Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Listerine

Σειρές

Παρουσίαση Listerine

Η ιστορία του LISTERINE® ξεκινά πάνω από 130 χρόνια πριν, στις αρχές της σύγχρονης ιατρικής. Όλα άρχισαν το 1860, με το έργο του Sir Joseph Lister.

Ο Άγγλος γιατρός και χειρουργός εφάρμοζε εκείνη την εποχή τις θεωρίες του διάσημου επιστήμονα Louis Pasteur: θεωρίες σύμφωνα με τις οποίες αόρατα μικρόβια ίσως αποτελούσαν την αιτία διάφορων λοιμώξεων.

Το 1865, ο Sir Joseph Lister έγινε ο πρώτος χειρουργός που πραγματοποίησε χειρουργική επέμβαση σε θάλαμο που είχε αποστειρωθεί με ψεκασμό αντισηπτικού στον αέρα. Τον 19ο αιώνα, αυτό οδήγησε σε σημαντική μείωση των ποσοστών θνησιμότητας στους ασθενείς. Το 1879, ο Δρ. Joseph Lawrence δημιούργησε μια μοναδική σύνθεση στα εργαστήριά του, εμπνευσμένη από την έρευνα του Sir Joseph Lister, και την ονόμασε LISTERINE®.

Στη συνέχεια, προχώρησε σε συνεργασία με τον φαρμακοποιό Jordan Wheat Lambert, και μαζί δημιούργησαν την εταιρεία Lambert Pharmaceutical. Η εταιρεία αυτή παρήγαγε και πωλούσε το LISTERINE, που χρησιμοποιούνταν ως απολυμαντικό σε χειρουργεία και ως διάλυμα για τον καθαρισμό τραυμάτων.

Το LISTERINE σήμερα χρησιμοποιείται ως στοματικό διάλυμα καθημερινής χρήσης. Το προϊόν μας έχει στόχο να προσφέρει καλύτερη στοματική υγιεινή σε όλους, συμπληρώνοντας τη δράση του βουρτσίσματος. Πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν LISTERINE®.

Η ιστορία της Listerine

 

1879 – Ο Δρ. Lawrence ανακαλύπτει την αρχική σύνθεση του LISTERINE® ως αποτελεσματικό αντισηπτικό για χρήση σε χειρουργικές επεμβάσεις.

1881 – Ο Δρ. Lawrence μεταβίβασε την ιδιοκτησία της σύνθεσης του LISTERINE® στον Lambert, που ίδρυσε τη Lambert Pharmaceutical Co. με σκοπό την παρασκευή και τη διάθεση του LISTERINE® στην αγορά.

1895 – Το LISTERINE® άρχισε να πωλείται σε οδοντιάτρους μετά από τη διεξαγωγή μελετών που έδειξαν ότι ήταν κατάλληλο και για την καταπολέμηση μικροβίων που υπάρχουν στο στόμα.

1914 – Το LISTERINE® έγινε το πρώτο συνταγογραφούμενο προϊόν στις ΗΠΑ που άρχισε να πωλείται και χωρίς συνταγή, ως προϊόν που καταπολεμούσε τα μικρόβια του στόματος.

Δεκαετία του 1920 – Το LISTERINE® επινοεί τον όρο «χαλίτωση» για την περιγραφή της δύσοσμης αναπνοής και οι πωλήσεις απογειώνονται.

1997 – Προβολή του διαφημιστικού με τη νεράιδα του δοντιού, με πρωταγωνιστή τον Keith Allen. Ο Allen είχε τον ρόλο της δυσαρεστημένης νεράιδας του δοντιού που δεν είχε πια λόγο ύπαρξης εξαιτίας του LISTERINE®.

2006 – Ένα ισχυρό νέο μήνυμα προστίθεται στη συσκευασία του LISTERINE®, με τη δήλωση ότι το LISTERINE®μειώνει την πλάκα έως και κατά 56% περισσότερο σε σχέση με το απλό βούρτσισμα.

 

2007 – 2011 – Τα προϊόντα LISTERINE® TOTAL CARE κερδίζουν τέσσερα βραβεία «Προϊόντος Στοματικής Φροντίδας της Χρονιάς» σε μόλις πέντε χρόνια.

2011 – Το LISTERINE® δημιουργεί το δικό του κανάλι στο YouTube με την ψηφιακή καμπάνια Mouth vs Life.

2012 – Το πρώτο στοματικό διάλυμα LISTERINE® για ενήλικες χωρίς οινόπνευμα κερδίζει το πέμπτο βραβείο «Προϊόντος Στοματικής Φροντίδας της Χρονιάς» της μάρκας.

Care Points Κερδίστε πόντους φροντίδας
Βρήκαμε ένα ακόμη τρόπο να σας φροντίζουμε:
Το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής των αγορών σας έφτασε στο wecare!

Γνωρίστε τα Cares - τους πόντους φροντίδας που κερδίζετε με κάθε αγορά σας από το wecare, για να σας ευχαριστήσουμε & ανταμείψουμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση δείχνετε στο κατάστημά μας.

Τώρα με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare, συγκεντρώνετε πόντους ανταμοιβής, οι οποίοι προστίθενται αυτόματα στο λογαριασμό σας.

Δημιουργήστε λογαριασμό, πραγματοποιήστε τις αγορές και κερδίστε πόντους ανταμοιβής/Cares!

Woman smiling photo
Πώς λειτουργεί το σύστημα ανταμοιβής πόντων;

Με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare κερδίζετε πόντους/cares. Οι πόντοι ανταμοιβής συγκεντρώνονται στο λογαριασμό σας, από όπου μπορείτε να δείτε κάθε στιγμή πότε και πόσους ακριβώς πόντους έχετε κερδίσει.

Είναι απαραίτητο να έχω λογαριασμό;

Ναι, για να μπορείτε να συλλέγετε & να εξαργυρώνετε πόντους ανταμοιβής είναι απαραίτητο να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο wecare και να συνδέεστε σε αυτόν κάθε φορά που πραγματοποιείτε αγορές. Με τη δημιουργία νέου λογαριασμού σας προσφέρουμε 1000 πόντους/cares δώρο γνωριμίας! Στο λογαριασμό σας αποθηκεύονται και εμφανίζονται συγκεντρωμένοι όλοι οι πόντοι/cares που έχετε, προκειμένου να ενημερώνεστε και να τους εξαργυρώνετε όποτε επιθυμείτε.

Πώς και πόσους πόντους συγκεντρώνω;

Σε όλα τα προϊόντα αναγράφονται πάνω από τη τιμή, οι πόντοι/caresπου τους αναλογούν. Για κάθε 1€ αγοράς κερδίζετε 10 πόντους/cares. Για παράδειγμα, αγοράζοντας 1 προϊόν που κοστίζει 12€, κερδίζετε 120 πόντους/cares. Καθημερινά επίσης θα ανακαλύπτετε επιλεγμένα προϊόντα που προσφέρουν τους διπλάσιους ή τριπλάσιους πόντους με το σήμα doublecare ή triplecare αντίστοιχα. Οι πόντοι που αναλογούν σε κάθε προϊόν υπολογίζονται βάσει της τιμής του μετά την έκπτωση και χωρίς το Φ.Π.Α.

Πώς εξαργυρώνω τους πόντους μου;

Μόλις συνδεθείτε στο λογαριασμό σας & τοποθετήσετε στο καλάθι τα προϊόντα που επιθυμείτε, θα εμφανιστεί το σύνολο των πόντων που έχετε συγκεντρώσει από προηγούμενες αγορές καθώς και το αντίτιμό τους σε ευρώ. Κάθε 1000 πόντοι/cares αντιστοιχούν σε 1€. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας μόλις συγκεντρώσετε 1000 πόντους. Εάν επιθυμείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει, απλά επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο & θα εφαρμοστεί κατευθείαν η επιπλέον έκπτωση στη παραγγελία σας.

Πρέπει να εξαργυρώσω όλους τους πόντους που έχω συγκεντρώσει;

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας, όποτε το επιθυμείτε, εφόσον έχετε συγκεντρώσει τουλάχιστον 1000 πόντους. Στη συνέχεια και ανά 1000 πόντους που συγκεντρώνετε, θα πρέπει να τους εξαργυρώνετε όλους μαζί. Δηλαδή, στην περίπτωση που έχετε συγκεντρώσει 1500 cares μπορείτε να εξαργυρώσετε τα 1000 και τα υπόλοιπα 500 cares παραμένουν στο λογαριασμό σας. Αν έχετε συγκεντρώσει 2000 cares και θέλετε να τα εξαργυρώσετε, θα πρέπει να εξαργυρώσετε και τα 2000 μαζί.

Συχνές ερωτήσεις

Όπως και σε κάθε αντίστοιχη νέα υπηρεσία, οι πόντοι αρχίζουν να μετράνε από τη στιγμή που δημιουργήθηκε το νέο σύστημά μας και δεν υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν αναδρομικά. Ωστόσο, θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση που μας δείχνετε, προσφέρουμε 1000 πόντους/cares στους ήδη εγγεγραμένους χρήστες. Ξεκινήστε από σήμερα κιόλας να συγκεντρώνετε ακόμη περισσότερους πόντους και παράλληλα επωφεληθείτε με επιπλέον εκπτώσεις και αποκλειστικά προνόμια!

Οι νέοι πόντοι προστίθενται στo λογαριασμό σας με την εξόφληση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που εξοφλήσετε με αντικαταβολή, αυτό γίνεται σε μερικές μέρες (5 - 10 εργάσιμες) αφότου εξοφλήσετε το courier που θα φέρει την παραγγελία σας. Επιπλέον μπορεί να χρειαστούν έως και 48 ώρες για να φανούν οι πόντοι στο λογαριασμό σας.

Οι πόντοι προστίθενται στο λογαριασμό σας όταν πραγματοποιήσετε την τηλεφωνική σας παραγγελία, αρκεί να έχετε δημιουργήσει προηγουμένως λογαριασμό στο wecare.gr.