμπήματα, για τη ναυτία των ταξιδιών.

 

Τα  προϊόντα της Power Health απευθύνονται σε γυναίκες, άντρες και παιδιά

 

Η Power Health επικεντρώνεται στην τόνωση της φυσικής κατάστασης, της υγείας και της ομορφιάς της γυναίκας, παίρνοντας υπόψη τους πολυσύνθετους ρόλους στους οποίους καλείται να ανταποκριθεί στη σύγχρονη εποχή.

Καλύπτει τις ανάγκες της για αντιγήρανση και ομορφιά, για τόνωση, για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, για τη φροντίδα του δέρματος.

Τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής της Power Health απαντούν στις ανάγκες κάθε γυναίκας, κατά τα διάρκεια της προετοιμασίας, της αρμονικής προσαρμογής του βιολογικού, γενετικού της κύκλου.

Η Power Health παρέχει προϊόντα που προστατεύουν με φυσικό τρόπο το ουροποιητικό σύστημα, παρέχει αντιοξειδωτική προστασία και δημιουργεί οργανικές βαφές για τα μαλλιά.

 

Τα φυσικά προϊόντα της Power Health εξασφαλίζουν τον ανεφοδιασμό του άνδρα με ενέργεια, αντοχή και δύναμη, που εξασφαλίζουν τόνωση, αντιμετώπιση της στυτική δυσλειτουργίας, καλύτερο και ξεκούραστο ύπνο, βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και λειτουργίας του οργανισμού του.

 

Τέλος η Power Health έχει αναπτύξει μία σειρά από ιδιαίτερα προϊόντα που φροντίζουν τις ανάγκες των παιδιών μας, για προστασία από ιώσεις και κρυολογήματα, ενώ ενισχύουν τις αντοχές τους.

 

Τα φυσικά προϊόντα της Power Health είναι ειδικά μελετημένα για τον άνθρωπο και την ανάπτυξη του στις διάφορες ηλικιακές φάσεις της ζωής, καθώς είναι προσαρμοσμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των βιολογικών μας κύκλων, στις ιδιαίτερες κάθε φορά ανάγκες μας.

 

 

Care Points Κερδίστε πόντους φροντίδας
Βρήκαμε ένα ακόμη τρόπο να σας φροντίζουμε:
Το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής των αγορών σας έφτασε στο wecare!

Γνωρίστε τα Cares - τους πόντους φροντίδας που κερδίζετε με κάθε αγορά σας από το wecare, για να σας ευχαριστήσουμε & ανταμείψουμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση δείχνετε στο κατάστημά μας.

Τώρα με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare, συγκεντρώνετε πόντους ανταμοιβής, οι οποίοι προστίθενται αυτόματα στο λογαριασμό σας.

Δημιουργήστε λογαριασμό, πραγματοποιήστε τις αγορές και κερδίστε πόντους ανταμοιβής/Cares!

Woman smiling photo
Πώς λειτουργεί το σύστημα ανταμοιβής πόντων;

Με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare κερδίζετε πόντους/cares. Οι πόντοι ανταμοιβής συγκεντρώνονται στο λογαριασμό σας, από όπου μπορείτε να δείτε κάθε στιγμή πότε και πόσους ακριβώς πόντους έχετε κερδίσει.

Είναι απαραίτητο να έχω λογαριασμό;

Ναι, για να μπορείτε να συλλέγετε & να εξαργυρώνετε πόντους ανταμοιβής είναι απαραίτητο να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο wecare και να συνδέεστε σε αυτόν κάθε φορά που πραγματοποιείτε αγορές. Με τη δημιουργία νέου λογαριασμού σας προσφέρουμε 1000 πόντους/cares δώρο γνωριμίας! Στο λογαριασμό σας αποθηκεύονται και εμφανίζονται συγκεντρωμένοι όλοι οι πόντοι/cares που έχετε, προκειμένου να ενημερώνεστε και να τους εξαργυρώνετε όποτε επιθυμείτε.

Πώς και πόσους πόντους συγκεντρώνω;

Σε όλα τα προϊόντα αναγράφονται πάνω από τη τιμή, οι πόντοι/caresπου τους αναλογούν. Για κάθε 1€ αγοράς κερδίζετε 10 πόντους/cares. Για παράδειγμα, αγοράζοντας 1 προϊόν που κοστίζει 12€, κερδίζετε 120 πόντους/cares. Καθημερινά επίσης θα ανακαλύπτετε επιλεγμένα προϊόντα που προσφέρουν τους διπλάσιους ή τριπλάσιους πόντους με το σήμα doublecare ή triplecare αντίστοιχα. Οι πόντοι που αναλογούν σε κάθε προϊόν υπολογίζονται βάσει της τιμής του μετά την έκπτωση και χωρίς το Φ.Π.Α.

Πώς εξαργυρώνω τους πόντους μου;

Μόλις συνδεθείτε στο λογαριασμό σας & τοποθετήσετε στο καλάθι τα προϊόντα που επιθυμείτε, θα εμφανιστεί το σύνολο των πόντων που έχετε συγκεντρώσει από προηγούμενες αγορές καθώς και το αντίτιμό τους σε ευρώ. Κάθε 1000 πόντοι/cares αντιστοιχούν σε 1€. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας μόλις συγκεντρώσετε 1000 πόντους. Εάν επιθυμείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει, απλά επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο & θα εφαρμοστεί κατευθείαν η επιπλέον έκπτωση στη παραγγελία σας.

Πρέπει να εξαργυρώσω όλους τους πόντους που έχω συγκεντρώσει;

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας, όποτε το επιθυμείτε, εφόσον έχετε συγκεντρώσει τουλάχιστον 1000 πόντους. Στη συνέχεια και ανά 1000 πόντους που συγκεντρώνετε, θα πρέπει να τους εξαργυρώνετε όλους μαζί. Δηλαδή, στην περίπτωση που έχετε συγκεντρώσει 1500 cares μπορείτε να εξαργυρώσετε τα 1000 και τα υπόλοιπα 500 cares παραμένουν στο λογαριασμό σας. Αν έχετε συγκεντρώσει 2000 cares και θέλετε να τα εξαργυρώσετε, θα πρέπει να εξαργυρώσετε και τα 2000 μαζί.

Συχνές ερωτήσεις

Όπως και σε κάθε αντίστοιχη νέα υπηρεσία, οι πόντοι αρχίζουν να μετράνε από τη στιγμή που δημιουργήθηκε το νέο σύστημά μας και δεν υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν αναδρομικά. Ωστόσο, θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση που μας δείχνετε, προσφέρουμε 1000 πόντους/cares στους ήδη εγγεγραμένους χρήστες. Ξεκινήστε από σήμερα κιόλας να συγκεντρώνετε ακόμη περισσότερους πόντους και παράλληλα επωφεληθείτε με επιπλέον εκπτώσεις και αποκλειστικά προνόμια!

Οι νέοι πόντοι προστίθενται στo λογαριασμό σας με την εξόφληση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που εξοφλήσετε με αντικαταβολή, αυτό γίνεται σε μερικές μέρες (5 - 10 εργάσιμες) αφότου εξοφλήσετε το courier που θα φέρει την παραγγελία σας. Επιπλέον μπορεί να χρειαστούν έως και 48 ώρες για να φανούν οι πόντοι στο λογαριασμό σας.

Οι πόντοι προστίθενται στο λογαριασμό σας όταν πραγματοποιήσετε την τηλεφωνική σας παραγγελία, αρκεί να έχετε δημιουργήσει προηγουμένως λογαριασμό στο wecare.gr.