Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Παρουσίαση NUXE

Η Ιστορία της NUXE: Από το Παρίσι στον Κόσμο

Η NUXE, μια αυθεντική γαλλική "αγαπημένη μάρκα", διανύει μια εντυπωσιακή πορεία από την ίδρυσή της το 1990 από την Aliza Jabès, μέχρι την εξέλιξή της σε έναν παγκόσμιο όμιλο παρουσίας σε σχεδόν 60 χώρες. Ξεκινώντας ως ένα μικρό εργαστήριο στο Παρίσι, η NUXE έχει αναδειχθεί σε πρωτοπόρο της φυσικής κοσμετολογίας, δημιουργώντας προϊόντα φροντίδας που αποτελούν μέρος της καθημερινότητας εκατομμυρίων γυναικών. Με εμβληματικά προϊόντα όπως το Huile Prodigieuse®, η NUXE συνδυάζει τα θαύματα της φύσης με την επιστημονική εξειδίκευση, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία αισθησιασμού​.

Η Φιλοσοφία και Οι Αξίες της NUXE

Η NUXE δεσμεύεται σε μια φιλοσοφία βελτίωσης και ευθύνης, επιδιώκοντας να μειώσει το αποτύπωμά της στη φύση και να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας "Made in France". Υποστηρίζοντας έναν δικαιότερο κόσμο, η NUXE συνεργάζεται με εταιρικούς φορείς για την οικολογική μετάβαση, την προστασία των μελισσών, την πρόσβαση σε πόσιμο νερό για όλους, και τη μάχη κατά της ρύπανσης από πλαστικά και των απορριμμάτων. Η προσέγγισή της στα δραστικά συστατικά βασίζεται στην ενέργεια και την αναγέννηση που προσφέρει η φύση, με το εργαστήριο της NUXE να εξερευνά σπάνια φυτά για την ανακάλυψη νέων δραστικών συστατικών​​.

Αποτελώντας μια αυθεντική εμπειρία ομορφιάς, η NUXE προσφέρει προϊόντα φροντίδας που απευθύνονται σε κάθε γυναίκα, με έμφαση στην αισθητική απόλαυση και την αποτελεσματικότητα, ενσαρκώνοντας την τέχνη της φυσικής σύνθεσης. Η εμπειρία NUXE ξεκινά από την πρώτη εφαρμογή, αποκαλύπτοντας την ομορφιά μέσα από μια μοναδική αίσθηση απόλαυσης και ευεξίας​.