Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

HANSAPLAST

Παρουσίαση HANSAPLAST

Καλώς ήρθατε στο κόσμο του Hansaplast μίας από τις πιο αξιόπιστες μάρκες φροντίδας πληγών παγκοσμίως που σας προσφέρει έξυπνα προϊόντα, λύσεις και καινοτομίες. Στη Hansaplast, επιθυμούμε να απολαμβάνετε την δραστήρια καθημερινότητά σας χωρίς να ανησυχείτε πολύ για τις μικρές δυσκολίες.

Μάθετε πώς να τις αντιμετωπίσετε, είτε είναι μία φουσκάλα στο πόδι σας, είτε μία μικρή πληγή ή πόνος στην πλάτη.

Περιηγηθείτε και μάθετε περισσότερα για τη φροντίδα των πληγών, τη φροντίδα των ποδιών, και το πως να παραμείνετε υγιείς κάνοντας αθλήματα και δραστηριότητες .

 

Η ιστορία της Hansaplast

Η ζωή δεν είναι πάντα ομαλή, αλλά η αποστολή μας είναι να σας βοηθάμε να προχωράτε ζώντας έντονα, ότι κι αν γίνει: Για σχεδόν κάθε μικρή ενόχληση το Hansaplast διαθέτει την κατάλληλη θεραπεία. Θα εκπλαγείτε από το τί έχουμε αναπτύξει για να κάνουμε τη ζωή σας ευκολότερη: Μάθετε πώς τα προϊόντα Hansaplast Foot Expert μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεφορτωθείτε τους κάλους ή πώς τα επιθέματα για φουσκάλες θα βοηθήσουν να συνεχίσετε να περπατάτε. Το Hansaplast έχει διανύσει πολύ δρόμο από το πρώτο επίδεσμο της Beiersdorf, το οποίο δημιουργήσαμε το 1882, όταν ο Paul Beiersdorf βραβεύθηκε για την ευρεσιτεχνία του πρώτου επίδεσμου. Αυτό ήταν η αρχή για μία συνεχή επιτυχημένη ιστορία, που οδηγείται από την πρόοδο, την ποιότητα και την καινοτομία.

Φροντίζουμε για την επούλωση πληγών και για τη φροντίδα της επιδερμίδας για περισσότερο από έναν αιώνα.

Για περισσότερο από 125 χρόνια η Hansaplast έχει συγκεντρώσει εμπειρία και ικανότητες στη φροντίδα πληγών, και πιο πρόσφατα στον τομέα υποστήριξης δραστηριοτήτων καθώς και στη θεραπεία μυϊκού πόνου, προσπαθώντας πάντα να βελτιώσει την επούλωση των πληγών και τη φροντίδα της επιδερμίδας.

 

Σήμερα η Hansaplast είναι μία από τις πιο αξιόπιστες μάρκες επιδέσμων στην Ευρώπη, που ιδρύθηκε το 1922. Από τότε τα προϊόντα Hansaplast είναι γνωστά παγκοσμίως για την κορυφαία ποιότητά τους. Πάνω από 200 δοκιμασμένα και ελεγμένα προϊόντα και καινοτομίες πωλούνται από τη Γερμανία εώς τη Χιλή, από το Ηνωμένο Βασίλειο εώς την Αυστραλία, με τις εμπορικές ονομασίες Hansaplast, Elastoplast και Curitas.

Γιατί HANSAPLAST

Εκτός από επιδέσμους και γάζες για πληγές, η σειρά προϊόντων περιλαμβάνει καλά δοκιμασμένα και καινοτόμα προϊόντα που προσφέρουν λύσεις για προβλήματα στα πόδια, αθλητικά ατυχήματα και πόνους.

Μία παγκόσμια μάρκα στην οποία εσείς και όλη η οικογένειά σας μπορείτε να βασιστείτε, αφού προσφέρει υψηλή ποιότητα και σύγχρονες λύσεις για τις απαιτήσεις και τις μικρές ενοχλήσεις της καθημερινότητας.

Η καινοτομία και η έρευνα ήταν πάντα στο επίκεντρο της επιχειρηματικής δραστηριότητας της Hansaplast (χανζαπλαστ), συνδυάζοντας την παράδοση με τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις: Η τεχνογνωσία επιστήμης και καλλυντικών που έχουμε αποκτήσει πάνω από 125 χρόνια τώρα στους τομείς της φροντίδας της επιδερμίδας, της φροντίδας των πληγών και ταινιών ενυπάρχουν σε κάθε επίδεσμο Hansaplast που αναπτύσσουμε. Αυτό είναι κάτι πάνω στο οποίο οι πελάτες μας μπορούν να βασιστούν και από το οποίο μπορούν να επωφεληθούν καθημερινά. Η συνεχής έρευνα και χρήση των πλέον πρόσφατων τεχνολογιών εξασφαλίζουν προϊόντα υψηλού επιπέδου, τα οποία ανταποκρίνονται στις απαιτητικές ανάγκες των καταναλωτών για την ατομική τους φροντίδα. Πάντα ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις ενός κόσμου που αλλάζει συνεχώς, αγωνιζόμαστε για την καινοτομία και την υπεροχή σε ό,τι κάνουμε.