Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Minami

Παρουσίαση Minami

Η Προσέγγιση της Minami στα Συμπληρώματα Ωμέγα-3

Η Minami ξεχωρίζει για τη δέσμευσή της στην παροχή συμπληρωμάτων Ωμέγα-3 υψηλής συγκέντρωσης, φτάνοντας μέχρι και το 95% συγκέντρωση, ώστε οι καταναλωτές να λαμβάνουν τη μέγιστη δυνατή ποσότητα των ευεργετικών λιπαρών οξέων EPA και DHA, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα την παρουσία ανεπιθύμητων συστατικών. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από μια εστιασμένη προσέγγιση στην πηγή των υλικών της, επιλέγοντας μικρά είδη ψαριών που δεν απειλούνται από υπεραλίευση, όπως οι σαρδέλες, οι αντσούγιες και τα σκουμπριά.

Η φιλοσοφία της εταιρείας δεν περιορίζεται μόνο στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, αλλά επεκτείνεται και στην υιοθέτηση πρακτικών που σέβονται το περιβάλλον. Η Minami έχει λάβει πιστοποίηση από την οργάνωση Friend of the Sea για τις προσπάθειές της να εξασφαλίσει τη βιώσιμη πηγή των ωμέγα-3 λιπαρών της. Αυτό αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της Minami να παρέχει προϊόντα όχι μόνο υψηλής ποιότητας αλλά και φιλικά προς το περιβάλλον.

Τα προϊόντα της Minami απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα καταναλωτών, προσφέροντας συμπληρώματα που καλύπτουν διάφορες ανάγκες, από την υποστήριξη της καρδιακής λειτουργίας και τη βελτίωση της εγκεφαλικής υγείας μέχρι την υποστήριξη της εγκυμοσύνης και της παιδικής ανάπτυξης. Με ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα για ενήλικες, παιδιά και εγκύους, η Minami διασφαλίζει ότι κάθε καταναλωτής μπορεί να βρει το κατάλληλο συμπλήρωμα ανάλογα με τις προσωπικές του ανάγκες.

Η αποστολή της Nestlé Health Science, η οποία περιλαμβάνει την Minami στο χαρτοφυλάκιό της, εστιάζει στην ενίσχυση της υγείας μέσω της διατροφής, αντικατοπτρίζοντας μια παγκόσμια δέσμευση για την παροχή προϊόντων που υποστηρίζουν την υγεία σε κάθε στάδιο της ζωής, από την παιδική ηλικία μέχρι την τρίτη ηλικία