Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

LIPOSAN

Παρουσίαση LIPOSAN

Δύο χρόνια αφότου ο Dr. Oscar Troplowitz ανακάλυψε μία μεγάλη καινοτομία για ένα προϊόν φροντίδας για τα χείλη, το Liposan κυκλοφόρησε στην Γερμανία, την Ελβετία, την Αυστρία και την Ουγγαρία.

Η μάρκα Liposan είναι η Ελληνική ονομασία της επωνυμίας Labello, με την οποία είναι γνωστή στις υπόλοιπες χώρες ανά τον κόσμο.

 

Η ιστορία της liposan

Η λέξη “Labello” προέρχεται από τις λατινικές λέξεις “labium” (χείλη) και “bellus” (όμορφος) ακριβώς ο στόχος της Liposan, να ομορφαίνει τα χείλια σας! Το Liposan εισήγαγε μια νέα πρωτοποριακή συσκευασία, το σωληνάριο, με την οποία μπορούσατε να βγάλετε το stick σπρώχνοντάς το από τη βάση της συσκευασίας προς τα πάνω.

Τότε, τα προϊόντα περιποίησης χειλιών πωλούνταν χωρίς συσκευασία, καθώς μικρά κομμάτια κόβονταν από ένα μεγαλύτερο και τυλίγονταν σε αλουμινόχαρτο.

Μετά την επιτυχία στις πρώτες Ευρωπαϊκές αγορές, το Liposan άρχισε να πωλείται σε καταστήματα της Δανίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιταλίας και της Ολλανδίας.

Οι Ευρωπαίοι εκείνης της εποχής μπορούσαν να αγοράσουν το Liposan όταν ταξιδεύανε στο εξωτερικό.

Ήδη από τη δεκαετία του 30, το Liposan δημιουργούσε καλά σχεδιασμένες διαφημίσεις για να ενημερώσει τους καταναλωτές για τα νέα τους περιποιητικά lip balms. Σήμερα, αυτού του είδους οι διαφημίσεις είναι ξανά στη μόδα, με πολλούς να τις αποκαλούν “Retro”.

Το κόκκινο και το λευκό Liposan ήταν ακόμα επιτυχημένα ανά τον κόσμο: καθημερινή φροντίδα για όλους με το λευκό Liposan και φροντίδα μαζί με ένα όμορφο κόκκινο χρώμα στα χείλη για τις γυναίκες, με το κόκκινο Liposan. Το Liposan εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην κλασσική μπλε μορφή του, μία εμφάνιση που σήμερα αποτελεί σύμβολο των lip balm.

Το Liposan Rosé έδωσε στα κορίτσια το πρώτο προϊόν περιποίησης χειλιών σε ροζ χρώμα. Από τότε το Rosé είναι πολύ δημοφιλές και χρησιμοποιείται από κορίτσια και γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Η μεγάλη επιτυχημένη ιστορία της Liposan κλείνει τα 100 χρόνια της!

 

Γιατί να επιλέξετε Liposan

 

Το Liposan δεν είναι απλά μια μάρκα το Liposan είναι 100 χρόνια εμπειρίας, μία υπόσχεση για περιποιημένα, απαλά και όμορφα χείλη.

Το Liposan είναι εμπλουτισμένο με πολύτιμα φυσικά συστατικά και κάθε Liposan προσφέρει φροντίδα και κάτι επιπλέον: είτε πρόκειται για λάμψη, για ένα απαλό χρώμα ή εξτρα προστασία κατά των περιβαλλοντικών επιδράσεων.

Σήμερα το Liposan είναι ένα από τα προϊόντα περιποίησης για τα χείλη που χρησιμοποιείται περισσότερο ανά τον κόσμο.Ξεκινώντας το 1999, το Liposan λάνσαρε 17 διαφορετικά lip balms με φρουτένιες γεύσεις όπως Tropical Shake, Sweet Melon and Lemon Twist.

Η σημερινή συλλογή περιλαμβάνει Cherry, Strawberry, Passion Fruit, Pink Grapefruit και Dragonfruit. Το Liposan προσφέρει συχνά νέες παραλλαγές φρούτων έτσι ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε νέα μοντέρνα χρώματα, αρώματα και γεύσεις.