13066 προϊοντα για καθε αναγκη
To καλάθι σας δεν έχει προϊόντα. Βρείτε ό,τι χρειάζεστε ανάμεσα από 13066 προϊόντα για κάθε σας ανάγκη
Φίλτρα

Pharmasept

Προϊοντα Pharmasept

Πληροφορίες για την εταιρεία Pharmasept

Η PHARMASEPT είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του δερμοκαλλυντικού προϊόντος εδώ και 20 χρόνια.

Στόχος της είναι να προσφέρει φυσικές ποιοτικές λύσεις για την καθημερινή φροντίδα, με σεβασμό πάντα στην ευαίσθητη επιδερμίδα.

Με βάση μια πληθώρα φυσικών συστατικών και σε συνδυασμό με την επιστήμη, τα προϊόντα της PHARMASEPT λειτουργούν προληπτικά και καταπολεμούν αποτελεσματικά τις εξωτερικές επιθέσεις που ταλαιπωρούν την προσωπική υγιεινή.

Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται στην εμφάνιση καινοτόμων προϊόντων για την καθημερινή φροντίδα εμεταλλεύοντας την σοφία της φύσης και την εφερευτικότητα της επιστήμης.

Χρησιμοποιούνται μόνο τα καλύτερα φυσικά συστατικά, όπως φυτικά εκχυλίσματα εμπλουτισμένα με βιταμίνες, μέταλλα και αρώματα χωρίς αλλεργιογόνα. Η εμπειρία μας εγγυάται την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα για όλς τις ηλικίες και για όλους τους τύπους δέρματος.

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έρευνα και την ανάπτυξη, τα προϊόντα της PHARMASEPT παρασκευάζονται στην Ελλάδα με τις υψηλότερες προδιαγραφές υψηλής ποιότητας με επιλεγμένες πρώτες ύλες, εξειδικευμένης δράσης, υψηλής ανταπόκρισης και μέγιστης αποτελεσματικότητας.

Η PHARMASEPT είναι μία αμιγώς ελληνική επιχείρηση με πολύχρονη εμπειρία στα δερμοκαλλυντικά προϊόντα στο χώρο του φαρμακείου.

Γιατί Pharmasept

Όλα τα προϊόντα δημιουργούνται με σεβασμό προς το περιβάλλον και φροντίδα για τον καταναλωτή.

Το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης εξασφαλίζει ότι όλα τα προϊόντα μας είναι απαλλαγμένα από αλλεργιογόνα, χρωστικές, συνθετικά και parabens, δείχνοντας έτσι μεγαλύτερη έμφαση στην φροντίδα ακόμα και του πιο ευαίσθητου δέρματατος. Επιπλέον οι κλινικές μελέτες σε διακεκριμένα ινστιτούτα υψηλού κύρους σε Γερμανία, Ιταλία και Ελλάδα αποτελούν για εμάς μια ευρωπαϊκή πιστοποίηση.

  • Με σεβασμό στον καταναλωτή
    Προσφέρουμε προϊόντα υψηλής δερματολογικής αξίας. Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες σας και συνεχώς βελτιωνόμαστε. Δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης καθώς αντιμετωπίζουμε τον καθένα ξεχωριστά και κάνουμε τα πάντα για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του.
  • Με έμφαση στην ποιότητα
    Tα προϊόντα μας σχεδιάζονται για να διατηρούν το δέρμα υγιές, απαλό και προστατευμένο. Παρέχουμε λύσεις υψηλής δερματολογικής αξίας, με σεβασμό στην ευαίσθητη επιδερμίδα μέσα από κλινικές μελέτες και χρόνιες έρευνες. Αναζητούμε συνεχώς καινούριες συνθέσεις, νέες φόρμουλες και καινοτόμα συστατικά προσαρμόζοντας τα προϊόντα μας στις απαιτήσεις και τις τεχνολογικές εξελίξεις της εκάστοτε εποχής .
  • Με έμφαση στην τιμή
    Προσφέρουμε τώρα τη δυνατότητα σε όλους να φροντίσουν τον εαυτό τους με προϊόντα υψηλής ποιότητας σε προσιτή τιμή. Διατηρούμε και αυξάνουμε την ποιότητα και την ποσότητα των προϊόντων μας και καταφέρνουμε να διατηρούμε ανταγωνιστικές τιμές για να μπορεί ο καθένας να αγοράσει τα αγαπημένα του προϊόντα. Μέσα από την πορεία των 20 χρόνων μας Η PHARMASEPT είναι κοντά σας και σας υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να φροντίζει εσάς και τα μωρά σας για πολύ καιρό ακόμα, με σεβασμό και αγάπη όπως κάνουμε πάντα.Η υγεία και η προστασία της επιδερμίδα σας αποτελεί για εμάς προσωπική υπόθεση.
Newsletter
Ενημερωθειτε για νεα και αποκλειστικες προσφορες
Το email σας θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική μας για την προστασία των δεδομένων σας.