Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Olonea

Παρουσίαση Olonea

Η Εξέλιξη της OLONEA: Από την Ιδέα στην Καινοτομία

Η OLONEA είναι μια εταιρεία που έχει αφήσει έντονο το στίγμα της στον τομέα των διατροφικών συμπληρωμάτων και της υγείας, με μια ιστορία που ξεκινάει το 2010. Η αρχική ιδέα για μια ολιστική προσέγγιση της υγείας έδωσε το έναυσμα για τη δημιουργία της Holistic Med, μιας εταιρείας που έγινε από τις πρώτες στην Ελλάδα που πρόσφερε φιλικά βακτήρια στο κοινό. Μέσα σε μια δεκαετία, η εταιρεία εξελίχθηκε, επεκτάθηκε το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της και το 2020 μετονομάστηκε σε OLONEA, λέξη που προέρχεται από την αρχαία ελληνική ὅλον, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για την εταιρεία​.

Τα προϊόντα της OLONEA καλύπτουν μια ευρεία γκάμα αναγκών υγείας και ευεξίας, από την γαστρεντερική υγεία μέχρι την καρδιαγγειακή υγεία, την αντιοξειδωτική προστασία, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, την υγεία του κεντρικού νευρικού συστήματος, και πολλά άλλα​. Ειδικότερα, η εταιρεία προσφέρει σειρές προϊόντων όπως τα BacteFlora, BacteFiber, Ouromanoz, Sferevit, Omegazym, RiganoBiotic, και Rhodiotil, καθένα από τα οποία εξυπηρετεί συγκεκριμένες ανάγκες υγείας​​.

Η OLONEA επικεντρώνεται στην ποιότητα, την ασφάλεια, και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της, με την υπόσχεση να παρέχει λύσεις φυσικής υγείας που είναι κατάλληλες για όλους, χωρίς πρόσθετα, αλλεργιογόνα ουσίες, ΓΤΟ, και ακολουθώντας αυστηρές πρακτικές ποιότητας​. Με μια ιστορία από το 2010, η OLONEA έχει εδραιωθεί ως ένας σημαντικός παίκτης στον χώρο της υγείας και της ευεξίας, παρέχοντας προϊόντα που υποστηρίζουν μια ολιστική προσέγγιση στη φροντίδα της υγείας.