11617 προϊοντα για καθε αναγκη
To καλάθι σας δεν έχει προϊόντα. Βρείτε ό,τι χρειάζεστε ανάμεσα από 11617 προϊόντα για κάθε σας ανάγκη
Φίλτρα

Galenic

Προϊοντα Galenic

49 αποτελεσματα

Πληροφορίες για την εταιρεία Galenic

Η Galenica αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές φαρμακευτικές εταιρίες που μέσα από την έρευνα, την συνέπεια και την επιστημονική ευθύνη για την υγεία, αναπτύσσει υψηλής ποιότητας καινοτόμα φαρμακευτικά σκευάσματα. Ιδρύθηκε το 1974 από δύο φαρμακοποιούς, τον Διονύσιο Βαρελά και τον Βασίλειο Ταμβακά, και πολύ σύντομα αναδείχτηκε σε μια από τις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις του κλάδου, παρουσιάζοντας αξιόλογους ρυθμούς προόδου και ανάπτυξης. Μέσω της συνεργασίας της με μεγάλους ερευνητικούς οίκους του εξωτερικού αλλά και αναπτύσσοντας τη δικής της τεχνογνωσία για πρωτότυπα φαρμακευτικά σκευάσματα, εξάγει ήδη με επιτυχία τα δικά της προϊόντα σε χώρες των Βαλκανίων.

Τα τελευταία χρόνια επενδύει σταθερά στον τομέα της βιοτεχνολογίας, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στη δυνατότητα ανακάλυψης νέων μεθόδων, τόσο για τη πρόληψη, όσο και θεραπεία ασθενειών. Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί βασικό παράγοντα της επιτυχημένης εξέλιξης της εταιρίας και το οποίο σήμερα ανέρχεται στα 300 άτομα.

Γιατί να επιλέξετε Galenic

Αρχές όπως η ευθύνη, η συνέπεια, το ήθος, η αξιοπιστία, η ειλικρίνεια, η κοινωνική πρόνοια και ο σεβασμός για τον άνθρωπο και το περιβάλλον αποτελούν βασικοί στόχοι για την ομαλή ανάπτυξη και εξέλιξη των επιχειρηματικών μας εφαρμογών και αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινή μας λειτουργία.

Οι κύριοι άξονες του προγράμματος της Εταιρικής μας Υπευθυνότητας εστιάζουν στα ακόλουθα πεδία:

 • Πρόνοια για τα Παιδιά και την Οικογένεια
 • Υποστήριξη της Δημόσιας Υγείας
 • Εθελοντισμός και Κοινωνική Προσφορά
 • Επαγγελματική και Προσωπική Ανάπτυξη των Εργαζομένων
 • Διάδοση των Αξιών του Ελληνικού Πολιτισμού
 • Μέριμνα για το Περιβάλλον

Η ιστορική διαδρομή της GALENICA ξεκινά στις αρχές της δεκαετίας του ' 50, όταν ο φαρμακοποιός Νικόλαος Βαρελάς ιδρύει την δική του επιχείρηση με αντικείμενο την αγοραπωλησία φαρμάκων. Η εταιρία αναπτύσσεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες φαρμακοεμπορικές επιχειρήσεις του τόπου. Λίγα χρόνια μετά, ο υιός του Νικόλαου Βαρελά, Διονύσιος, φαρμακοποιός επίσης, αναλαμβάνει τη διοίκηση της επιχείρησης και μαζί με τον έμπιστο συνάδελφο και φίλο του, φαρμακοποιό, Βασίλειο Ταμβακά, συστήνουν μια νέα εταιρία την τελική GALENICA , προωθώντας αποκλειστικά φαρμακευτικά προϊόντα. Θεωρείται ως η πρώτη ελληνική φαρμακευτική επιχείρηση που επικεντρώνεται στην αναζήτηση - απόκτηση - κατοχύρωση τεχνογνωσίας και αξιοποίησής της, στην ελληνική αγορά (Licensing in). Ταυτόχρονα κατασκευάζεται, σε ένα ιδιόκτητο εργοστάσιο στην περιοχή της Χαλκίδας, η πρότυπη μονάδα παραγωγής φαρμακευτικών σκευασμάτων της GALENICΑ. Στις αρχές του 20ου αιώνα, η GALENICA ξεκινά να επενδύει στον τομέα της βιοτεχνολογίας. Αντιλαμβάνοντας τον μεγάλο ανταγωνισμό και τις ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο της φαρμακοβιομηχανίας στη χώρα μας, η GALENICA προχώρησε στην στρατηγικής σημασίας συνέργεια με την ελληνική φαρμακευτική εταιρία Minerva A.E., επιτυγχάνοντας την επικείμενη ανάπτυξη και των δύο Ελληνικών Εταιρειών.

Η Galenica  εστιάζει το ενδιαφέρον της και προσπαθεί να κατανοήσει τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες και απαιτήσεις της κοινωνίας στο χώρο της Υγείας.

Προσφέρει  επιστημονικά αναγνωρισμένες θεραπευτικές λύσεις, με φαρμακευτικά προϊόντα που συμβάλλουν στην:

 • προαγωγή της Υγείας
 • πληρέστερη ανακούφιση
 • ταχύτερη ίαση
 • βελτίωση της ποιότητας ζωής
 • προστασία της ίδιας της ζωής από ασθένειες

Το ανθρώπινο δυναμικό της Galenica εργάζεται με μοναδικό σκοπό να συνεισφέρει καθημερινή πρόνοια της υγείας, αναπτύσσοντας αποτελεσματικές θεραπευτικές λύσεις σε συνεργασία με διεθνείς ερευνητικούς οίκους και πανεπιστημιακά ιδρύματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η φιλοσοφία της διοίκησης είναι προσανατολισμένη στην αποκέντρωση των αρμοδιοτήτων, στην  ενθάρρυνση της πρωτοβουλίας και στο ομαδικό πνεύμα συνεργασίας.
Καθώς η Galenica δραστηριοποιείται και σε χώρες με ιδιαίτερες θεραπευτικές ανάγκες αποτελεί και από την δική μεριά μια μεγάλη πρόκληση.

Κάθε πρόκληση αποτελεί και ένα ξεχωριστό Έργο που το διαχειρίζεται μία κατάλληλα στελεχωμένη Ομάδα Διαχείρισης Έργου. Κατά την αξιολόγηση της ελεύθερης και καινοτόμου δημιουργικότητας καθώς και της ολοκληρωμένης και συλλογικής προσπάθειας, τα αποτελέσματα του επιδιωκόμενου στόχου αντανακλούν το εταιρικό μας όραμα.

Κεντρική αξία για την Galenica είναι ο άνθρωπος. Καθ΄όλη τη διάρκεια της ιστορικής διαδρομής η αναγνώριση του ήθους, της αξιοπρέπειας και της ευσυνειδησίας διατηρούν αναμφίβολα σε υψηλό βαθμό την φήμη της GALENICA.

 

Newsletter
Ενημερωθειτε για νεα και αποκλειστικες προσφορες
Το email σας θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική μας για την προστασία των δεδομένων σας.
blog
Ελέγχω το βάρος μου… εύκολα! 21/04/2017

Το καλοκαίρι πλησιάζει με γοργό ρυθμό και αφήνετε πίσω όλους τους γευστικούς πει …

Δειτε ολα τα αρθρα ›