Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Παρουσίαση Pampers

Για περισσότερα από 40 χρόνια, τα Pampers έχει βοηθήσει στη βελτίωση της ζωής των βρέφη, των μικρών παιδιών, και των γονιών που νοιάζονται γι 'αυτά μέσα από μια πλήρη σειρά από πάνες, εσώρουχα εκπαίδευσης, σχεδιασμένα για κάθε στάδιο της ανάπτυξης του μωρού. Όπως πολλοί από τους ερευνητές στην Pampers είναι και οι ίδιοι οι γονείς, που δίνουν μεγάλη προσοχή στην ανάπτυξη προϊόντων από τα οποία επωφελούνται τόσο η μαμά και το μωρό, είναι και εκείνοι αποφασισμένοι να κάνουν τη διαφορά στις ζωές των μωρών όλων μας.

Χάρη σε τέσσερις δεκαετίες έρευνας, σκληρής δουλειάς, αφοσίωσης στις οικογένειες σε όλο τον κόσμο, στα Pampers θα βρείτε την τελευταία τεχνολογία σχεδίασης της πάνας. Η μάρκα Pampers που έκανε το ντεμπούτο της, όπως τα χαρακτηριστικά των προϊόντων της ως χάρις στο υψηλό τέντωμα δημιούργησε την ευκολία και την αξία για τη μαμά και ακόμα μεγαλύτερη άνεση για το μωρό.

Ως μαμά, ξέρετε το πιο σημαντικό πράγμα για μια πάνα είναι ότι σας βοηθά να κρατήσει το μωρό σας στεγνό και άνετο. Μπορείτε να αναρωτηθείτε πώς οι πάνες και ποια υλικά χρησιμοποιούνται για να κάνουν αυτό το καθημερινό προϊόν τόσο αξιόπιστα? Οι πάνες μιας χρήσεως έχουν διανύσει πολύ δρόμο από το 1961, όταν ο Victor Mills, ένας μηχανικός και ερευνητής της P & G, εμπνεύστηκε από τον εγγονό του μωρού να σχεδιάσει μια καλύτερη πάνα μιας χρήσεως.

Οι σημερινές Pampers πάνες και τα μαλακά εσώρουχα, δίνουν τη δυνατότητα στο μωρό σας να αναπνέει και να κινείται καλύτερα καθώς παίζει και κοιμάται κάθε μέρα. Όπως και οι περισσότερες σύγχρονες πάνες μιας χρήσης, τα Pampers έχουν μια πολυεπίπεδη δομή, η οποία επιτρέπει τη μεταφορά και τη διανομή των υγρών μακριά από το μωρό σε ένα απορροφητικό πυρήνα, όπου το υγρό είναι κλειδωμένο μακριά από το μωρό για να βοηθήσει να το κρατήσει άνετο και στεγνό.

Γιατί Pampers

Τα πρώτα ούρα ενός μωρού διαπερνούν τα κανάλια μέσα από μια προστατευτική εσωτερική επένδυση, που ονομάζεται επίσης ένα φύλλο κορυφής. Στο άνω φύλλο υπάρχει ένα λεπτό στρώμα από ήπια λοσιόν για να βοηθήσει στη διατήρηση της υγείας του δέρματος του μωρού προστατεύοντάς το από την υγρασία.

Τα ούρα στη συνέχεια περνούν μέσα από το στρώμα απορρόφησης, το οποίο είναι κατασκευασμένο από ύφασμα-όπως ίνες πολυεστέρα που είναι τόσο μαλακό και αποτελεσματικό στην γρήγορη απορρόφηση υγρού και κατόπιν τα ούρα κινούνται από το δέρμα του μωρού.

Το στρώμα διανομής συλλαμβάνει τη ροή ούρων και το μεταφέρει προς τον απορροφητικό πυρήνα, ο οποίος είναι η στιβάδα εναποθήκευσης της πάνας.

Το εξωτερικό κάλυμμα της πάνας, είναι επίσης γνωστό ως το οπίσθιο φύλλο το οποίο κατασκευάζεται από ένα διαπνέον ολοκληρομένο φιλμ με μαλακό πανί-όπως ίνες για να βοηθήσει στην πρόληψη υγρασίας από τη μεταφορά στο κρεβάτι ή τα ρούχα του μωρού.

Το απορροφητικό πηκτικό υλικό είναι ένα σημαντικό συστατικό για όλες τις πάνες Pampers. Χρησιμοποιείται στον πυρήνα των Pampers για να απορροφούν την υγρασία και να κρατούν το μωρό σας στεγνό.

Το Super απορροφητικό πηκτικό υλικό έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως από τη δεκαετία του 1980 σε μια ποικιλία καταναλωτικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων, πάνες, προϊόντα γυναικείας υγιεινής και συσκευασίας τροφίμων.

Όταν στην πάνα Pampers προστίθεται το Super απορροφητικό πηκτικό υλικό είναι ξηρό και κοκκώδη, όπως η ζάχαρη, αλλά σχηματίζει ένα πήκτωμα καθώς απορροφά υγρό. Στην πραγματικότητα, μπορεί να διατηρήσει μέχρι και 30 φορές το βάρος του σε υγρό, καθώς τα κλειδωμένα τοιχώματα της πάνας το κρατά μακριά για την πρόληψη της υγρασίας.

Care Points Κερδίστε πόντους φροντίδας
Βρήκαμε ένα ακόμη τρόπο να σας φροντίζουμε:
Το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής των αγορών σας έφτασε στο wecare!

Γνωρίστε τα Cares - τους πόντους φροντίδας που κερδίζετε με κάθε αγορά σας από το wecare, για να σας ευχαριστήσουμε & ανταμείψουμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση δείχνετε στο κατάστημά μας.

Τώρα με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare, συγκεντρώνετε πόντους ανταμοιβής, οι οποίοι προστίθενται αυτόματα στο λογαριασμό σας.

Δημιουργήστε λογαριασμό, πραγματοποιήστε τις αγορές και κερδίστε πόντους ανταμοιβής/Cares!

Woman smiling photo
Πώς λειτουργεί το σύστημα ανταμοιβής πόντων;

Με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare κερδίζετε πόντους/cares. Οι πόντοι ανταμοιβής συγκεντρώνονται στο λογαριασμό σας, από όπου μπορείτε να δείτε κάθε στιγμή πότε και πόσους ακριβώς πόντους έχετε κερδίσει.

Είναι απαραίτητο να έχω λογαριασμό;

Ναι, για να μπορείτε να συλλέγετε & να εξαργυρώνετε πόντους ανταμοιβής είναι απαραίτητο να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο wecare και να συνδέεστε σε αυτόν κάθε φορά που πραγματοποιείτε αγορές. Με τη δημιουργία νέου λογαριασμού σας προσφέρουμε 1000 πόντους/cares δώρο γνωριμίας! Στο λογαριασμό σας αποθηκεύονται και εμφανίζονται συγκεντρωμένοι όλοι οι πόντοι/cares που έχετε, προκειμένου να ενημερώνεστε και να τους εξαργυρώνετε όποτε επιθυμείτε.

Πώς και πόσους πόντους συγκεντρώνω;

Σε όλα τα προϊόντα αναγράφονται πάνω από τη τιμή, οι πόντοι/caresπου τους αναλογούν. Για κάθε 1€ αγοράς κερδίζετε 10 πόντους/cares. Για παράδειγμα, αγοράζοντας 1 προϊόν που κοστίζει 12€, κερδίζετε 120 πόντους/cares. Καθημερινά επίσης θα ανακαλύπτετε επιλεγμένα προϊόντα που προσφέρουν τους διπλάσιους ή τριπλάσιους πόντους με το σήμα doublecare ή triplecare αντίστοιχα. Οι πόντοι που αναλογούν σε κάθε προϊόν υπολογίζονται βάσει της τιμής του μετά την έκπτωση και χωρίς το Φ.Π.Α.

Πώς εξαργυρώνω τους πόντους μου;

Μόλις συνδεθείτε στο λογαριασμό σας & τοποθετήσετε στο καλάθι τα προϊόντα που επιθυμείτε, θα εμφανιστεί το σύνολο των πόντων που έχετε συγκεντρώσει από προηγούμενες αγορές καθώς και το αντίτιμό τους σε ευρώ. Κάθε 1000 πόντοι/cares αντιστοιχούν σε 1€. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας μόλις συγκεντρώσετε 1000 πόντους. Εάν επιθυμείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει, απλά επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο & θα εφαρμοστεί κατευθείαν η επιπλέον έκπτωση στη παραγγελία σας.

Πρέπει να εξαργυρώσω όλους τους πόντους που έχω συγκεντρώσει;

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας, όποτε το επιθυμείτε, εφόσον έχετε συγκεντρώσει τουλάχιστον 1000 πόντους. Στη συνέχεια και ανά 1000 πόντους που συγκεντρώνετε, θα πρέπει να τους εξαργυρώνετε όλους μαζί. Δηλαδή, στην περίπτωση που έχετε συγκεντρώσει 1500 cares μπορείτε να εξαργυρώσετε τα 1000 και τα υπόλοιπα 500 cares παραμένουν στο λογαριασμό σας. Αν έχετε συγκεντρώσει 2000 cares και θέλετε να τα εξαργυρώσετε, θα πρέπει να εξαργυρώσετε και τα 2000 μαζί.

Συχνές ερωτήσεις

Όπως και σε κάθε αντίστοιχη νέα υπηρεσία, οι πόντοι αρχίζουν να μετράνε από τη στιγμή που δημιουργήθηκε το νέο σύστημά μας και δεν υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν αναδρομικά. Ωστόσο, θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση που μας δείχνετε, προσφέρουμε 1000 πόντους/cares στους ήδη εγγεγραμένους χρήστες. Ξεκινήστε από σήμερα κιόλας να συγκεντρώνετε ακόμη περισσότερους πόντους και παράλληλα επωφεληθείτε με επιπλέον εκπτώσεις και αποκλειστικά προνόμια!

Οι νέοι πόντοι προστίθενται στo λογαριασμό σας με την εξόφληση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που εξοφλήσετε με αντικαταβολή, αυτό γίνεται σε μερικές μέρες (5 - 10 εργάσιμες) αφότου εξοφλήσετε το courier που θα φέρει την παραγγελία σας. Επιπλέον μπορεί να χρειαστούν έως και 48 ώρες για να φανούν οι πόντοι στο λογαριασμό σας.

Οι πόντοι προστίθενται στο λογαριασμό σας όταν πραγματοποιήσετε την τηλεφωνική σας παραγγελία, αρκεί να έχετε δημιουργήσει προηγουμένως λογαριασμό στο wecare.gr.