Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Gehwol

Παρουσίαση Gehwol

Το έργο μας αφορά στην γνώση για την παροχή φροντίδας των ποδιών σε όλο τον κόσμο.

Οι αποτελεσματικές λύσεις για όλους στον τομέα φροντίδας των ποδιών αποτελούν για εμάς προσωπική υπόθεση.

Το ηθικό κέρδος από τις συνεργασίες που έχουν δημιουργηθεί στο παρελθόν και το παρόν στους τομείς παραγωγής και τεχνολογίας, οφείλεται αναμφίβολα στην εμπειρία και τις καινοτομίες μας.

Από το Lübbeke στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, ο Eduard Gerlach παρέχει την απαραίτητη φροντίδα για τα πόδια σε όλο τον κόσμο.

Ο Eduard Gerlach αποτελεί ιστορικά τον ακρογωνιαίο λίθο των παγκόσμιων εμπορικών σημάτων της GEHWOL και GERLACH TECHNIK το 1868 όταν εκείνος ανέλαβε την αποικιακή επιχείρηση του πατέρα του Λουδοβίκου και επεκτάθηκε σε φαρμακείο.

ΟEduard Gerlach απέκτησε γρήγορα τη φήμη του πρωτοπόρου στην φροντίδα των ποδιών όταν το 1882, λάνσαρε την" Κρέμα Ε Gerlach του" στην αγορά - το πρώτο βιομηχανικώς παραγόμενο προϊόν φροντίδας των ποδιών σε όλο τον κόσμο.Οι εταιρικές μας σχέσεις εμπιστοσύνης και η στενή σχέση με το εμπόριο αποτελεί μέρος της παράδοσής μας.

Γνωρίζουμε τις επιχειρήσεις της αγοράς και γνωρίζουμε τι περιμένετε από εμάς.

Γιατι να επιλέξεις Gehwol

Λειτουργούμε με βάση την παραγωγική συνεργασία και μέσα από τον εμπορικό διάλογο διατηρούμε ανοιχτούς δίαυλους με τους εταίρους μας.Η φροντίδα των ποδιών είναι ξεχωριστή και τα προβλήματα που δημιουργούνται στην καθημερινότητά μας κάνουν τη ζωή των ασθενών ακόμα πιο δύσκολη.

Η GEHWOL παρέχει αξιόπιστη βοήθεια μπορεί αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.Αυτό μπορεί να συμβεί χρησιμοποιώντας το κατάλληλο για τον καθένα προϊόν μέσα από το ευρύ φάσμα των προϊόντων της GEHWOL, με το σωστό μίγμα φυσικών δραστικών ουσιών των σύγχρονων συνταγών.

Τα προϊόντα της GEHWOL αποτελούν την κλασική σειρά περιποίησης ποδιών.Διαθέτουν όλο το εύρος της αποτελεσματικής σύγχρονης υγειονομικής.Για τον καθένα που θέλει να κάνει κάτι καλό για τα πόδια του. Ιδανικό για τους επίμονους πόνους στα πόδια και με προβλήματα στα νύχια.Η ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα των παρασκευασμάτων έχει αποδειχθεί από καιρό και στην πράξη.

Επιπλέον η GEHWOL FUSSKRAFT αποτελεί την αποκλειστική επαγγελματική φροντίδα των ποδιών στους ασθενείς για περισσότερα από 50 χρόνια. Προσφέρει κάθε φορά τη σωστή λύση για κάθε πρόβλημα. Η GEHWOL FUSSKRAFT διατηρεί και μετατρέπει τα πόδια σας μαλακά αφήνοντάς σας με μια νεανική αίσθηση φροντίδας. Η εμπειρία μας αποτελεί ιατρική πρακτική που πηγάζει από τις έννοιες της παραγωγής και των τεχνολογικά εξελιγμένων εργαλείων φροντίδας ποδιών.