Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProductPieces}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση Helenvita

Η εταιρεία HELENVITA προσφέρει καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα, μέσα από ολοκληρωμένες σειρές που καλύπτουν τις ανάγκες μας σε κάθε στάδιο της ζωής: από τη βρεφική ηλικία έως την εφηβεία, την ομορφιά της γυναίκας, την αντρική περιποίηση και την καλή υγεία όλης της οικογένειας.

Μ ‘αυτόν τον τρόπο, τα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα μας ικανοποιούν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των καταναλωτών ενώ φέρουν την υπογραφή διεθνών ερευνών που πιστοποιούν την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητά τους.
Το όνομα της προέρχεται από τις λέξεις ”Helen”, σύμβολο ομορφιάς της αρχαίας Ελλάδας, και από την λατινική λέξη ”Vita”, ζωή. Το όνομα αντανακλά την φιλοσοφία της Εταιρείας να προσφέρει ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων που συμβάλλουν μοναδικά στην Υγεία, Ευεξία και Ομορφιά των ανθρώπων.

Εγγραφείτε στο newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του wecare.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@wecare.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.