Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Isoplus

Παρουσίαση Isoplus

29 Χρόνια ανοδικής πορείας και εξέλιξης.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1986 με σκοπό να παρέχει στους Έλληνες καταναλωτές φυσικά συμπληρώματα υψηλής διατροφικής αξίας, προσφέροντας παράλληλα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και πληροφόρηση προς το καταναλωτικό & επιστημονικό κοινό.

Ιστορικά για την Isoplus

Το 1992 η ISOPLUS ξεκινά τη συνεργασία της με την αμερικάνικη εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής Solgar, την κορυφαία εταιρεία φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής στον κόσμο, αναλαμβάνοντας την επίσημη αντιπροσώπευση και διανομή των προϊόντων της Solgar στην Ελληνική αγορά. Η συνεργασία αυτή αποτελεί μέχρι και σήμερα την κύρια δραστηριότητα της ISOPLUS που της επέτρεψε να επεκταθεί και στην αγορά της Βορείου Ελλάδος, μέσω της δημιουργίας συνεργασιών με τοπικούς αντιπρόσωπους .

Το 1995 ξεκινάει η λειτουργία του τμήματος επιστημονικής ενημέρωσης, καινοτομώντας για ακόμη μια φορά. Σκοπός της λειτουργίας του τμήματος είναι η άρτια υποστήριξη των καταναλωτών και η άριστη ενημέρωση της επιστημονικής κοινότητας.

Στις αρχές του 20ου αιώνα η εταιρεία αναλαμβάνει την εισαγωγή και αντιπροσώπευση των προϊόντων της Βρετανικής σειράς προϊόντων Optima, μίας από τις κορυφαίες εταιρείες φυσικών καλλυντικών και προϊόντων υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, εξασφαλίζοντας μία ακόμα μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων υγείας και ευεξίας για τους καταναλωτές της.

Συνεχίζοντας τον ρυθμό ανάπτυξης και ακολουθώντας το όραμά της να αποκτήσει ηγετική παρουσία στην παροχή φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, η ISOPLUS παρουσίασε τη σειρά myelements.

Γιατί Isoplus

Ήδη η ISOPLUS επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στον τομέα των φυσικών καλλυντικών, παρουσιάζοντας στην ελληνική αγορά την βρετανική σειρά βιολογικών καλλυντικών dr.organic, την πρώτη σειρά προϊόντων περιποίησης με βιο-ενεργά συστατικά εμπνευσμένη από τη φύση.

Η δραστηριοποίησή της στη διεθνή αγορά της δίνει την δυνατότητα να ξεκινήσει τις εξαγωγικές της δραστηριότητες, μέσω της ανάληψης της αντιπροσωπείας των προϊόντων της Solgar για τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, ιδρύοντας θυγατρικές εταιρείες και βάζοντας τα θεμέλια για μελλοντική επέκταση στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Σήμερα η ISOPLUS συνεχίζει να αναπτύσσεται στην ελληνική αγορά, παρέχοντας μια πλήρη σειρά προϊόντων, που αποτελείται από περισσότερα από 800 διαφορετικά προϊόντα, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών. Τα έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη της μέσω του εξαιρετικού πνεύματος συνεργασίας εστιάζουν όλες τους τις δυνάμεις στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας, ακολουθώντας πιστά τις αξίες και τη φιλοσοφία της ISOPLUS, με σκοπό την προσφορά εξαιρετικών προϊόντων και την παροχή ενημερωτικών και επιστημονικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Η ISOPLUS πρεσβεύει τη φιλοσοφία του φυσικού τρόπου ζωής, με την ευρύτερη έννοια που εκφράζεται μέσα από την καθημερινή αφοσίωση στην υγιεινή διατροφή, στην ψυχική και πνευματική καλλιέργεια, και στη σωματική άσκηση. Βασικός πυρήνας της φιλοσοφίας της ISOPLUS συνιστά η αποστολή να εμφυσήσει μια καθημερινή διατροφική συνείδηση στον καταναλωτή. Όραμα μας είναι η προαγωγή της υγείας και της ευεξίας του ανθρώπου, μέσω της συνεχής προώθησης πρωτοποριακών, καινοτόμων και αξιόπιστων λύσεων στην ελληνική αγορά τόσο σε επίπεδο προϊόντων, όσο και στο επίπεδο παροχής υπηρεσιών. Οι σύγχρονες προκλήσεις απαιτούν , περισσότερη ενέργεια και ευχάριστη διάθεση, για την προστασία αλλά και την υποστήριξη του ανθρώπινου οργανισμού προτείνοντας φυσικά και πρωτοποριακά συμπληρώματα διατροφής και καλλυντικά άριστης ποιότητας, συνεισφέροντας το δυνατόν περισσότερο στην διατήρηση και την προαγωγή της καλή σας υγείας. Στόχος μας είναι η διαρκής εξέλιξη, η περαιτέρω ανάπτυξη και η συνεχής βελτίωση των προϊόντων αλλά και των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των καταναλωτών και των συνεργατών μας.

 

  •  Διάθεση στην ελληνική αγορά περισσότερων νέων, πρωτοποριακών και φυσικών προϊόντων.
  • Διεξαγωγή σεμιναρίων για έγκυρη πληροφόρηση και περαιτέρω εκπαίδευση των συνεργατών μας και των τελικών καταναλωτών των προϊόντων μας
  • Αυξανόμενη παρουσία μας στα σημεία πώλησης
  • Σύσφιξη των σχέσεων μας με την επιστημονική κοινότητα και τους συνεργάτες μας
  • Ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας των προϊόντων μας στο ευρύ αγοραστικό κοινό
  • Προώθηση της έννοιας της ισορροπημένης διατροφής και της αξίας της σωματικής δραστηριότητας