Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Lactacyd

Παρουσίαση Lactacyd

Η Lactacyd αποτελεί τον ειδικό για την γυναικεία υγιεινή γι΄αυτό και οι γυναίκες που το χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας μάς έχουν εμπιστοσύνη . Είμαστε αφοσιωμένοι και προσηλωμένοι στην παρασκευή καινοτόμων προϊόντων για την φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής ακολουθώντας τις γυναίκες στα διάφορα στάδια της ζωής τους και για όλα τα κοινωνικά στρώματα .

Γιατί να επιλέξετε LACTACYD

Η καθιέρωση στο χώρο με πάνω από 25 χρόνια έρευνας και εμπειρίας, αντιμετωπίζουμε την κάθε γυναίκα μεμονωμένα. Κάθε γυναίκα έχει διαφορετικές ανάγκες κάτι που απαιτεί και μια μοναδική λύση που είναι η καλύτερη γι 'αυτήν . Λόγω της μεγάλης προσφοράς μας στα τα προϊόντα προσωπικής υγιεινής , με σειρές προϊόντων που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις για τον καλύτερο καθαρισμό , πολλές γυναίκες μας βλέπουν ως έναν σύμμαχο ο οποίος κατανοεί τις ανάγκες τους και έχει να προτείνει λύσεις για να τις βοηθήσει να ξεπεράσουν τις καθημερινές τους προκλήσεις . 

Παραμένοντας πεπεισμένοι για τα ευεργετικά αποτελέσματα των προϊόντων μας, δίνουμε την δυνατότητα σε γενεές γυναικών να παραμείνουν υγιείς και να αισθάνονται ασφάλεια.

Τα προϊόντα μας προσφέρουν την καθαριότητα , τη φρεσκάδα , την άνεση σε κάθε γυναίκα που θέλει να δείχνει το καλύτερό της εαυτό .Χαρακτηρίζεται ως η Νο 1 στον κόσμο και όχι άδικα μάρκα γυναικείας υγιεινής, και είμαστε υπερήφανοι που σας συντροφεύουμε στην προσωπική σας υγιεινή σε κάθε στάδιο της ζωής σας.Η Lactacyd® σας βοηθά να σας κρατήσετε μια απαλή αίσθηση φρεσκάδας και προστασίας, ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίσει όλες τις πτυχές της καθημερινής ρουτίνας σας με σιγουριά και ασφάλεια.

Για πάνω από 25 χρόνια , η Lactacyd συστήνεται από τους γιατρούς για την φροντίδα της και της γυναικείας υγυεινής. Αποτελεί σημάδι της εμπιστοσύνης η εκτίμηση και η κατανόηση που μοιραζόμαστε μαζί σας για τις βασικές σας ανάγκες.Ένας οικείος χώρος όπου η γυναικεία ύπαρξη χρήζει ξεχωριστής μεταχείρισης.

Τα προιόντα μας είναι εμπλουτισμένα με γαλακτικό οξύ, φυσικά συστατικά τα οποία παίζουν σημαντικό ρόλο για την γυναικεία υγιεινή, , συμπεριλαμβανομένων και ήπιων συστατικών με βάση το γάλα, γνωστό ως τον ορό γάλακτος. Κάθε προϊόν Lactacyd είναι προσεκτικά σχεδιασμένο για να βοηθήσει στη διατήρηση της ισορροπίας του pH του δέρματος της ευαίσθητης περιοχής.

Ως μια αξιόπιστη μάρκα , είναι σημαντικό για εμάς τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε να είναι αξιόπιστα και δερματολογικά ελεγμένα προκειμένου να διασφαλίσουν την φροντίδα σε καθημερινή χρήση γι΄αυτό και παράγονται σε χώρους που πληρούν τα παγκόσμια πρότυπα .

Για την εξαιρετικά ευαίσθητη περιοχή του κόλπου η προστασία του από τα κακά βακτηρίδια μέσω ενός φυσικού μηχανισμού προστασίας απαιτεί πολύ λίγη προσπάθεια από μέρους σας . Είναι εύκολο χάρη στα προϊόντα Lactacyd, γιατί κρατώντας το κόλπο υγιή τον διατηρείτε στην φυσική του κατάσταση.