Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Noxzema

Παρουσίαση Noxzema

Το προϊόν Noxzema εφευρέθηκε από τον Francis J. Townsend, έναν γιατρό που έζησε σε Όσεαν Σίτι, Μέριλαντ.

Η έμπνευση για το όνομα του Noxzema υποτίθεται ότι προήλθε από έναν ικανοποιημένο πελάτη που αναφώνησε, "Θεραπεύσατε το έκζεμά μου."

Η ζήτηση για το προϊόν αυξήθηκε καθώς τα χρόνια περνούσαν.

Ένα από τα πρώτα σύνθηματα ήταν «η κρέμα θαύμα της Βαλτιμόρης". Κατά τη διάρκεια του 1920, το πρώτο εργοστάσιο Noxzema Chemical Company άνοιξε σε ένα μικρό σπίτι στη Βαλτιμόρη.

Το προϊόν χαίρει ευρείας ανταπόκρισης μέσω της χρήσης του ραδιοφώνου και του τύπου.

Από το 1914, έχει πωληθεί σε ένα μικρό βαθύ μπλε βάζο.

Γιατί Νoxzema

Το Noxzema περιέχει καμφορά, μενθόλη, φαινόλη και ευκάλυπτο, μεταξύ άλλων συστατικών. Αρχικά χρησιμοποιήθηκε ως θεραπεία για εγκαύματα από τον ήλιο, πλέον είναι ευρέως δημοφιλές μεταξύ των γυναικών σαν καθαριστικό προσώπου και make-up remover.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ενάντια στην ξηροδερμία, ηλιοκαμένης ή με άλλο τρόπο ερεθισμένης επιδερμίδας.

Από τις εισαγωγές του προϊόντος Noxzema, το σήμα έχει εμφανιστεί σε κρέμα ξυρίσματος, ξυραφάκια, και πανιά καθαρισμού του δέρματος.

Το Noxzema αποτελεί ένα καθιερωμένο και ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο σήμα στην Ελλάδα με σημαντική παρουσία στα προϊόντα προσωπικής φροντίδας και συγκεκριμένα στις κατηγορίες των αποσμητικών σώματος, αφρόλουτρων και αφρού ξυρίσματος. Ειδικότερα, τα αποσμητικά προϊόντα του Noxzema βρίσκονται στην κορυφή της κατηγορίας τους επί 11 συναπτά έτη.

Ο καθαρισμός του δέρματος είναι μία από τις πιο σημαντικές τελετές που κάνουμε σε καθημερινή βάση για τη φροντίδα για την υγεία μας και την ευημερία.

Ο ρόλος του καθαριστικό δέρματος είναι να καθαρίσετε την επιφάνεια του δέρματος αφαιρώντας τη βρωμιά, τον ιδρώτα και την υπερβολική λιπαρότητα, και να προαχθεί η λαμπερή όψη του δέρματος.

Ο καθαρισμός απαιτεί μια λεπτή ισορροπία μεταξύ της αποτελεσματικής απομάκρυνσης της ρύπανσης και την προσεκτική διατήρηση της φυσικής ισορροπίας της υγρασίας του δέρματος. ο αναζωογονητικό, για βαθύ καθαρισμό που τα ξεκίνησε όλα.

Για σχεδόν έναν αιώνα, τα προϊόντα Κρέμας- Καθαρισμού Noxzema αναδεικνύουν τον βαθύ καθαρισμό των πόρων, την αποφυγή της ξηρότητας στο δέρμα, και την απομάκρυνση του μακιγιάζ. Το δέρμα σας ανανεώνεται και γίνεται αισθητά πιο λείο και απαλό.

Είναι ισχυρό στις προβληματικές περιοχές, αλλά αρκετά ήπιο για καθημερινή χρήση αφήνοντάς σας με μια πιο μαλακή αίσθηση στο δέρμα.

Οι σειρές προϊόντων Noxzema είναι αποδεδειγμένα και παγκοσμίως μια σειρά προϊόντων φροντίδας του δέρματος που προσφέρουν μοναδικές λύσεις για τον καθαρισμό και την φροντίδα της επιδερμίδας.