13066 προϊοντα για καθε αναγκη
To καλάθι σας δεν έχει προϊόντα. Βρείτε ό,τι χρειάζεστε ανάμεσα από 13066 προϊόντα για κάθε σας ανάγκη
Φίλτρα

NIVEA

Προϊοντα NIVEA

64 αποτελεσματα

Πληροφορίες για την εταιρεία NIVEA

Μία από τις κορυφαίες εταιρείες για την περιποίηση της επιδερμίδας διεθνώς είμαστε κοντά στους καταναλωτές, προσφέροντάς τους συναρπαστικά, καινοτόμα προϊόντα.

Τα προϊόντα μας απολαμβάνουν παγκόσμια επιτυχία επειδή οι ​​καταναλωτές μας σε όλο τον κόσμο τα εμπιστεύονται. Με αφετηρία την επιδερμίδα οι ερευνητές μας χρησιμοποιούν υπερσύγχρονες τεχνικές για να μελετήσουν την ανθρώπινη επιδερμίδα, το μεταβολικό μηχανισμό και να αποκαλύψουν τα μυστικά της γήρανσης του δέρματος.

Αναζητούν καινοτόμα συστατικά που υποστηρίζουν τις διεργασίες που ακολουθεί το ίδιο το δέρμα.

Ο κόσμος εμπιστεύεται τη NIVEA περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη μάρκα περιποίησης της επιδερμίδας. Είναι συνώνυμο της αμεσότητας, της εμπιστοσύνης και της αποτελεσματικής περιποίησης κάθε τύπου επιδερμίδας.

Το 2013, η NIVEA ψηφίστηκε και πάλι ως το πιο αξιόπιστο προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας από τους καταναλωτές σε 12 χώρες της Ευρώπης.

Η φροντίδα της NIVEA

Για εμάς, η« φροντίδα »είναι κάτι παραπάνω από μία πτυχή της επιχείρησής μας ∙ εκφράζει την ευθύνη που έχουμε προς τους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Με ερευνητική εμπειρία μεγαλύτερη των 100 χρόνων, παρασκευάζουμε προϊόντα φροντίδας της επιδερμίδας υψηλής ποιότητας. Σήμερα, συνεχίζουμε να προσφέρουμε ιδιαίτερα αποτελεσματικά και αξιόπιστα προϊόντα, μειώνοντας παράλληλα τον αντίκτυπό μας στο περιβάλλον.

Έχοντας ως πρωταρχικό μας μέλημα τη φροντίδα, είμαστε σε θέση να νοιαζόμαστε για τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν: τους καταναλωτές μας, τους εργαζομένους μας αλλά και τις τοπικές κοινότητες.

Εμείς διαχειριζόμαστε τις δραστηριότητές μας κατά βιώσιμο τρόπο και έχουμε δεσμευθεί απέναντι στην οικολογική και κοινωνική μας ευθύνη.

Οι δράσεις μας δεν καθορίζονται μόνο από την οικονομική επιτυχία της Εταιρείας μας, αλλά και από την ενεργό προσέγγιση μας για την προστασία του περιβάλλοντος και την επαγγελματική ασφάλεια, καθώς και από τη δέσμευσή απέναντι στην κοινωνία.

Η βιωσιμότητα είναι μια συνεχής διαδικασία που γεννά συνεχώς νέους στόχους, προοπτικές, καθώς και μέτρα.

Πάνω απ 'όλα, η βιωσιμότητα είναι μια βασική πεποίθηση που έχει προχωρήσει μέσα από διαδικασίες μάθησης. Στόχος μας είναι η διαρκής βελτίωση - και με αυτό τον τρόπο να κάνουμε τη ζωή μας όσο το δυνατόν καλύτερη.

Τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον.

Newsletter
Ενημερωθειτε για νεα και αποκλειστικες προσφορες
Το email σας θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική μας για την προστασία των δεδομένων σας.