Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Microlife

Παρουσίαση Microlife

Η Microlife είναι μια κορυφαία μάρκα στον κόσμο των ιατρικών συσκευών, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε την υγεία και την ευεξία σας. Η σειρά προϊόντων μας περιλαμβάνει πιεσόμετρα, θερμόμετρα, μετρητές αιχμής και πολλά άλλα, όλα σχεδιασμένα για να παρέχουν ακριβείς και αξιόπιστες μετρήσεις. Στη Microlife, κατανοούμε τη σημασία της παρακολούθησης της υγείας σας και γι' αυτό δεσμευόμαστε να παρέχουμε ακριβείς και εύχρηστες ιατρικές συσκευές. Τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να είναι φιλικά προς τον χρήστη και να παρέχουν ακριβείς μετρήσεις, κάτι που είναι απαραίτητο για τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων σχετικά με την υγεία σας.

Η αποστολή μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στα άτομα να αναλάβουν τον έλεγχο της υγείας τους, παρέχοντας ακριβείς και αξιόπιστες ιατρικές συσκευές που είναι εύχρηστες. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους επαγγελματίες υγείας για την ανάπτυξη των προϊόντων μας και συνεχώς καινοτομούμε για να σας προσφέρουμε την πιο πρόσφατη τεχνολογία. Ανακαλύψτε τα οφέλη του Microlife σήμερα και κάντε το πρώτο βήμα προς την παρακολούθηση και τη διαχείριση της υγείας σας.