Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Neostrata

Παρουσίαση Neostrata

Neostrata: Πρωτοπορία στη Δερματολογική Φροντίδα Προσώπου

Η Επαναστατική Ιστορία της Neostrata

Η Neostrata είναι μια εταιρεία που ξεκίνησε το 1974 και έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος στη χρήση των οξέων ανανέωσης του δέρματος, όπως τα ΑΗΑ (αλφα υδροξυοξέα) και τα PHA (πολυ υδροξυοξέα), συντελώντας στη δερματολογική βελτίωση της υφής και της όψης του δέρματος. Οι καινοτομίες της έχουν αδειοδοτηθεί παγκοσμίως, αλλάζοντας τη βιομηχανία της φροντίδας του δέρματος.

Κορυφαία Προϊόντα και Δερματολογικές Φόρμουλες

Η Neostrata προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, όπως καθαριστικά, ενυδατικά και θεραπείες αντιγήρανσης, τα οποία έχουν αναπτυχθεί για να προσφέρουν συγκεκριμένα οφέλη στο δέρμα, βελτιώνοντας την υφή και την εμφάνισή του. Προϊόντα όπως το Foaming Glycolic Wash και το Intensive Eye Therapy είναι ιδιαίτερα δημοφιλή για τις ισχυρές τους φόρμουλες και τα αποτελέσματά τους στη μείωση των ρυτίδων και στην ανανέωση της επιδερμίδας.

Δερματολογικά Δοκιμασμένα και Επιστημονικά Επικυρωμένα Προϊόντα

Η Neostrata είναι γνωστή για την ανάπτυξη προϊόντων που είναι ασφαλή και αποτελεσματικά για διάφορους τύπους δέρματος, προσφέροντας λύσεις για πολλαπλές δερματολογικές ανάγκες.