Barcode: 5200131350509
Συστατικά ανά κάψουλα 850mg:
Magnesium caprylate – 175mg
Vegetarian capsule shell: Hydroxypropyl Methylcellulose (HPMC) – 120mg
Cinnamon powder | σκόνη κανέλας – 100mg
Cloves powder | σκόνη γαρύφαλλο – 100mg
Shiitake mushroom powder | σκόνη μανιτάρι shiitake – 100mg
Garlic powder extract | εκχύλισμα σκόρδου σε σκόνη (10000mg/g) – 75mg
Glucomannan | γλυκομαννάνη (95%) – 50mg
Pumpkin seed P E 4:1 (40%) (ισοδύναμο με 200mg σκόνη από κολοκυθόσπορους) – 50mg
Chicory root P.E 4:1 (ισοδύναμο με 120mg σκόνη από κιχώριο το ραδίκι) – 30mg
Grapefruit seed P.E 5:1 (ισοδύναμο με 100mg σκόνη από κουκούτσι γκρέιπφρουτ) – 20mg
Cayenne εκχύλισμα 7:1 (ισοδύναμο με 100mg σκόνη καγιέν) – 14.3mg
Fenugreek seed P.E 4:1 (ισοδύναμο με 48mg σκόνη από σπόρους τριγωνέλλας) – 12mg
Φύλλα ελιάς εκχύλισμα 15:1, 6% Oleuropein | ελευρωπαΐνη (ισοδύναμο με 50mg σκόνη από φύλλα ελιάς) – 3.35mg
Δεν περιέχει: χρωστικές ουσίες, ενισχυτικά γεύσεις, συντηρητικά, γαλακτοκομικά, γλουτένη, λακτόζη, σόγια, ζάχαρη, σιτάρι ή μαγιά.
Κατάλληλο για vegetarians και vegan
Σημείωση: Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος και τα ενδεχόμενα οφέλη για την υγεία είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA.
Λαμβάνετε 1 – 2 κάψουλες από 1 έως 3 φορές την ημέρα κατά προτίμηση μαζί με το φαγητό. Ιδανικά λαμβάνετε για 3 μήνες με διάλειμμα 2 εβδομάδων στο ενδιάμεσο.
Προφυλάξεις – αντενδείξεις:
Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερησία δόση.
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
Καλό είναι να αποφεύγεται η χρήση από άτομα κάτω των 18 καθώς και από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες.
Κρατήστε το μακριά από παιδιά.
Μην το καταναλώσετε αν το εσωτερικό αυτοκόλλητο ασφαλείας λείπει.
Σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε το θεράποντα ιατρό σας ή το φαρμακοποιό σας. Δε πρέπει να χρησιμοποιείτε τα συμπληρώματα διατροφής ως υποκατάστατα μιας ισορροπημένης διατροφής.
Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.
Πληροφορίες αλλεργιών – δυσανεξίες:
Το συγκεκριμένο σκεύασμα παρασκευάζεται σε εγκαταστάσεις που χειρίζονται υλικά όπως σπόροι και καρποί, σόγια, γάλα, αυγό, δημητριακά, σινάπι, ψάρια και άλλα αλλεργιογόνα υλικά.