21809 προϊοντα για καθε αναγκη
To καλάθι σας δεν έχει προϊόντα. Βρείτε ό,τι χρειάζεστε ανάμεσα από 21809 προϊόντα για κάθε σας ανάγκη
Φίλτρα

Pharmathen Σελίδα 1 από 1

Προϊοντα Pharmathen

5 αποτελέσματα

Πληροφορίες για την εταιρεία Pharmathen Σελίδα 1 από 1

Η Pharmathen ιδρύθηκε το 1969 στην Αθήνα, ως ιδιωτική φαρμακευτική εταιρεία και δραστηριοπείται στην ανάπτυξη και εμπορία φαρμακευτικών προϊόντων, κατέχοντας ισχυρή θέση στον τομέα των γενόσημων ιδιοσκευασμάτων.

Με τελευταίας τεχνολογίας ερευνητικά εργαστήρια και ανεξάρτητες παραγωγικές μονάδες, η Pharmathen είναι μία εταιρεία με δραστηριότητες που εκτείνονται από την ανάπτυξη φαρμακευτικών προϊόντων έως και τη διανομή τους. 

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από 900 άτομα, τα οποία εργάζονται στους τομείς Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D), παραγωγής και διανομής των φαρμάκων σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως. Σήμερα τα προϊόντα της Pharmathen είναι διεθνώς εγκεκριμένα από όλες τις αγορές της ΕΕ, και έχουν χορηγηθεί δικαιώματα διανομής στις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες ανά τον κόσμο.

Ως αποτέλεσμα της επέκτασης μας και των νέων επενδύσεων που πραγματοποιούνται, η Pharmathen συνεχίζει να δημιουργεί θέσεις εργασίας και ευκαιρίες καριέρας για να προσελκύει άτομα υψηλής κατάρτισης που μπορούν να μοιραστούν το όραμά της. Η πλειονότητα των εργαζομένων της Pharmathen κατέχουν σημαντικούς ακαδημαϊκούς τίτλους και προσόντα.

Το περιβάλλον και η προστασία του αποτελούν σημαντικά θέματα τα οποία τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει να λαμβάνουν την  προσοχή που τους αξίζει.

Η Pharmathen, παρόλο που είναι μία μη ρυπογόνος βιομηχανία και δεν επιβαρύνει σημαντικά το περιβάλλον, βελτιώνει της μεθόδους της δημιουργώντας μια πιο φιλική με το περιβάλλον σχέση.

Απόδειξή ο ενεργειακά αποδοτικός σχεδιασμός των κτιρίων και των εγκαταστάσεών της, η ανακύκλωση υλικών και ηλεκτρικού εξοπλισμού.

Γιατί να επιλέξετε Pharmathen

Όραμά μας είναι να αναβαθμίσουμε την ποιότητας ζωής των ανθρώπων σε παγκόσμιο επίπεδο με την παροχή καινοτόμων και οικονομικά προσιτών φαρμακευτικών προϊόντων. Φιλοδοξούμε να  είμαστε μία από τις καλύτερες εταιρείες υγειονομικής περίθαλψης παγκοσμίως, διατηρώντας τους εντυπωσιακούς μας ρυθμούς ανάπτυξης, διασφαλίζοντας τις προτιμήσεις των πελατών μας και παρέχοντας κορυφαίες φαρμακευτικές καινοτομίες και λύσεις. 

Η Pharmathen έχει ως στόχο να γίνει μία από τις κορυφαίες εταιρείες Έρευνας και Ανάπτυξης στην Ευρώπη. Αυτό θα το επιτύχουμε χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες τεχνολογίες που είναι διαθέσιμες, με την συνεχή ενίσχυση του χαρτοφυλακίου των προϊόντων μας και την επέκταση της διεθνούς παρουσίας μας.

Newsletter
Ενημερωθειτε για νεα και αποκλειστικες προσφορες

Εγγραφή στο newsletter

To Wecare θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Επιβεβαιώστε όλους τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Wecare Eshop και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Ακολουθήστε μας στο Instagram!
wecare.gr