Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Listerine

Παρουσίαση Listerine

Η ιστορία του LISTERINE® ξεκινά πάνω από 130 χρόνια πριν, στις αρχές της σύγχρονης ιατρικής. Όλα άρχισαν το 1860, με το έργο του Sir Joseph Lister.

Ο Άγγλος γιατρός και χειρουργός εφάρμοζε εκείνη την εποχή τις θεωρίες του διάσημου επιστήμονα Louis Pasteur: θεωρίες σύμφωνα με τις οποίες αόρατα μικρόβια ίσως αποτελούσαν την αιτία διάφορων λοιμώξεων.

Το 1865, ο Sir Joseph Lister έγινε ο πρώτος χειρουργός που πραγματοποίησε χειρουργική επέμβαση σε θάλαμο που είχε αποστειρωθεί με ψεκασμό αντισηπτικού στον αέρα. Τον 19ο αιώνα, αυτό οδήγησε σε σημαντική μείωση των ποσοστών θνησιμότητας στους ασθενείς. Το 1879, ο Δρ. Joseph Lawrence δημιούργησε μια μοναδική σύνθεση στα εργαστήριά του, εμπνευσμένη από την έρευνα του Sir Joseph Lister, και την ονόμασε LISTERINE®.

Στη συνέχεια, προχώρησε σε συνεργασία με τον φαρμακοποιό Jordan Wheat Lambert, και μαζί δημιούργησαν την εταιρεία Lambert Pharmaceutical. Η εταιρεία αυτή παρήγαγε και πωλούσε το LISTERINE, που χρησιμοποιούνταν ως απολυμαντικό σε χειρουργεία και ως διάλυμα για τον καθαρισμό τραυμάτων.

Το LISTERINE σήμερα χρησιμοποιείται ως στοματικό διάλυμα καθημερινής χρήσης. Το προϊόν μας έχει στόχο να προσφέρει καλύτερη στοματική υγιεινή σε όλους, συμπληρώνοντας τη δράση του βουρτσίσματος. Πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν LISTERINE®.

Η ιστορία της Listerine

 

1879 – Ο Δρ. Lawrence ανακαλύπτει την αρχική σύνθεση του LISTERINE® ως αποτελεσματικό αντισηπτικό για χρήση σε χειρουργικές επεμβάσεις.

1881 – Ο Δρ. Lawrence μεταβίβασε την ιδιοκτησία της σύνθεσης του LISTERINE® στον Lambert, που ίδρυσε τη Lambert Pharmaceutical Co. με σκοπό την παρασκευή και τη διάθεση του LISTERINE® στην αγορά.

1895 – Το LISTERINE® άρχισε να πωλείται σε οδοντιάτρους μετά από τη διεξαγωγή μελετών που έδειξαν ότι ήταν κατάλληλο και για την καταπολέμηση μικροβίων που υπάρχουν στο στόμα.

1914 – Το LISTERINE® έγινε το πρώτο συνταγογραφούμενο προϊόν στις ΗΠΑ που άρχισε να πωλείται και χωρίς συνταγή, ως προϊόν που καταπολεμούσε τα μικρόβια του στόματος.

Δεκαετία του 1920 – Το LISTERINE® επινοεί τον όρο «χαλίτωση» για την περιγραφή της δύσοσμης αναπνοής και οι πωλήσεις απογειώνονται.

1997 – Προβολή του διαφημιστικού με τη νεράιδα του δοντιού, με πρωταγωνιστή τον Keith Allen. Ο Allen είχε τον ρόλο της δυσαρεστημένης νεράιδας του δοντιού που δεν είχε πια λόγο ύπαρξης εξαιτίας του LISTERINE®.

2006 – Ένα ισχυρό νέο μήνυμα προστίθεται στη συσκευασία του LISTERINE®, με τη δήλωση ότι το LISTERINE®μειώνει την πλάκα έως και κατά 56% περισσότερο σε σχέση με το απλό βούρτσισμα.

 

2007 – 2011 – Τα προϊόντα LISTERINE® TOTAL CARE κερδίζουν τέσσερα βραβεία «Προϊόντος Στοματικής Φροντίδας της Χρονιάς» σε μόλις πέντε χρόνια.

2011 – Το LISTERINE® δημιουργεί το δικό του κανάλι στο YouTube με την ψηφιακή καμπάνια Mouth vs Life.

2012 – Το πρώτο στοματικό διάλυμα LISTERINE® για ενήλικες χωρίς οινόπνευμα κερδίζει το πέμπτο βραβείο «Προϊόντος Στοματικής Φροντίδας της Χρονιάς» της μάρκας.