Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Heremco

Παρουσίαση Heremco

Histoplastin Red: Η Δράση και Σύνθεση της 

Η Histoplastin Red είναι μια εντελώς φυσική κρέμα που προορίζεται για την εντατική περιποίηση και ανάπλαση της επιδερμίδας. Αυτή η κρέμα αντιοξειδωτικής και αναγεννητικής δράσης αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά του δέρματος, βελτιώνοντας την όψη και την υφή του. Οι κύριοι δραστικοί παράγοντες της κρέμας είναι τα Alkannins / Shikonins, που συνεργίζονται με τερπένια από την ελαιορητίνη Pistacia Lentiscus και το Olea Europaea, προσφέροντας ισχυρή αναγεννητική δράση.

Το φυτό από το οποίο προέρχονται τα Alkannins και τα Shikonins είναι η Alkanna tinctoria, γνωστή και ως Dyer's Alkanet, με χαρακτηριστικά γαλάζια άνθη που ανήκει στην οικογένεια των Borage. Ο συνδυασμός αυτών των ουσιών με τις ελαιορητίνες από το Mastic Gum (Pistacia lentiscus), το οποίο συλλέγεται από δέντρα στην πανέμορφη ελληνική νήσο της Χίου, ενισχύει τις αντιοξειδωτικές και αναπλαστικές ιδιότητες της κρέμας.

Η κρέμα Histoplastin Red προσφέρεται για τη θεραπεία και τη βελτίωση διαφόρων δερματικών προβλημάτων, όπως χρωματικές διακυμάνσεις, ουλές από ακμή, έκθεση στον ήλιο και άλλα σημάδια που οφείλονται σε διάφορες εξωτερικές συνθήκες. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για την αποκατάσταση της φυσιολογικής λειτουργίας του δέρματος σε περιπτώσεις ευαίσθητης ή φθαρμένης επιδεΗ Histoplastin Red είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη φροντίδα και ανάπλαση της επιδερμίδας, προσφέροντας ένα φυσικό και ισχυρό τρόπο αντιμετώπισης διαφόρων δερματολογικών προβλημάτων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη σύνθεση και τις ιδιότητές της στις παρακάτω πηγές: