Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Karabinis Medical

Παρουσίαση Karabinis Medical

Η KARABINIS MEDICAL είναι μια μεγάλη παραγωγική, εισαγωγική και εξαγωγική εταιρεία ιατρικών αναλώσιμων προϊόντων, συμπληρωμάτων διατροφής, φυσικών προϊόντων περιποίησης και διαγνωστικών ιατρικών συσκευών που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας από το 1967.

Ιστορικά για την KARABINIS MEDICAL

Η εταιρεία διανύοντας μια επιτυχημένη πορεία 48 κερδοφόρων ετών, η οποία επισφραγίζεται από σημαντικά επιτεύγματα στην ελληνική αγορά καθώς και στρατηγικές συνεργασίες, τα τελευταία χρόνια επεκτείνει τη δραστηριότητά της και στη διεθνή αγορά υγείας.

Χάρη στις στρατηγικές συμφωνίες αποκλειστικής αντιπροσώπευσης με καταξιωμένους και πιστοποιημένους Διεθνείς Οίκους, προωθώντας στην ελληνική αγορά υγείας προϊόντα υψηλής ποιότητας, αξιοπιστίας και απόλυτης ασφάλειας ακολουθεί ταυτόχρονα τα διεθνή πρότυπα.

Η εταιρεία τα τελευταία χρόνια έχει εδραιωθεί στην παγκόσμια αγορά.

Οι στρατηγικοί συνεργάτες εκτός από την προώθηση των καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας στη χώρα τους, υποστηρίζονται και με την απαραίτητη τεχνογνωσία την οποία έχει αναπτύξει η KARABINIS MEDICAL μέσα από την πολυετή εμπειρία της. Η KARABINIS MEDICAL δημιούργησε Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης το οποίο δραστηριοποιείται στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, πολλά εκ των οποίων κάτω από διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας, καθώς και προηγμένων υπηρεσιών υγείας.

Η εταιρεία τιμώντας την πολυετή ιστορία της, παραμένει αφοσιωμένη στο Όραμα και τη Φιλοσοφία της.

Με πίστη και σεβασμό στην αξία των καταναλωτών μας και στην πολυετή σχέση εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας, αναπτύσσουμε με συνέπεια και σεβασμό προϊόντα και υπηρεσίες που συμβάλλουν ενεργά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, καθώς και στη μείωση των δαπανών υγείας, ανάγοντας την KARABINIS MEDICAL σε σημαντικό ηγετικό παράγοντα στο χώρο της παγκόσμιας υγείας.

Η ίδρυση και έναρξη της εμπορικής δραστηριότητας της εταιρείας ως βιοτεχνία παραγωγής γάζας έγινε από τον κύριο Βικέντιο Βιτάλη στο Ν.Ηράκλειο Αττικής.

Τα ηνία της επιχείρησης περνάνε στην τρίτη γενιά της οικογένειας, στον κύριο Απόστολο Καραμπίνη, ο οποίος εφαρμόζει πιστά τα διεθνή πρότυπα διοίκησης και μεταφέρει την παραγωγή των ιατρικών αναλώσιμων στην Ασία, εξασφαλίζοντας έτσι ανταγωνιστικότητα και υψηλής ποιότητας προϊόντα. Ξεκινάει η εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας σε Βαλκανικές χώρες και Μέση Ανατολή, με σημαντικό όγκο πωλήσεων και μελλοντικό στόχο την ανάπτυξη και στην Δυτική Ευρώπη.

Γιατί να επιλέξετε KARABINIS MEDICAL

Η Karabinis Medical δημιουργεί δικό της Τμήμα Research & Development με κύρια δραστηριοποίηση τη δημιουργία νέων προϊόντων και καινοτόμων υπηρεσιών υγείας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και απαιτήσεις των καταναλωτών.

Η KARABINIS MEDICAL λανσάρει στην ελληνική αγορά την πρωτοπόρο υπηρεσία Get Well Natural Corner, η οποία παρουσιάζει την πλήρη γκάμα των φυσικών προϊόντων ESI & Science Of Nature. Η άμεση ανταπόκριση αποτελεί το απόλυτο εργαλείο εξυπηρέτησης των καταναλωτών μέσα από το φαρμακείο σε συνδυασμό με την ολοκληρωμένη web site λύση για τα συμπληρώματα διατροφής. Αλλάζω σημαίνει προοδεύω & τολμώ. Η νέα εταιρική ταυτότητα της KARABINIS MEDICAL αποτυπώνει την εξωστρέφεια των στόχων, την πεποίθηση πως η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη και η βαθιά γνώση των ουσιαστικών αναγκών του ανθρώπου. Η KARABINIS MEDICAL προχωράει μπροστά μέσα από μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές που προκειμένου να παραμείνει πιστή στο όραμα της εταιρείας: επένδυση στην καινοτομία, πίστη στους ανθρώπους, δημιουργία προϊόντων & υπηρεσιών υγείας για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.