Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Physiomer

Σειρές

Παρουσίαση Physiomer

Η PHYSIOMER εγγυάται ένα αποτελεσματικό προϊόν που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Χρησιμοποιώντας 100% θαλασσινό νερό, τα φυσικά προϊόντα της σας βοηθούν να αναπνέετε πιο εύκολα ημέρα με την ημέρα και εμποδίζει αποτελεσματικά τα αίτια που προκαλούν και τα κρυολογήματα καθώς και άλλες επιπλοκές.

Για να διευκολύνει την αναπνοή κατά τη διάρκεια κρυολογήματος χωρίς κανενός είδους παρενέργειες, και να μειώσει τον αριθμό των κρυολογημάτων κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, η PHYSIOMER σας προσφέρει μια κλινικά αποδεδειγμένη, φυσική λύση μέσα από μια γκάμα προϊόντων ρινικού καθαρισμού.

Διατηρώντας 100% των ανόργανων συστατικών του, η PHYSIOMER καταπραΰνει αποτελεσματικά όλα τα συμπτώματα που συνδέονται με το κρύο, δημιουργώντας τα απαραίτητα εκείνα συστατικά που θα βοηθήσουν την αναγέννηση της αναπνευστικού βλεννογόνου μεμβράνης. Η λύση είναι PHYSIOMER με μοναδικές καταπραϋντικές ιδιότητες.

Ρινικό καθαρισμού με PHYSIOMER Jet Normal κατά τη διάρκεια ενός κρύου έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικά προσφέροντας σημαντική βελτίωση στην αναπνοή (+ 45%), και μία μείωση στις ρινικές εκκρίσεις (- 38%). Σημειώνεται σημαντική βελτίωση της γενικής κατάστασης του ασθενούς (+ 45% σε περιπτώσεις κοινού κρυολογήματος, και + 41% σε περιπτώσεις «γρίπης)καθώς και μείωση χρήσης περαιτέρω φαρμάκων, τόσο το στόμα όσο και τοπικά (- 55% για τα ρινικά αποσυμφορητικά, - 47% για τα βλεννολυτικά).

 Γιατί να επιλέξετε Physuimer

Κλινικές μελέτες, που διεξήχθησαν σε 390 παιδιά ηλικίας μεταξύ 6 και 10 ετών, που πάσχουν από το κοινό κρυολόγημα ή γρίπη, έδειξαν ότι όταν τα παιδία υποφέρουν από κάποιο κρυολόγημα, η χρήση PHYSIOMER βοηθά να καταπολεμήσει την υπερβολική έκκριση των ρινικών κοιλοτήτων που σταματά την κίνηση των μικροσκοπικές τριχών που βρίσκονται στην αναπνευστική βλεννογόνο μεμβράνη, προκαλώντας ρινική απόφραξη.

Η απόφραξη μπορεί επομένως να επιφέρει ρινικές εκκρίσεις από φλεγμονή ή και από οίδημα του ρινικού βλεννογόνου. Η Ρινική συμφόρηση μπορεί επίσης να συνοδεύεται από ερεθισμό του λαιμού και πονοκεφάλους.

Για τη αποτελεσματική θεραπεία του κρυολογήματός σας, επιλέξτε το κατάλληλο προϊόν PHYSIOMER ανάλογα και με το στάδιο κρυολογήματος:

Αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία για την χρήση και τα προϊόντα PHYSIOMETER μπορείτε άμεσα να μας συμβουλευτείτε.

Τα προϊόντα PHYSIOMER μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού (εκτός από το PHYSIOMER ευκαλύπτου που περιέχει αιθέρια έλαια).

Το προϊόντα Physiomer είναι επίσης ασφαλή για χρήση τους από ασθενείς υψηλού κινδύνου, μετά από ιατρική συμβουλή: διαβητικοί, ασθενείς με καρδιακές παθήσεις, διαταραχές του θυρεοειδούς, ηλικιωμένοι...

Ευαίσθητη μύτη επιρρεπής σε αλλεργική ρινίτιδα;

Η PHYSIOMER προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λύσεων προσαρμοσμένο στα ιδιαίτερα συμπτώματά σας . Όταν οι αλλεργίες επιμένουν, η θεραπεία μέσω PHYSIOMER συνδυάζει την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια. Το προϊόντα Physiomer δεν ερεθίζουν, δεν προκαλούν ξηρότητα και δεν εγκυμονούν απολύτως κανέναν κίνδυνο από την συνεχή χρήση τους .

Η PHYSIOMER μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τη γενική κατάσταση του ασθενούς.

 

Κλινικές δοκιμές που διεξάγεται υπό Ωτορινολαρυγγολογικούς ελέγχους σε 256 ασθενείς (άνω των 12 ετών) που πάσχουν από επίμονη ή διαλείπουσα αλλεργική και μη αλλεργική ρινίτιδα ή ρινοκολπίτιδα, για τουλάχιστον 2 χρόνια, έδειξαν ότι χάρη στα οφέλη του θαλασσινού νερού PHYSIOMER καθαρίζονται οι αεραγωγοί, μειώνεται η διάρκεια και την ένταση της αλλεργικής ρινίτιδας και περιορίζεται η ανάγκη για χρήση φαρμάκων.

Όσον αφορά στη μετεγχειρητική φροντίδα , πλαστικοί χειρουργοί προτείνουν την τακτική ρινική πλύση για πλήρη επούλωση. Για να επιταχυνθεί η μετεγχειρητική ανάρρωση και επούλωση ή απλά και για την καθημερινή φροντίδα, η PHYSIOMER προσφέρει μια φυσική λύση κλινικά αποδεδειγμένη. Τα στείρα και απαλλαγμένα από συντηρητικά προιόντα PHYSIOMER προσφέρουν εξαιρετική ανοχή και αποδοχή από τους ασθενείς και δεν ενέχουν τον κίνδυνο αρνητικών επιπτώσεων ή αλληλεπιδράσεων με άλλα φάρμακα.

 

Μέσα από το μοναδικό πλούτο του σε μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία θαλάσσιας προέλευσης, η PHYSIOMER δίνει τη δυνατότητα επιτάχυνσης της επούλωσης, ταχύτερη αναγέννηση των κυττάρων της αναπνευστικής βλεννογόνου μεμβράνης, αυξημένη συχνότητα παλμού των κροσσών και εξαιρετική ανοχή στη μετεγχειρητική φροντίδα.

Αποτρέπει επιπλοκές όπως:

  • ρινικές συνεχείς συμφύσεις
  • δευτερογενών μολύνσεων, που διαρρέουν από το ρινικό βλεννογόνο.

Η PHYSIOMER συστήνεται για την πλύση των ρινικών κοιλοτήτων και κόλπων που σχετίζονται με την επέμβαση:

  • Η επανορθωτική θεραπεία που παρέχει ενυδατώνει σε βάθος χρόνου το βλεννογόνο της μύτης και καταπραΰνει τον κνησμό και τον ερεθισμό.
  • Το Physiomer περιορίζει την ανάπτυξη κυττάρων που είναι υπεύθυνα για την εξάπλωση της φλεγμονής, και βοηθά στην εξάλειψη οιδήματος του ρινικού βλεννογόνου.

 

Care Points Κερδίστε πόντους φροντίδας
Βρήκαμε ένα ακόμη τρόπο να σας φροντίζουμε:
Το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής των αγορών σας έφτασε στο wecare!

Γνωρίστε τα Cares - τους πόντους φροντίδας που κερδίζετε με κάθε αγορά σας από το wecare, για να σας ευχαριστήσουμε & ανταμείψουμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση δείχνετε στο κατάστημά μας.

Τώρα με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare, συγκεντρώνετε πόντους ανταμοιβής, οι οποίοι προστίθενται αυτόματα στο λογαριασμό σας.

Δημιουργήστε λογαριασμό, πραγματοποιήστε τις αγορές και κερδίστε πόντους ανταμοιβής/Cares!

Woman smiling photo
Πώς λειτουργεί το σύστημα ανταμοιβής πόντων;

Με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare κερδίζετε πόντους/cares. Οι πόντοι ανταμοιβής συγκεντρώνονται στο λογαριασμό σας, από όπου μπορείτε να δείτε κάθε στιγμή πότε και πόσους ακριβώς πόντους έχετε κερδίσει.

Είναι απαραίτητο να έχω λογαριασμό;

Ναι, για να μπορείτε να συλλέγετε & να εξαργυρώνετε πόντους ανταμοιβής είναι απαραίτητο να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο wecare και να συνδέεστε σε αυτόν κάθε φορά που πραγματοποιείτε αγορές. Με τη δημιουργία νέου λογαριασμού σας προσφέρουμε 1000 πόντους/cares δώρο γνωριμίας! Στο λογαριασμό σας αποθηκεύονται και εμφανίζονται συγκεντρωμένοι όλοι οι πόντοι/cares που έχετε, προκειμένου να ενημερώνεστε και να τους εξαργυρώνετε όποτε επιθυμείτε.

Πώς και πόσους πόντους συγκεντρώνω;

Σε όλα τα προϊόντα αναγράφονται πάνω από τη τιμή, οι πόντοι/caresπου τους αναλογούν. Για κάθε 1€ αγοράς κερδίζετε 10 πόντους/cares. Για παράδειγμα, αγοράζοντας 1 προϊόν που κοστίζει 12€, κερδίζετε 120 πόντους/cares. Καθημερινά επίσης θα ανακαλύπτετε επιλεγμένα προϊόντα που προσφέρουν τους διπλάσιους ή τριπλάσιους πόντους με το σήμα doublecare ή triplecare αντίστοιχα. Οι πόντοι που αναλογούν σε κάθε προϊόν υπολογίζονται βάσει της τιμής του μετά την έκπτωση και χωρίς το Φ.Π.Α.

Πώς εξαργυρώνω τους πόντους μου;

Μόλις συνδεθείτε στο λογαριασμό σας & τοποθετήσετε στο καλάθι τα προϊόντα που επιθυμείτε, θα εμφανιστεί το σύνολο των πόντων που έχετε συγκεντρώσει από προηγούμενες αγορές καθώς και το αντίτιμό τους σε ευρώ. Κάθε 1000 πόντοι/cares αντιστοιχούν σε 1€. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας μόλις συγκεντρώσετε 1000 πόντους. Εάν επιθυμείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει, απλά επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο & θα εφαρμοστεί κατευθείαν η επιπλέον έκπτωση στη παραγγελία σας.

Πρέπει να εξαργυρώσω όλους τους πόντους που έχω συγκεντρώσει;

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας, όποτε το επιθυμείτε, εφόσον έχετε συγκεντρώσει τουλάχιστον 1000 πόντους. Στη συνέχεια και ανά 1000 πόντους που συγκεντρώνετε, θα πρέπει να τους εξαργυρώνετε όλους μαζί. Δηλαδή, στην περίπτωση που έχετε συγκεντρώσει 1500 cares μπορείτε να εξαργυρώσετε τα 1000 και τα υπόλοιπα 500 cares παραμένουν στο λογαριασμό σας. Αν έχετε συγκεντρώσει 2000 cares και θέλετε να τα εξαργυρώσετε, θα πρέπει να εξαργυρώσετε και τα 2000 μαζί.

Συχνές ερωτήσεις

Όπως και σε κάθε αντίστοιχη νέα υπηρεσία, οι πόντοι αρχίζουν να μετράνε από τη στιγμή που δημιουργήθηκε το νέο σύστημά μας και δεν υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν αναδρομικά. Ωστόσο, θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση που μας δείχνετε, προσφέρουμε 1000 πόντους/cares στους ήδη εγγεγραμένους χρήστες. Ξεκινήστε από σήμερα κιόλας να συγκεντρώνετε ακόμη περισσότερους πόντους και παράλληλα επωφεληθείτε με επιπλέον εκπτώσεις και αποκλειστικά προνόμια!

Οι νέοι πόντοι προστίθενται στo λογαριασμό σας με την εξόφληση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που εξοφλήσετε με αντικαταβολή, αυτό γίνεται σε μερικές μέρες (5 - 10 εργάσιμες) αφότου εξοφλήσετε το courier που θα φέρει την παραγγελία σας. Επιπλέον μπορεί να χρειαστούν έως και 48 ώρες για να φανούν οι πόντοι στο λογαριασμό σας.

Οι πόντοι προστίθενται στο λογαριασμό σας όταν πραγματοποιήσετε την τηλεφωνική σας παραγγελία, αρκεί να έχετε δημιουργήσει προηγουμένως λογαριασμό στο wecare.gr.