24653 προϊοντα για καθε αναγκη
To καλάθι σας δεν έχει προϊόντα. Βρείτε ό,τι χρειάζεστε ανάμεσα από 24653 προϊόντα για κάθε σας ανάγκη
Φίλτρα

Physiomer Σελίδα 1 από 1

Προϊοντα Physiomer

12 αποτελέσματα

Πληροφορίες για την εταιρεία Physiomer Σελίδα 1 από 1

Η PHYSIOMER εγγυάται ένα αποτελεσματικό προϊόν που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Χρησιμοποιώντας 100% θαλασσινό νερό, τα φυσικά προϊόντα της σας βοηθούν να αναπνέετε πιο εύκολα ημέρα με την ημέρα και εμποδίζει αποτελεσματικά τα αίτια που προκαλούν και τα κρυολογήματα καθώς και άλλες επιπλοκές.

Για να διευκολύνει την αναπνοή κατά τη διάρκεια κρυολογήματος χωρίς κανενός είδους παρενέργειες, και να μειώσει τον αριθμό των κρυολογημάτων κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, η PHYSIOMER σας προσφέρει μια κλινικά αποδεδειγμένη, φυσική λύση μέσα από μια γκάμα προϊόντων ρινικού καθαρισμού.

Διατηρώντας 100% των ανόργανων συστατικών του, η PHYSIOMER καταπραΰνει αποτελεσματικά όλα τα συμπτώματα που συνδέονται με το κρύο, δημιουργώντας τα απαραίτητα εκείνα συστατικά που θα βοηθήσουν την αναγέννηση της αναπνευστικού βλεννογόνου μεμβράνης. Η λύση είναι PHYSIOMER με μοναδικές καταπραϋντικές ιδιότητες.

Ρινικό καθαρισμού με PHYSIOMER Jet Normal κατά τη διάρκεια ενός κρύου έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικά προσφέροντας σημαντική βελτίωση στην αναπνοή (+ 45%), και μία μείωση στις ρινικές εκκρίσεις (- 38%). Σημειώνεται σημαντική βελτίωση της γενικής κατάστασης του ασθενούς (+ 45% σε περιπτώσεις κοινού κρυολογήματος, και + 41% σε περιπτώσεις «γρίπης)καθώς και μείωση χρήσης περαιτέρω φαρμάκων, τόσο το στόμα όσο και τοπικά (- 55% για τα ρινικά αποσυμφορητικά, - 47% για τα βλεννολυτικά).

 Γιατί να επιλέξετε Physuimer

Κλινικές μελέτες, που διεξήχθησαν σε 390 παιδιά ηλικίας μεταξύ 6 και 10 ετών, που πάσχουν από το κοινό κρυολόγημα ή γρίπη, έδειξαν ότι όταν τα παιδία υποφέρουν από κάποιο κρυολόγημα, η χρήση PHYSIOMER βοηθά να καταπολεμήσει την υπερβολική έκκριση των ρινικών κοιλοτήτων που σταματά την κίνηση των μικροσκοπικές τριχών που βρίσκονται στην αναπνευστική βλεννογόνο μεμβράνη, προκαλώντας ρινική απόφραξη.

Η απόφραξη μπορεί επομένως να επιφέρει ρινικές εκκρίσεις από φλεγμονή ή και από οίδημα του ρινικού βλεννογόνου. Η Ρινική συμφόρηση μπορεί επίσης να συνοδεύεται από ερεθισμό του λαιμού και πονοκεφάλους.

Για τη αποτελεσματική θεραπεία του κρυολογήματός σας, επιλέξτε το κατάλληλο προϊόν PHYSIOMER ανάλογα και με το στάδιο κρυολογήματος:

Αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία για την χρήση και τα προϊόντα PHYSIOMETER μπορείτε άμεσα να μας συμβουλευτείτε.

Τα προϊόντα PHYSIOMER μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού (εκτός από το PHYSIOMER ευκαλύπτου που περιέχει αιθέρια έλαια).

Το προϊόντα Physiomer είναι επίσης ασφαλή για χρήση τους από ασθενείς υψηλού κινδύνου, μετά από ιατρική συμβουλή: διαβητικοί, ασθενείς με καρδιακές παθήσεις, διαταραχές του θυρεοειδούς, ηλικιωμένοι...

Ευαίσθητη μύτη επιρρεπής σε αλλεργική ρινίτιδα;

Η PHYSIOMER προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λύσεων προσαρμοσμένο στα ιδιαίτερα συμπτώματά σας . Όταν οι αλλεργίες επιμένουν, η θεραπεία μέσω PHYSIOMER συνδυάζει την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια. Το προϊόντα Physiomer δεν ερεθίζουν, δεν προκαλούν ξηρότητα και δεν εγκυμονούν απολύτως κανέναν κίνδυνο από την συνεχή χρήση τους .

Η PHYSIOMER μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τη γενική κατάσταση του ασθενούς.

 

Κλινικές δοκιμές που διεξάγεται υπό Ωτορινολαρυγγολογικούς ελέγχους σε 256 ασθενείς (άνω των 12 ετών) που πάσχουν από επίμονη ή διαλείπουσα αλλεργική και μη αλλεργική ρινίτιδα ή ρινοκολπίτιδα, για τουλάχιστον 2 χρόνια, έδειξαν ότι χάρη στα οφέλη του θαλασσινού νερού PHYSIOMER καθαρίζονται οι αεραγωγοί, μειώνεται η διάρκεια και την ένταση της αλλεργικής ρινίτιδας και περιορίζεται η ανάγκη για χρήση φαρμάκων.

Όσον αφορά στη μετεγχειρητική φροντίδα , πλαστικοί χειρουργοί προτείνουν την τακτική ρινική πλύση για πλήρη επούλωση. Για να επιταχυνθεί η μετεγχειρητική ανάρρωση και επούλωση ή απλά και για την καθημερινή φροντίδα, η PHYSIOMER προσφέρει μια φυσική λύση κλινικά αποδεδειγμένη. Τα στείρα και απαλλαγμένα από συντηρητικά προιόντα PHYSIOMER προσφέρουν εξαιρετική ανοχή και αποδοχή από τους ασθενείς και δεν ενέχουν τον κίνδυνο αρνητικών επιπτώσεων ή αλληλεπιδράσεων με άλλα φάρμακα.

 

Μέσα από το μοναδικό πλούτο του σε μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία θαλάσσιας προέλευσης, η PHYSIOMER δίνει τη δυνατότητα επιτάχυνσης της επούλωσης, ταχύτερη αναγέννηση των κυττάρων της αναπνευστικής βλεννογόνου μεμβράνης, αυξημένη συχνότητα παλμού των κροσσών και εξαιρετική ανοχή στη μετεγχειρητική φροντίδα.

Αποτρέπει επιπλοκές όπως:

  • ρινικές συνεχείς συμφύσεις
  • δευτερογενών μολύνσεων, που διαρρέουν από το ρινικό βλεννογόνο.

Η PHYSIOMER συστήνεται για την πλύση των ρινικών κοιλοτήτων και κόλπων που σχετίζονται με την επέμβαση:

  • Η επανορθωτική θεραπεία που παρέχει ενυδατώνει σε βάθος χρόνου το βλεννογόνο της μύτης και καταπραΰνει τον κνησμό και τον ερεθισμό.
  • Το Physiomer περιορίζει την ανάπτυξη κυττάρων που είναι υπεύθυνα για την εξάπλωση της φλεγμονής, και βοηθά στην εξάλειψη οιδήματος του ρινικού βλεννογόνου.

 

Newsletter
Ενημερωθειτε για νεα και αποκλειστικες προσφορες

Εγγραφή στο newsletter

To Wecare θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Επιβεβαιώστε όλους τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Wecare Eshop και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Ακολουθήστε μας στο Instagram!
wecare.gr