Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Παρουσίαση Neutrogena

Η επιτυχημένη ιστορία της Neutrogena ξεκίνησε το 1930 όταν ο ιδρυτής Emanuel Stolaroff ίδρυσε μια μικρή εταιρεία καλλυντικών με την επωνυμία Natone.

Στα πρώτα χρόνια της η Natone αποτελούσε ένα προμηθευτή για τα ινστιτούτα αισθητικής που στα χρόνια εκείνα συνήθως συνδέεται με την αίγλη της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Έπειτα, Natone άρχισε την κατασκευή και διανομή καλλυντικών και για τη λιανική αγορά.

Ο Lloyd Cotsen, αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας Neutrogena, καθώς έγινε πρόεδρος της εταιρείας το 1967 και έκανε πήρε την απόφαση που θα επηρεάσει βαθιά το μέλλον της εταιρείας και να προωθήσει τα οφέλη του σαπουνιού της Neutrogena στον ιατρικό κλάδο.

Η ισχυρή σχέση μεταξύ της Neutrogena Corporation και των επιστημόνων δερματολόγων έδωσε στην εταιρεία ένα εξαιρετικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

 Ο Stolaroff είχε ακούσει για ένα ασυνήθιστο σαπούνι που αναπτύχθηκε από τον Δρ Edmond Fromont, έναν βέλγο χημικό καλλυντικών.

Γιατί να επιλέξετε Neutrogena

Ο Fromont παρήγαγε μια πατενταρισμένη φόρμουλα ένα αγνό, απαλό στην υφή σαπούνι που ξεπλένονται γρήγορα από το δέρμα, αφήνοντας ουσιαστικά κανένα υπόλειμμα σαπουνιού.

Έντεκα λεπτά μετά το πλύσιμο με αυτό το μοναδικό σαπούνι, το δέρμα επέστρεψε στο κανονικό pH του - μόλις ένα λεπτό περισσότερο από όσο χρειάζεται για το πλύσιμο των χεριών μόνο με νερό της βρύσης!

Η μάρκα Neutrogena που κέρδισε μια μοναδική αποδοχή από τον ιατρικό κλάδο, έδωσε την κατευθυντήρια γραμμή προς το μάρκετινγκ και τις ερευνητικές προσπάθειες για να δημιουργήσει μια σειρά από ασφαλή, ήπιας, πριμοδοτημένης ποιότητας προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας.

Το 1973, η εταιρεία εισήχθη στο χρηματιστήριο και το 1980, η Neutrogena εισήλθε στην αγορά περιποίησης μαλλιών.

Η Neutrogena Corporation κέρδισε το σεβασμό και την αξιοπιστία των παγκόσμιων αγορών και αυτό αποδεικνύεται από την εξαγορά της από την Johnson & Johnson το 1994.

Ως μέλος της εταιρειών Johnson & Johnson, Neutrogena έχει την ευκαιρία να διατηρήσει την ίδια επωνυμία, ενώ την ίδια στιγμή αντλεί την αίγλη από της παγκόσμιας φήμης εταιρείας Johnson & Johnson.

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, οι καταναλωτές παρομοιάζουν την υγεία με την ομορφιά. Η Neutrogena είναι φυσικά έτοιμη για την τεράστια μελλοντική ανάπτυξη και ένα συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των ικανοποιημένων πελατών.

Care Points Κερδίστε πόντους φροντίδας
Βρήκαμε ένα ακόμη τρόπο να σας φροντίζουμε:
Το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής των αγορών σας έφτασε στο wecare!

Γνωρίστε τα Cares - τους πόντους φροντίδας που κερδίζετε με κάθε αγορά σας από το wecare, για να σας ευχαριστήσουμε & ανταμείψουμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση δείχνετε στο κατάστημά μας.

Τώρα με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare, συγκεντρώνετε πόντους ανταμοιβής, οι οποίοι προστίθενται αυτόματα στο λογαριασμό σας.

Δημιουργήστε λογαριασμό, πραγματοποιήστε τις αγορές και κερδίστε πόντους ανταμοιβής/Cares!

Woman smiling photo
Πώς λειτουργεί το σύστημα ανταμοιβής πόντων;

Με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare κερδίζετε πόντους/cares. Οι πόντοι ανταμοιβής συγκεντρώνονται στο λογαριασμό σας, από όπου μπορείτε να δείτε κάθε στιγμή πότε και πόσους ακριβώς πόντους έχετε κερδίσει.

Είναι απαραίτητο να έχω λογαριασμό;

Ναι, για να μπορείτε να συλλέγετε & να εξαργυρώνετε πόντους ανταμοιβής είναι απαραίτητο να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο wecare και να συνδέεστε σε αυτόν κάθε φορά που πραγματοποιείτε αγορές. Με τη δημιουργία νέου λογαριασμού σας προσφέρουμε 1000 πόντους/cares δώρο γνωριμίας! Στο λογαριασμό σας αποθηκεύονται και εμφανίζονται συγκεντρωμένοι όλοι οι πόντοι/cares που έχετε, προκειμένου να ενημερώνεστε και να τους εξαργυρώνετε όποτε επιθυμείτε.

Πώς και πόσους πόντους συγκεντρώνω;

Σε όλα τα προϊόντα αναγράφονται πάνω από τη τιμή, οι πόντοι/caresπου τους αναλογούν. Για κάθε 1€ αγοράς κερδίζετε 10 πόντους/cares. Για παράδειγμα, αγοράζοντας 1 προϊόν που κοστίζει 12€, κερδίζετε 120 πόντους/cares. Καθημερινά επίσης θα ανακαλύπτετε επιλεγμένα προϊόντα που προσφέρουν τους διπλάσιους ή τριπλάσιους πόντους με το σήμα doublecare ή triplecare αντίστοιχα. Οι πόντοι που αναλογούν σε κάθε προϊόν υπολογίζονται βάσει της τιμής του μετά την έκπτωση και χωρίς το Φ.Π.Α.

Πώς εξαργυρώνω τους πόντους μου;

Μόλις συνδεθείτε στο λογαριασμό σας & τοποθετήσετε στο καλάθι τα προϊόντα που επιθυμείτε, θα εμφανιστεί το σύνολο των πόντων που έχετε συγκεντρώσει από προηγούμενες αγορές καθώς και το αντίτιμό τους σε ευρώ. Κάθε 1000 πόντοι/cares αντιστοιχούν σε 1€. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας μόλις συγκεντρώσετε 1000 πόντους. Εάν επιθυμείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει, απλά επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο & θα εφαρμοστεί κατευθείαν η επιπλέον έκπτωση στη παραγγελία σας.

Πρέπει να εξαργυρώσω όλους τους πόντους που έχω συγκεντρώσει;

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας, όποτε το επιθυμείτε, εφόσον έχετε συγκεντρώσει τουλάχιστον 1000 πόντους. Στη συνέχεια και ανά 1000 πόντους που συγκεντρώνετε, θα πρέπει να τους εξαργυρώνετε όλους μαζί. Δηλαδή, στην περίπτωση που έχετε συγκεντρώσει 1500 cares μπορείτε να εξαργυρώσετε τα 1000 και τα υπόλοιπα 500 cares παραμένουν στο λογαριασμό σας. Αν έχετε συγκεντρώσει 2000 cares και θέλετε να τα εξαργυρώσετε, θα πρέπει να εξαργυρώσετε και τα 2000 μαζί.

Συχνές ερωτήσεις

Όπως και σε κάθε αντίστοιχη νέα υπηρεσία, οι πόντοι αρχίζουν να μετράνε από τη στιγμή που δημιουργήθηκε το νέο σύστημά μας και δεν υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν αναδρομικά. Ωστόσο, θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση που μας δείχνετε, προσφέρουμε 1000 πόντους/cares στους ήδη εγγεγραμένους χρήστες. Ξεκινήστε από σήμερα κιόλας να συγκεντρώνετε ακόμη περισσότερους πόντους και παράλληλα επωφεληθείτε με επιπλέον εκπτώσεις και αποκλειστικά προνόμια!

Οι νέοι πόντοι προστίθενται στo λογαριασμό σας με την εξόφληση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που εξοφλήσετε με αντικαταβολή, αυτό γίνεται σε μερικές μέρες (5 - 10 εργάσιμες) αφότου εξοφλήσετε το courier που θα φέρει την παραγγελία σας. Επιπλέον μπορεί να χρειαστούν έως και 48 ώρες για να φανούν οι πόντοι στο λογαριασμό σας.

Οι πόντοι προστίθενται στο λογαριασμό σας όταν πραγματοποιήσετε την τηλεφωνική σας παραγγελία, αρκεί να έχετε δημιουργήσει προηγουμένως λογαριασμό στο wecare.gr.