Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Nestle

Παρουσίαση Nestle

Η Nestle είναι μια κορυφαία παγκόσμια εταιρεία τροφίμων και ποτών που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο. Με μια πλούσια ιστορία άνω των 150 ετών, έχουμε τη φήμη ότι παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που είναι ασφαλή και θρεπτικά. Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα τροφίμων και ποτών, συμπεριλαμβανομένων παιδικών τροφών, καφέ, ζαχαροπλαστικής, γαλακτοκομικών προϊόντων και προϊόντων περιποίησης κατοικίδιων, τα οποία εμπιστεύονται οι οικογένειες σε όλο τον κόσμο. Η δέσμευσή μας για ασφάλεια και ποιότητα είναι εμφανής στις αυστηρές διαδικασίες δοκιμών και ποιοτικού ελέγχου. Είμαστε αφοσιωμένοι στη χρήση μόνο των καλύτερων συστατικών και δεσμευόμαστε για βιώσιμες πρακτικές προμήθειας. Επίσης, επενδύουμε συνεχώς στην έρευνα και την ανάπτυξη για τη δημιουργία νέων και καινοτόμων προϊόντων που ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών.
Στη Nestle, πιστεύουμε ότι το καλό φαγητό είναι απαραίτητο για μια καλή ζωή, γι' αυτό προσφέρουμε μια σειρά προϊόντων τροφίμων και ποτών που είναι ασφαλή και θρεπτικά, αλλά και νόστιμα και βολικά. Κατανοούμε επίσης τη σημασία της παροχής επιλογών τροφίμων και ποτών που ταιριάζουν σε διαφορετικές διατροφικές ανάγκες και προτιμήσεις, γι' αυτό προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων χωρίς γλουτένη, χορτοφαγικά ή βιολογικά.