23572 προϊοντα για καθε αναγκη
To καλάθι σας δεν έχει προϊόντα. Βρείτε ό,τι χρειάζεστε ανάμεσα από 23572 προϊόντα για κάθε σας ανάγκη
Φίλτρα

Pharmalux Σελίδα 1 από 1

Προϊοντα Pharmalux

1 αποτελέσματα

Πληροφορίες για την εταιρεία Pharmalux Σελίδα 1 από 1

Η ΦΑΡΜΑΛΟΥΞ  Ε.Π.E. ιδρύθηκε το 1968 από τον Αιμίλιο Νικόλαο Μαυριτσάκη σαν Ο.Ε. με δραστηριότητα την εμπορία και διακίνηση φαρμακευτικών προϊόντων .
Η εξέλιξη και η ανάπτυξη της εταιρείας στα χρόνια που ακολούθησαν ήταν ραγδαία. Το 1996 μετατράπηκε σε Ε.Π.Ε. και από τον Οκτώβριο του 2013 μετατράπηκε σε Α.Ε. με την σημερινή της ονομασία ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΥΡΙΤΣΑΚΗΣ Α.Ε. και τον διακριτικό τίτλο  “ ΦΑΡΜΑΛΟΥΞ Α.Ε.”.  

Από τότε βασικός εταίρος και διαχειρίστρια είναι η κόρη του ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΜΑΥΡΙΤΣΑΚΗ , Βιολόγος Βιοχημικός, Φαρμακολόγος.

Γιατί να επιλέξετε Pharmalux

Η εταιρεία κατέχει σήμερα μια από τις υψηλές θέσεις στην αγορά και είναι μία από τις μεγαλύτερες στον χώρο του φαρμάκου.

Η δραστηριότητά της έγκειται στην εισαγωγή και εμπορία φαρμάκων, καλλυντικών, παιδικών τροφών, παραφαρμάκων και λοιπών ειδών ατομικής υγιεινής με περισσότερα από 16.000 είδη.

Η ΦΑΡΜΑΛΟΥΞ  Α.Ε. είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την εφαρμογή της τεχνολογίας γραμμωτού κώδικα Βarcode από το 2010 στα προϊόντα της.

Με την χρήση αυτής της διαδικασίας σήμανσης των προϊόντων οι παραγγελίες παραδίδονται σε μικρούς χρόνους ανταπόκρισης, εξασφαλίζοντας γρήγορες και σωστές αποστολές, κι’ αποφυγή λαθών.

Η διαδικασία αυτή εφαρμόζεται επίσης από όλες τις συνεργαζόμενες με την εταιρεία μας εταιρείες τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, ώστε να επιτυγχάνεται η απόλυτη ιχνηλασιμότητα των ειδών, όπως επίσης μπορεί να αξιοποιηθεί και από το πελατολόγιο της εταιρείας πετυχαίνοντας τους ίδιους στόχους.

Newsletter
Ενημερωθειτε για νεα και αποκλειστικες προσφορες

Εγγραφή στο newsletter

To Wecare θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Επιβεβαιώστε όλους τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Wecare Eshop και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Ακολουθήστε μας στο Instagram!
wecare.gr