24653 προϊοντα για καθε αναγκη
To καλάθι σας δεν έχει προϊόντα. Βρείτε ό,τι χρειάζεστε ανάμεσα από 24653 προϊόντα για κάθε σας ανάγκη
Φίλτρα

Ortis Σελίδα 1 από 1

Προϊοντα Ortis

7 αποτελέσματα

Πληροφορίες για την εταιρεία Ortis Σελίδα 1 από 1

Η Ortis υπηρετεί ισχυρές αξίες: βαθύ σεβασμό για τον άνθρωπο και τη φύση, τις δεξιότητες και τα κίνητρα των εργαζομένων της, την κερδοφορία που εγγυάται τη συνέχιση της δραστηριότητας και της απασχόλησης μέσα στην επιχείρηση, την υψηλή ποιότητα, την άψογη εξυπηρέτηση μέσω της ενεργητικής ακρόασης για τους χρήστες των προϊόντα μας.

Η αναγνωρισμένη εμπειρία της ORTIS έχει χτιστεί με υπομονή και επιμονή.Από την ίδρυσή, το εξειδικευμένο δυναμικό της παράγει φάρμακα από φυσικά συστατικά που η σύγχρονη επιστήμη ανακαλύπτει κάθε μέρα.

Ιστορικά στοιχεία Ortis

Τα εργαστήρια Ortis ιδρύθηκαν το 1958 από τον Adolph και την Ειρήνη Χορν.

Σήμερα, είναι τα παιδιά τους, ο Μιχαήλ και ο Φίλιππος και η θετή κόρη τους Solange, που διευθύνουν την επιχείρηση.

Οι τακτικές επιστημονικές ανακαλύψεις επιτρέπουν την σημαντική και αποτελεσματική χρήση των δραστικών ουσιών των φυτών.

Κατά την συνεχή εξέλιξη της γνώσης, η Ortis διατηρεί το στόχο που έθεσαν οι ιδρυτές της εδώ και 50 χρόνια: να βελτιώσει την ευημερία των ανδρών και των γυναικών σε όλο τον κόσμο με τρόπο φυσικό, κάνοντας συνετή χρήση των πόρων που αντλούμε από τη φύση.Όλες οι δραστηριότητες Ortis αντανακλούν την βαθιά πεποίθηση ότι το μέλλον του ανθρώπου και της υγείας του εξασφαλίζεται μέσα από τη συνετή χρήση των ανανεώσιμων φυσικών πόρων της.Από την ίδρυσή της, η ORTIS έχει κατανοήσει τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος εφαρμόζοντας τις καθημερινές δραστηριότητές της κατά την πλέον προηγμένη και καινοτόμο διαδικασία συντήρησης.

Γιατί να επιλέξετε Ortis

Το όραμά μας αντανακλά στην πραγματική κουλτούρα της διατήρησης της φύσης που μας οδηγεί, να βρούμε σε κάθε ένα από τα προϊόντα μας, ό,τι θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας σήμερα. Το άγχος, η ρύπανση, η ανθυγιεινή διατροφή, η έλλειψη σωματικής άσκησης, ο σύγχρονος τρόπος ζωής αποδυναμώνει τις βασικές λειτουργίες του σώματός μας.

Με τηην πάροδο του χρόνου, το σώμα χάνει την ζωντάνια του και οι ασθένειες αρχίζουν να εμφανίζονται: ανωμαλίες στην λειτουρία του εντέρου, δυσπεψία, ευαίσθητες αρθρώσεις, κόπωση, κ.λπ. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι το σώμα μας χρειάζεται να αποκαταστήσει την ισορροπία του για να κρατηθεί σε φόρμα.Αυτό ονομάζεται ομοιόσταση, δηλαδή καλή υγεία.

Τα εργαστήρια Ortis, όπου βρίσκονται στην καρδιά της περιοχής Hautes Fagnes από το 1958, περιβάλλονται από τους καλύτερους ειδικούς για τη μελέτη των καθημερινών βασικών αναγκών και αντιδράσεις του σώματός μας.

Έτσι, τρεις αρχές παρέχουν τη βάση για την ομοιόσταση, που δείχνει ότι η παλιά παροιμία, «νους υγιής εν σώματι υγιή" είναι πιο επίκαιρη από ποτέ:

  1. Όλο και περισσότεροι επιστήμονες είναι της γνώμης ότι το έντερο είναι ο δεύτερος εγκέφαλος και η πηγή των συναισθημάτων μας. Αποτελεί θεμελιώδη αρχή της κοινωνικής πρόνοιας η ισορροπία της εντερικής λειτουργίας μας, όπως είχε ήδη γίνει κατανοητή από τον Ιπποκράτη περισσότερο από 2000 χρόνια πριν.
  2.  Η πρόνοια απαιτείται να βρίσκεται σε στενή επαφή με τη φύση, με σεβασμό ρυθμούς της και τις εποχές.Σε αυτό το πνεύμα, η δραστική αποτοξίνωση σε τακτά χρονικά διαστήματα είναι απαραίτητη για την εξάλειψη των τοξινών και τον καθαρισμό του σώματος.
  3. Η ευημερία απαιτεί επίσης καθημερινά να ακούμε το σώμα μας και τις ανάγκες μας

Για πάνω από πενήντα έτη, η επιχειρηματική αποστολή της οικογένειάς Ortis είναι να παρέχει αποτελεσματική και ασφαλή στη χρήση φυσικές θεραπείες. Μέσα από την έρευνα η Ortis αναπτύξει τα προϊόντα που κατασκευάζονται από μοναδικές μίξεις φυτών που βοηθούν στην αποτελεσματική καταπολέμηση του πόνου καθημερινά.

Αυτά τα προϊόντα υψηλής ποιότητας είναι πλέον διαθέσιμα στον Καναδά

Newsletter
Ενημερωθειτε για νεα και αποκλειστικες προσφορες

Εγγραφή στο newsletter

To Wecare θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Επιβεβαιώστε όλους τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Wecare Eshop και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Ακολουθήστε μας στο Instagram!
wecare.gr