Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Lorvenn

Παρουσίαση Lorvenn

Όραμα της Lorvenn Hair Professionals είναι η δημιουργία και ανάπτυξη καινοτόμων, υψηλής ποιότητας προϊόντων βαφής μαλλιών καθώς και προϊόντων περιποίησης και styling για βαμμένα μαλλιά.

Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας είναι το αποτέλεσμα του οράματος μας με επίκεντρο τον καταναλωτή, της προσπάθειάς μας για τελειότητα, και της πεποίθησης ότι η επαγγελματική ποιότητα πρέπει να είναι εύκολη στη χρήση.

Αυτή η φιλοσοφία έχει ανάγει τη Lorvenn ως πρώτη επιλογή τόσο μεταξύ των καταναλωτών όσο και των επαγγελματιών κομμωτών.

Για να διασφαλίσουμε την απόδοση των προϊόντων μας, πραγματοποιούμε την έρευνα, την ανάπτυξη και την παραγωγή τους στις εγκαταστάσεις μας στην Αθήνα. Πραγματοποιούμε εκτεταμένες δοκιμές σε εθελοντές και εγγυόμαστε την άριστη εφαρμογή και χρήση τους.

Ως αποτέλεσμα, τα προϊόντα μας διαθέτουν καινοτόμες συνθέσεις και άριστες πρώτες ύλες, ανάμεσα στις οποίες και πολλά φυσικά εκχυλίσματα.

Ταυτόχρονα, η μεγάλη γκάμα αποχρώσεων που διαθέτουμε μας δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας χρωματικών συνδυασμών σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Οι βαφές μαλλιών μας προσφέρουν άριστη κάλυψη, βελτιωμένη φροντίδα, τέλεια λάμψη και ένα υπέροχο χρώμα που διαρκεί.
Το αποτέλεσμα: μεταξένια, απαλά μαλλιά που είναι δυνατά, υγιή και διαθέτουν μια εκθαμβωτική λάμψη!

Όλα τα προϊόντα μας είναι δερματολογικά ελεγμένα.

Αποστολή

Να παρέχουμε προηγμένες συνθέσεις που ενσωματώνουν κορυφαία τεχνογνωσία και υλικά υψηλής ποιότητας για τη δημιουργία και παραγωγή άριστων προϊόντων βαφής, περιποίησης και styling μαλλιών.

Να παρέχουμε την πιο ολοκληρωμένη σειρά βαφής μαλλιών, υψηλής ποιότητας, που ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Να παρέχουμε στους πελάτες μας μια εξαιρετική εμπειρία, από την αγορά μέχρι και την χρήση των προϊόντων μας.