Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Humana

Παρουσίαση Humana

H Humana για πάνω από 60 χρόνια αποτελεί το σύμβολο της σύγχρονης υψηλής ποιότητας βρεφικής διατροδής. Η υγιεινή διατροφή των παιδιών από τη γέννησή τους θεωρείται από εμάς πρωταρχικός σκοπός. Η κάθετη παραγωγή μας και οι τακτικοί ποιοτικοί έλεγχοι εγγυώνται την απόλυτη ασφάλεια των προϊόντων μας.

Τα πρώτα προϊόντα μας που κυκλοφόρησαν το 1950 στη γερμανική αγορά ήταν παρόμοια με το μητρικό γάλα, για παιδιά που δεν θηλάζουν ή αντιμετωπίζουν δυσκολία με το θηλασμό.

Από τότε αναπτύξαμε βάσει αυστηρών κριτηρίων, νομικών και οικολογικών αρχών, σύγχρονα και υψηλής ποιότητας προϊόντα βρεφικής διατροφής. Η Humana είναι η κορυφαία εταιρεία ειδικών τροφών, τροφών χωρίς αγελαδινό γάλα, νερού για βρέφη και υποαλλεργικών βρεφικών κρεμών.

Σήμερα, αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες επεξεργασίας γάλακτος στην Ευρώπη και παράγει στα πολλά εργοστάσιά της μεγάλη ποικιλία υψηλής ποιότητας προϊόντων, όπως π.χ. φρέσκο γάλα, βούτυρο, επιδόρπια, παγωτά και τυριά. Στο Herford παράγονται από το 1950 οι παιδικές τροφές της Humana, οι οποίες διατίθενται σε πάνω από 45 χώρες στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο.

Όσον αφορά την ποιότητα δεν κάνουμε διακρίσεις μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού.

Όλα τα προϊόντα κρίνονται με βάση τις υψηλές μας απαιτήσεις.

Η ιστορία της Humana

Έπειτα κυκλοφόρησε η πρώτη ειδική τροφή της Humana για πρόωρα βρέφη που παρασκευάζεται μέσα από επιστημονικές μελέτες για την ωρίμανση του μητρικού γάλακτος και ανάπτυξη της πρώτης προσαρμοσμένης στο μητρικό γάλα τροφής. Για τα παιδιά που δεν μπορούν να πιουν αγελαδινό γάλα, η Humana κυκλοφορεί το "Ειδικό βρεφικό γάλα SL" με αποκλειστικά φυτική σύνθεση Παράλληλα κυκλοφορεί η ειδική τροφή με ηλεκτρολύτες Humana για την αντιμετώπιση της διάρροιας τις πρώτες ημέρες ζωής του μωρού. Βγαίνει στην αγορά το πλούσιο σε ενέργεια και θρεπτικά συστατικά "Γάλα δεύτερης βρεφικής ηλικίας 2" για μωρά από τον 5ο μήνα. Η παρασκευή και προώθηση στην αγορά του προγράμματος έτοιμων κρεμών της Humana δεν άργησε να έρθει μαζί με την υποαλλεργική τροφή ΗΑ να κυκλοφορεί και σε ειδική έκδοση για πρόωρα μωρά. Ταυτόχρονα βγαίνει στην αγορά το γάλα δεύτερης βρεφικής ηλικίας 3 (με μήλο) για τη διατροφή των μωρών από τον 8ο μήνα. Το γάλα δεύτερης βρεφικής ηλικίας 2, το γάλα δεύτερης βρεφικής ηλικίας 3 (μήλο) και η ειδική τροφή HN προσφέρονται τώρα με πρεβιοτικές ίνες.

 Η εταιρεία Humana γεννήθηκε το 1950: O παιδίατρος Δρ. Heinz Lemke από το Herford ανέπτυξε, μετά από πολυετείς έρευνες, μια βρεφική τροφή που ήταν για πρώτη φορά παρόμοια με το μητρικό γάλα. Έτσι, το 1950 κυκλοφόρησε στην αγορά το "Γάλα Humana". Βέβαια, ήδη από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα κυκλοφορούσαν βρεφικές τροφές σε μπουκάλι, οι οποίες όμως ελάχιστες ομοιότητες είχαν με το μητρικό γάλα, που είναι τόσο σημαντικό για τα παιδιά. Στη διάρκεια των τελευταίων 60 ετών, η Humana αποτέλεσε πολλές φορές το μέτρο της προόδου στη βρεφική διατροφή και συνέβαλε στην ευημερία των μικρών μας. Η Humana υπήρξε πρωτοπόρος και στις βρεφικές κρέμες, κυκλοφορώντας το 1958 την πρώτη έτοιμη βρεφική κρέμα.

 

Η πρώτη τροφή για πρόωρα βρέφη κυκλοφόρησε το 1962, και ακολούθησε η σύγχρονη ειδική τροφή και η υποαλλεργική τροφή. Η Humana αποτελεί σήμερα σημείο αναφοράς για τις υψηλής ποιότητας βρεφικές τροφές, ακόμη και εκτός της Γερμανίας.

 

Γιατί Humana για το μωράκι σας

Η Humana προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων βρεφικού γάλακτος, κρέμας και ειδικών τροφών σε περισσότερες από 45 χώρες. Η Humana είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες ειδικών τροφών χωρίς αγελαδινό γάλα, υπαλλεργικών κρεμών και ειδικών τροφών. Αλλά και για τις πρώτες τροφές, οι γονείς καταφεύγουν συχνά στο εγγυημένο όνομα Humana.

Η συνεχής βελτίωση των προϊόντων της Humana σύμφωνα με τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις είναι υποχρέωσή μας. Όπως εξάλλου και η υποστήριξη των νέων γονιών. Ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του 1960, οι νέοι γονείς έβρισκαν στην υπηρεσία μητέρων της Humana αξιόπιστες συμβουλές και υποστήριξη. Στη δεκαετία του 1970, όταν οι μπαμπάδες άρχισαν κι εκείνοι με τη σειρά τους να φροντίζουν τα βλαστάρια τους, η υπηρεσία μητέρων μετονομάστηκε σε Υπηρεσία Γονέων Humana.

Οι ειδικοί της Humana μπορούν να σας συμβουλεύσουν για τα πάντα: από το κατάλληλο βρεφικό γάλα ανάλογα με την ηλικία του μωρού σας, την πρώτη τροφή σε μπιμπερό ή κρέμα έως και τα προβλήματα πέψης, ή την υποαλλεργική και χωρίς αγελαδινό γάλα διατροφή.