Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Johnson & Johnson

Παρουσίαση Johnson & Johnson

Εκτιμούμε ότι οι εταιρείες της οικογένειας Johnson & Johnson αγγίζουν περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο ζωές ανθρώπων κάθε μέρα χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της υγειονομικής περίθαλψης και των υπηρεσιών μας, χάρη στις αξιόλογες και εθελοντικές προσπάθειες των εργαζομένων μας.

Είμαστε μέρος της καθημερινότητας των ανθρώπων που εξακολουθούν να φροντίζουν τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους. 

Παρέχουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό στους γιατρούς και νοσηλευτές προκειμένου να , θεραπεύουν τους αρρώστους για να τους δώσουν τη χαρά της καλής υγείας. Υποστηρίζουμε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς ανά τον κόσμο για την προώθηση της υγείας και της ευημερίας των ατόμων που έχουν ανάγκη.

Για περισσότερα από 125 χρόνια στις επιχειρήσεις μας, οι επιθυμίες των καταναλωτών μας εμπνέουν για κάθε μας εφεύρεση, κάθε επαναστατική μέθοδο που μπορούμε να αφιερώσουμε με γνώμονα την ανθρώπινη υγεία.

Το γεγονός ότι η Johnson & Johnson αποτελείται μόνο από μια χούφτα των εταιρειών που έχουν ανθίσει τον τελευταίο αιώνα είναι η απτή απόδειξη της αναγνωριστικότητάς της.

Γιατί Johnson & Johnson

Μια βαθιά ριζωμένη κυρίαρχη φιλοσοφία και ένα σύνολο αξιών καθοδηγούν την επιχείρησή μας και τα πιστεύω μας, και υπηρετούν ως στρατηγικό στόχο και ηθική πυξίδα τους ηγέτες των επόμενων γενεών της Johnson & Johnson και των εργαζομένων τους. Πάνω απ 'όλα η πρόκληση για την Johnson & Johnson είναι να εξυπηρετήσει τις ανάγκες και την ευημερία των ανθρώπων. Πιστεύουμε σε ένα σχέδιο για τη από ποτέ.

Χτίζουμε αυτό το ίδρυμα με ένα μοναδικό σύνολο στρατηγικών αρχών.

Στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά του σήμερα, είναι επίσης σημαντικό να επικεντρωθούμε σε κρίσιμους οδηγούς μελλοντικής ανάπτυξης: να δημιουργήσουμε αξία μέσω της καινοτομίας, να επεκτείνουμε την παγκόσμια εμβέλειά μας με τοπική εστίαση, να εκτελέσουμε σωστά και αποτελεσματικά όλα όσα κάνουμε.