Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Παρουσίαση Pampers

Εδώ και πάνω από τέσσερις δεκαετίες, η Pampers έχει αφιερωθεί στη βελτίωση της καθημερινότητας των βρεφών, των νηπίων και των γονιών που τα φροντίζουν, μέσα από μια εκτενή γκάμα προϊόντων όπως πάνες και εσώρουχα εκπαίδευσης, σχεδιασμένα για να συνοδεύουν κάθε στάδιο της ανάπτυξης του παιδιού. Η εταιρεία, η οποία έχει στις τάξεις της ερευνητές που είναι και οι ίδιοι γονείς, επικεντρώνεται στην ανάπτυξη προϊόντων που προσφέρουν ταυτόχρονα άνεση και προστασία, επιδιώκοντας να κάνουν θετική διαφορά στη ζωή των παιδιών παγκοσμίως.

Μετά από συνεχείς έρευνες και ανάπτυξη, η Pampers προσφέρει προηγμένες τεχνολογίες στον σχεδιασμό των πάνων της, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας προστασία και άνεση για τα μωρά. Οι πάνες της είναι γνωστές για την υψηλή απορροφητικότητα και την ικανότητά τους να διατηρούν το μωρό στεγνό και άνετο, χάρη στην πολυεπίπεδη δομή τους που μεταφέρει τα υγρά μακριά από το δέρμα σε έναν απορροφητικό πυρήνα.

Η σημασία της προστασίας του δέρματος του μωρού είναι κορυφαία προτεραιότητα για την Pampers, με τις πάνες να διαθέτουν μια προστατευτική εσωτερική επένδυση και ένα λεπτό στρώμα λοσιόν που βοηθά στη διατήρηση της υγείας του δέρματος. Το απορροφητικό πηκτικό υλικό που χρησιμοποιείται στον πυρήνα των πάνων είναι ικανό να διατηρήσει μέχρι και 30 φορές το βάρος του σε υγρό, παρέχοντας έτσι εξαιρετική προστασία από την υγρασία.

Εκτός από την προσφορά ποιοτικών προϊόντων, η Pampers είναι επίσης αφοσιωμένη στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των πάνων. Η εταιρεία εφαρμόζει πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της βιωσιμότητας σε όλη την αλυσίδα παραγωγής, από την επιλογή των πρώτων υλών μέχρι την παραγωγή και τη συσκευασία, ενώ παρέχει και συμβουλές για την ορθή απόρριψη των χρησιμοποιημένων πανών.

Μέσα από την αφοσίωσή της στην καινοτομία, την ποιότητα και τινότητας των βρεφών, των νηπίων και των γονιών που τα φροντίζουν, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα από πάνες και εσώρουχα εκπαίδευσης που είναι σχεδιασμένα για να συνοδεύουν κάθε στάδιο της ανάπτυξης του παιδιού. Με έναν συνδυασμό από εξειδικευμένη έρευνα, αφοσίωση και τεχνολογική καινοτομία, η Pampers στοχεύει να προσφέρει προϊόντα που εξασφαλίζουν την άνεση και την προστασία που χρειάζεται κάθε μωρό.

Η ιστορία της Pampers ξεκινάει το 1961, όταν ο Victor Mills, ένας μηχανικός της Procter & Gamble, εμπνεύστηκε από την ανάγκη για μια καλύτερη λύση στις πάνες μιας χρήσης για τον εγγονό του. Από τότε, η Pampers έχει εξελιχθεί σε μια παγκόσμια μάρκα που συνεχίζει να καινοτομεί, προσφέροντας προϊόντα όπως οι Pampers Swaddlers με τεχνολογία Blowout Barrier που βοηθά στην πρόληψη διαρροών, ακόμη και στις πιο ακραίες περιπτώσεις.

Οι σύγχρονες πάνες Pampers διαθέτουν μια πολυεπίπεδη δομή που επιτρέπει την αποτελεσματική μεταφορά και διανομή των υγρών μακριά από το δέρμα του μωρού, εξασφαλίζοντας έτσι την άνεση και την ξηρασία. Το κλειδί για αυτή την απορροφητικότητα είναι το Super απορροφητικό πηκτικό υλικό, το οποίο μπορεί να διατηρήσει μέχρι και 30 φορές το βάρος του σε υγρό, μετατρέποντας το σε ένα πήκτωμα που κρατά την υγρασία μακριά από το δέρμα.

Εκτός από την προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας, η Pampers αναγνωρίζει επίσης τη σημασία της βιωσιμότητας και της περιβαλλοντικής ευθύνης. Η εταιρεία εφαρμόζει πρωτοβουλίες για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των προϊόντων της, όπως η χρήση υλικών από διαχειριζόμενες δασικές περιοχές και η παραγωγή συσκευασιών από ανακυκλωμένα ή ανακυκλώσιμα υλικά.

Μέσα από την αφοσίωση στην καινοτομία, την ποιότητα και την βιωσιμότητα, η Pampers συνεχίζει να είναι ένας αξιόπιστος σύμμαχος για τους γονείς σε όλο τον κόσμο, βοηθώντας τους να προσφέρουν την καλύτερη φροντίδα στα μωρά τους.