Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Karabinis Medical

Παρουσίαση Karabinis Medical

Η KARABINIS MEDICAL είναι μια μεγάλη παραγωγική, εισαγωγική και εξαγωγική εταιρεία ιατρικών αναλώσιμων προϊόντων, συμπληρωμάτων διατροφής, φυσικών προϊόντων περιποίησης και διαγνωστικών ιατρικών συσκευών που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας από το 1967.

Ιστορικά για την KARABINIS MEDICAL

Η εταιρεία διανύοντας μια επιτυχημένη πορεία 48 κερδοφόρων ετών, η οποία επισφραγίζεται από σημαντικά επιτεύγματα στην ελληνική αγορά καθώς και στρατηγικές συνεργασίες, τα τελευταία χρόνια επεκτείνει τη δραστηριότητά της και στη διεθνή αγορά υγείας.

Χάρη στις στρατηγικές συμφωνίες αποκλειστικής αντιπροσώπευσης με καταξιωμένους και πιστοποιημένους Διεθνείς Οίκους, προωθώντας στην ελληνική αγορά υγείας προϊόντα υψηλής ποιότητας, αξιοπιστίας και απόλυτης ασφάλειας ακολουθεί ταυτόχρονα τα διεθνή πρότυπα.

Η εταιρεία τα τελευταία χρόνια έχει εδραιωθεί στην παγκόσμια αγορά.

Οι στρατηγικοί συνεργάτες εκτός από την προώθηση των καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας στη χώρα τους, υποστηρίζονται και με την απαραίτητη τεχνογνωσία την οποία έχει αναπτύξει η KARABINIS MEDICAL μέσα από την πολυετή εμπειρία της. Η KARABINIS MEDICAL δημιούργησε Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης το οποίο δραστηριοποιείται στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, πολλά εκ των οποίων κάτω από διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας, καθώς και προηγμένων υπηρεσιών υγείας.

Η εταιρεία τιμώντας την πολυετή ιστορία της, παραμένει αφοσιωμένη στο Όραμα και τη Φιλοσοφία της.

Με πίστη και σεβασμό στην αξία των καταναλωτών μας και στην πολυετή σχέση εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας, αναπτύσσουμε με συνέπεια και σεβασμό προϊόντα και υπηρεσίες που συμβάλλουν ενεργά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, καθώς και στη μείωση των δαπανών υγείας, ανάγοντας την KARABINIS MEDICAL σε σημαντικό ηγετικό παράγοντα στο χώρο της παγκόσμιας υγείας.

Η ίδρυση και έναρξη της εμπορικής δραστηριότητας της εταιρείας ως βιοτεχνία παραγωγής γάζας έγινε από τον κύριο Βικέντιο Βιτάλη στο Ν.Ηράκλειο Αττικής.

Τα ηνία της επιχείρησης περνάνε στην τρίτη γενιά της οικογένειας, στον κύριο Απόστολο Καραμπίνη, ο οποίος εφαρμόζει πιστά τα διεθνή πρότυπα διοίκησης και μεταφέρει την παραγωγή των ιατρικών αναλώσιμων στην Ασία, εξασφαλίζοντας έτσι ανταγωνιστικότητα και υψηλής ποιότητας προϊόντα. Ξεκινάει η εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας σε Βαλκανικές χώρες και Μέση Ανατολή, με σημαντικό όγκο πωλήσεων και μελλοντικό στόχο την ανάπτυξη και στην Δυτική Ευρώπη.

Γιατί να επιλέξετε KARABINIS MEDICAL

Η Karabinis Medical δημιουργεί δικό της Τμήμα Research & Development με κύρια δραστηριοποίηση τη δημιουργία νέων προϊόντων και καινοτόμων υπηρεσιών υγείας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και απαιτήσεις των καταναλωτών.

Η KARABINIS MEDICAL λανσάρει στην ελληνική αγορά την πρωτοπόρο υπηρεσία Get Well Natural Corner, η οποία παρουσιάζει την πλήρη γκάμα των φυσικών προϊόντων ESI & Science Of Nature. Η άμεση ανταπόκριση αποτελεί το απόλυτο εργαλείο εξυπηρέτησης των καταναλωτών μέσα από το φαρμακείο σε συνδυασμό με την ολοκληρωμένη web site λύση για τα συμπληρώματα διατροφής. Αλλάζω σημαίνει προοδεύω & τολμώ. Η νέα εταιρική ταυτότητα της KARABINIS MEDICAL αποτυπώνει την εξωστρέφεια των στόχων, την πεποίθηση πως η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη και η βαθιά γνώση των ουσιαστικών αναγκών του ανθρώπου. Η KARABINIS MEDICAL προχωράει μπροστά μέσα από μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές που προκειμένου να παραμείνει πιστή στο όραμα της εταιρείας: επένδυση στην καινοτομία, πίστη στους ανθρώπους, δημιουργία προϊόντων & υπηρεσιών υγείας για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.

Care Points Κερδίστε πόντους φροντίδας
Βρήκαμε ένα ακόμη τρόπο να σας φροντίζουμε:
Το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής των αγορών σας έφτασε στο wecare!

Γνωρίστε τα Cares - τους πόντους φροντίδας που κερδίζετε με κάθε αγορά σας από το wecare, για να σας ευχαριστήσουμε & ανταμείψουμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση δείχνετε στο κατάστημά μας.

Τώρα με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare, συγκεντρώνετε πόντους ανταμοιβής, οι οποίοι προστίθενται αυτόματα στο λογαριασμό σας.

Δημιουργήστε λογαριασμό, πραγματοποιήστε τις αγορές και κερδίστε πόντους ανταμοιβής/Cares!

Woman smiling photo
Πώς λειτουργεί το σύστημα ανταμοιβής πόντων;

Με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο wecare κερδίζετε πόντους/cares. Οι πόντοι ανταμοιβής συγκεντρώνονται στο λογαριασμό σας, από όπου μπορείτε να δείτε κάθε στιγμή πότε και πόσους ακριβώς πόντους έχετε κερδίσει.

Είναι απαραίτητο να έχω λογαριασμό;

Ναι, για να μπορείτε να συλλέγετε & να εξαργυρώνετε πόντους ανταμοιβής είναι απαραίτητο να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο wecare και να συνδέεστε σε αυτόν κάθε φορά που πραγματοποιείτε αγορές. Με τη δημιουργία νέου λογαριασμού σας προσφέρουμε 1000 πόντους/cares δώρο γνωριμίας! Στο λογαριασμό σας αποθηκεύονται και εμφανίζονται συγκεντρωμένοι όλοι οι πόντοι/cares που έχετε, προκειμένου να ενημερώνεστε και να τους εξαργυρώνετε όποτε επιθυμείτε.

Πώς και πόσους πόντους συγκεντρώνω;

Σε όλα τα προϊόντα αναγράφονται πάνω από τη τιμή, οι πόντοι/caresπου τους αναλογούν. Για κάθε 1€ αγοράς κερδίζετε 10 πόντους/cares. Για παράδειγμα, αγοράζοντας 1 προϊόν που κοστίζει 12€, κερδίζετε 120 πόντους/cares. Καθημερινά επίσης θα ανακαλύπτετε επιλεγμένα προϊόντα που προσφέρουν τους διπλάσιους ή τριπλάσιους πόντους με το σήμα doublecare ή triplecare αντίστοιχα. Οι πόντοι που αναλογούν σε κάθε προϊόν υπολογίζονται βάσει της τιμής του μετά την έκπτωση και χωρίς το Φ.Π.Α.

Πώς εξαργυρώνω τους πόντους μου;

Μόλις συνδεθείτε στο λογαριασμό σας & τοποθετήσετε στο καλάθι τα προϊόντα που επιθυμείτε, θα εμφανιστεί το σύνολο των πόντων που έχετε συγκεντρώσει από προηγούμενες αγορές καθώς και το αντίτιμό τους σε ευρώ. Κάθε 1000 πόντοι/cares αντιστοιχούν σε 1€. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας μόλις συγκεντρώσετε 1000 πόντους. Εάν επιθυμείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει, απλά επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο & θα εφαρμοστεί κατευθείαν η επιπλέον έκπτωση στη παραγγελία σας.

Πρέπει να εξαργυρώσω όλους τους πόντους που έχω συγκεντρώσει;

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας, όποτε το επιθυμείτε, εφόσον έχετε συγκεντρώσει τουλάχιστον 1000 πόντους. Στη συνέχεια και ανά 1000 πόντους που συγκεντρώνετε, θα πρέπει να τους εξαργυρώνετε όλους μαζί. Δηλαδή, στην περίπτωση που έχετε συγκεντρώσει 1500 cares μπορείτε να εξαργυρώσετε τα 1000 και τα υπόλοιπα 500 cares παραμένουν στο λογαριασμό σας. Αν έχετε συγκεντρώσει 2000 cares και θέλετε να τα εξαργυρώσετε, θα πρέπει να εξαργυρώσετε και τα 2000 μαζί.

Συχνές ερωτήσεις

Όπως και σε κάθε αντίστοιχη νέα υπηρεσία, οι πόντοι αρχίζουν να μετράνε από τη στιγμή που δημιουργήθηκε το νέο σύστημά μας και δεν υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν αναδρομικά. Ωστόσο, θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση που μας δείχνετε, προσφέρουμε 1000 πόντους/cares στους ήδη εγγεγραμένους χρήστες. Ξεκινήστε από σήμερα κιόλας να συγκεντρώνετε ακόμη περισσότερους πόντους και παράλληλα επωφεληθείτε με επιπλέον εκπτώσεις και αποκλειστικά προνόμια!

Οι νέοι πόντοι προστίθενται στo λογαριασμό σας με την εξόφληση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που εξοφλήσετε με αντικαταβολή, αυτό γίνεται σε μερικές μέρες (5 - 10 εργάσιμες) αφότου εξοφλήσετε το courier που θα φέρει την παραγγελία σας. Επιπλέον μπορεί να χρειαστούν έως και 48 ώρες για να φανούν οι πόντοι στο λογαριασμό σας.

Οι πόντοι προστίθενται στο λογαριασμό σας όταν πραγματοποιήσετε την τηλεφωνική σας παραγγελία, αρκεί να έχετε δημιουργήσει προηγουμένως λογαριασμό στο wecare.gr.