24653 προϊοντα για καθε αναγκη
To καλάθι σας δεν έχει προϊόντα. Βρείτε ό,τι χρειάζεστε ανάμεσα από 24653 προϊόντα για κάθε σας ανάγκη
Φίλτρα

Gerolymatos Σελίδα 1 από 1

Προϊοντα Gerolymatos

4 αποτελέσματα

Πληροφορίες για την εταιρεία Gerolymatos Σελίδα 1 από 1

Η διεθνής εταιρία Γερολυμάτος International Α.Ε.Β.Ε., δραστηριοποιείται στον χώρο της Υγείας και Ομορφιάς, με έδρα την Αθήνα. Χρονολογείται από το 1923 και αποτελεί μία από τις πιο παλαιές, παραδοσιακές οικογενειακές επιχειρήσεις στην Ελληνική αγορά Υγείας.
Η Γερολυμάτος International εστιάζεται στην ανάπτυξη, την παραγωγή, τη διανομή, το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις τόσο των δικών της προϊόντων καθώς και αυτών των διεθνών διακεκριμένων συνεργατών της.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο θυγατρικών εταιριών και τοπικών διανομέων, καθιστώντας τα προϊόντα της διαθέσιμα σε καταναλωτές σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η Γερολυμάτος International δραστηριοποιείται σε τέσσερεις διακριτούς κλάδους αυτούς των μη συνταγογραφούμενων προϊόντων υγείας (OTC), οπτικών (Optics), κτηνιατρικών (Vet), καθώς και των υπηρεσιών Logistics. Για πάνω από 90 χρόνια το όνομα Γερολυμάτος συνδέεται με τον χώρο της υγείας και της ομορφιάς. Από το 1923 όταν ο Φαρμακοποιός Νικόλαος Π. Γερολυμάτος άνοιξε φαρμακείο στο κέντρο της Αθήνας κανείς δεν φανταζόταν ότα θα εξελίσσονταν σε ένα από τα μεγαλύτερα των Βαλκανίων.

Το φαρμακείο δυστυχώς καταστράφηκε ολοσχερώς τον Δεκέμβριο του 1944 με αποτέλεσμα ο δεκαοκτάχρονος –τότε- Παναγιώτης Γερολυμάτος να ασχοληθεί ενεργά με εισαγωγές και εμπόριο φαρμακευτικών και κτηνιατρικών προϊόντων.

Ιστορικά για την Gerolymatos

Η μικρή οικογενειακή φαρμακευτική επιχείρηση που απασχολούσε μόλις τρία άτομα στο ξεκίνημά της, ανταποκρίθηκε στο δύσκολο δρόμο της ανάπτυξης και μέσα σε τρεις δεκαετίες έφθασε το 2008 να απασχολεί 1.100 εργαζόμενους. Αναμφίβολα κατέχει μια από τις κορυφαίες θέσεις ανάμεσα σε εταιρείες υγείας και ομορφιάς στην Ελλάδα και τα προϊόντα της αποτελούν μέχρι σήμερα σημεία αναφοράς στις κατηγορίες που δραστηριοποιούνται- κατακτώντας το σεβασμό και την αναγνωσιμότητα που της ταιριάζει.

Ωστόσο, πριν από λίγα χρόνια λόγω των μεγάλων αλλαγών στην ιστορία της εταιρείας, όπου τον Οκτώβριο του 2008 όλες οι δραστηριότητες του Ομίλου Εταιρειών Γερολυμάτος που αφορούσαν την Ελληνική αγορά μεταβιβάζονται σε εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών φαρμακευτική εταιρεία και από την συμφωνία εξαιρέθηκαν οι διεθνείς δραστηριότητες.

Η νέα εταιρεία -Gerolymatos International- υπό την ηγεσία πλέον του Νικόλαου Π. Γερολυμάτου -3η γενιά– αναδιοργανώνεται εκ βάθρων, επικεντρώνεται στην επέκταση των διεθνών δραστηριοτήτων της, ενδυναμώνει τις θυγατρικές εταιρείες της στο εξωτερικό, επενδύει & αναπτύσσει τα δικά της προϊόντα -εκμεταλλευόμενη το δίκτυο αντιπροσώπων της σε τουλάχιστον 50 χώρες ανά τον κόσμο.

  Διαβλέποντας ο κ. Νικόλαος Π. Γερολυμάτος- τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στην Ελληνική Φαρμακευτική αγορά και παρόλη τη δύσκολη οικονομική συγκυρίααπό τον Σεπτέμβριο του 2011 αποφασίζει την επαναδραστηριοποίηση της εταιρείας Γερολυμάτος στην Ελλάδα προκειμένου να διεκδικήσει εκ νέου την ηγετική της θέση σε εθνικό επίπεδο.

Με την νέα της έδρα στη βόρεια βιομηχανική περιοχή της Αθήνας, στο Κρυονέρι και έχοντας αποκτήσει παρουσία σε αγορές του εξωτερικού, είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις και ευκαιρίες στον χώρο της υγείας και της ομορφιάς ακόμα και στην παγκόσμια αγορά.


Επιδιώκουμε μακροχρόνιες συνεργασίες σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που αναγνωρίζονται από τους πελάτες, τους ανταγωνιστές και τα εσωτερικά και εξωτερικά ενδιαφερόμενα μέρη.

Δεσμευόμαστε για την δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που θα εμπνέει και θα ανταμείβει το ειδικευμένο προσωπικό μας, επιδιώκοντας συνεχή προσωπική ανάπτυξη, βασισμένο στις αρχές της αφοσίωσης και της συνέπειας. Η Gerolymatos International, με έδρα την Αθήνα, διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο θυγατρικών εταιρειών, κοινοπραξιών και τοπικών διανομέων, διαθέτοντας τα προϊόντα της σε πάνω από 50 αγορές ανά τον κόσμο.

Newsletter
Ενημερωθειτε για νεα και αποκλειστικες προσφορες

Εγγραφή στο newsletter

To Wecare θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Επιβεβαιώστε όλους τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Wecare Eshop και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Ακολουθήστε μας στο Instagram!
wecare.gr