Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Froika

Παρουσίαση Froika

Η Froika είναι μια ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή προϊόντων φροντίδας και ομορφιάς, με κύρια προσήλωση στην υγεία του δέρματος. Με μια παράδοση που ξεκινά από το 1950, η Froika έχει δημιουργήσει μια εκτενή γκάμα δερματολογικών προϊόντων, εστιάζοντας στις ειδικές ανάγκες κάθε τύπου δέρματος και σε διάφορες δερματολογικές παθήσεις. Τα προϊόντα της περιλαμβάνουν αντιηλιακά, κρέμες ενυδάτωσης, αντιγηραντικές σειρές, προϊόντα καθαρισμού και πολλά άλλα, καλύπτοντας τις καθημερινές ανάγκες φροντίδας του δέρματος.

Η Froika δραστηριοποιείται στο χώρο των Φαρμακευτικών Καλλυντικών, των Δερμοκαλλυντικών και της Στοματικής Φροντίδας.


Τα φαρμακευτικά καλλυντικά ορίζονται ως προϊόντα στο όριο μεταξύ των καλλυντικών και των φαρμακευτικών προϊόντων, ενώ τα δερμοκαλλυντικά υλοποιούν τον συνδυασμό δερματολογίας και περιποίησης του δέρματος.

Η εταιρεία δίνει μεγάλη έμφαση στην έρευνα, τον σχεδιασμό και την ποιότητα για τη δημιουργία και την προώθηση των 220 δερμοκαλλυντικών και των πάνω από 30 προϊόντων στοματικής υγιεινής, στοχεύοντας πάντα στην παραγωγή προϊόντων πολύ υψηλών προδιαγραφών.
Η Froika βασίζεται σε υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και στην τεχνολογική καινοτομία, παρέχοντας ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα. Οι έρευνες που διενεργεί, σε συνεργασία με ειδικούς στον τομέα της δερματολογίας και της φαρμακευτικής, εξασφαλίζουν την ανάπτυξη προϊόντων που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις. Στην Froika, η δέσμευση για την υγεία και την ευεξία των πελατών της είναι εμφανής σε κάθε προϊόν, προωθώντας την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία.

Οι σειρές των δερμοκαλλυντικών προϊόντων καλύπτουν:

    Φροντίδα & Υγιεινή του δέρματος
    Αντιγήρανση
    Φροντίδα μαλλιών
    Αντιηλιακή προστασία

Η σειρά οδοντιατρικής φροντίδας καλύπτει:

    Ουλίτιδα – Περιοδοντίτιδα
    Δυσοσμία
    Ξηροστομία
    Ομοιοπαθητική

σε φόρμουλες όπως: κρέμες, λάδια, αλοιφές, λοσιόν, γαλακτώματα, φαρμακευτικά σαμπουάν, καθαριστικά υγρά, στοματικά διαλύματα κλπ.

Όλα τα προϊόντα είναι υποαλλεργικά, κατάλληλα ακόμα και για το πιο ευαίσθητο, αντιδραστικό δέρμα ενώ χαρακτηρίζονται ως δερματολογικά καλλυντικά, δηλαδή προϊόντα που συνδυάζουν την καλλυντική ευχαρίστηση με τη δερματολογική δράση. Προτείνονται από Δερματολόγους, Αλλεργιολόγους, Παιδιάτρους, Πλαστικούς χειρουργούς και Οδοντιάτρους.
FROIMED
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Τα δερμοκαλλυντικά προϊόντα της FROIKA ακολουθούν τις εξής προδιαγραφές::

    Υποαλλεργικά
    Απλές, αγνές φόρμουλες χωρίς αλλεργιογόνα
    Αυστηρή επιλογή πρώτων υλών
    Ημερομηνία λήξεως, Αριθμός παρτίδας