Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProductPieces}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση Oral-B

Η μάρκα Oral-B είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στον άνω των 5 δισεκατομμυρίων $ βούρτσισμα αγορά. Μέρος της Procter & Gamble Company από το 2006, η μάρκα Oral-B περιλαμβάνει οδηγίες και εξουσία οδοντόβουρτσες για παιδιά και ενήλικες, προφορική αρδευτές, κέντρα φροντίδας του στόματος και μεσοδόντια προϊόντα, όπως το οδοντικό νήμα.

Οδοντόβουρτσες Oral-B χρησιμοποιούνται από περισσότερους οδοντιάτρους από οποιαδήποτε άλλη μάρκα σε όλο τον κόσμο.

Οι Oral-B Ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες χρησιμοποιούνται κλινικά αποδεδειγμένα καθώς η ανώτερη ταλάντωση και η περιστρεφόμενη παλλόμενη τεχνολογίας εξασφαλίζουν μία υγιή στοματική κοιλότητα.

Το στρογγυλό κεφάλι βούρτσα που διαθέτει πάλλεται για να απομακρύνει την πλάκα και στη συνέχεια ταλαντεύεται και περιστρέφεται για να την εξαλείψει αποτελεσματικά.

Οι περισσότεροι άνθρωποι υποτιμούν το χρόνο που πρέπει να διαθέτουν για την σωστή υγιεινή της στοματικής κοιλότητας.

Με μια χειροκίνητη οδοντόβουρτσα, είναι εύκολο να χάσει κανείς την αίσθηση του χρόνου. Οδοντιατρική επαγγελματίες συστήνουν βούρτσισμα για δύο λεπτά, δύο φορές την ημέρα.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε τεταρτημόριο του στόματός σας παίρνει 30 δευτερόλεπτα του χρόνου βούρτσισμα.

Οι Oral-B Ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες περιλαμβάνουν ένα ενσωματωμένο χρονόμετρο δύο λεπτών που θα σας απαλλάξει από αυτή τη ρουτίνα, εξασφαλίζοντας την πλήρη καθαρότητα της στοματικής κοιλότητας κάθε φορά που βουρτσίζετε.

 

Γιατι Oral-B

Οι Oral-B Ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες προσφέρουν ένα ποικίλο αριθμό των τρόπων, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε κάθε φορά αυτόν που σας χρειάζεται.

  • Καθημερινή Καθαριότητα: Παρέχει ολοκληρωμένη υγιεινή της στοματικής κοιλότητας
  • Λεύκανση: Αναπληρωματική ταχύτητα για να εξαλείψει μακροχρόνιους λεκέδες
  • Καθαρισμός γλώσσας: Καθαρίζει τη γλώσσα για φρεσκότερη ανάσα
  • Βαθύς καθαρισμός: Επεκτείνει το χρόνο για να ενισχύσει τα αποτελέσματα βουρτσίσματος
  • Ευασθησία: Λειτουργεί σε χαμηλότερη ταχύτητα για απαλό καθαρισμό
  • Μασάζ: Σχεδιασμένο για να κάνετε απαλό μασάζ και τόνωση των ούλων

Για την προώθηση υγιή ούλα, οι Oral-B Ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες είναι οι μόνες που έχουν σχεδιαστεί με ενσωματωμένο αισθητήρα πίεσης και διαθέτουν οπτικοακουστικά σήματα για να σας προειδοποιήσουν εάν εφαρμόζεται πάρα πολύ δύναμη κατά το βούρτσισμα.

Εγγραφείτε στο newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του wecare.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@wecare.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.