Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Friso

Παρουσίαση Friso

Το Frisolac Gold αποτελεί μια προηγμένη βρεφική φόρμουλα, σχεδιασμένη για να υποστηρίζει την ισορροπημένη διατροφή, την πέψη και την υγεία του εντέρου για βρέφη από 0 έως 6 μηνών. Η φόρμουλα αυτή είναι εμπλουτισμένη με ζωτικής σημασίας θρεπτικά συστατικά όπως Ταυρίνη, Χολίνη, DHA, AA, SA και Νεοκλεοτίδια, καθώς και με πρεβιοτικά (GOS)​.

Η συγκεκριμένη φόρμουλα περιέχει επίσης 2'-FL, ένα πρεβιοτικό που συμβάλλει στην υγεία του εντέρου, διασφαλίζοντας ότι το βρέφος λαμβάνει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για ένα υγιές ξεκίνημα στη ζωή​.

Οι γονείς θα πρέπει να συμβουλευτούν τον παιδίατρο πριν αποφασίσουν για τη χρήση βρεφικής φόρμουλας ή εάν αντιμετωπίζουν δυσκολίες με τον θηλασμό. Είναι σημαντικό να υπογραμμιστεί ότι το μητρικό γάλα αποτελεί την καλύτερη διατροφή για τα βρέφη, με τη Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας να συνιστά αποκλειστικό θηλασμό για τους πρώτους έξι μήνες της ζωής του βρέφους

Το Frisomel είναι ένα γαλακτοκομικό προϊόν για βρέφη από τον 6ο μήνα και μετά, με νέα προηγμένη σύνθεση που περιέχει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες, μέταλλα, και λιπαρά οξέα για την υγιή ανάπτυξη των βρεφών και την ικανοποίηση των ειδικών τους διατροφικών αναγκών​

Το Frisogrow είναι ένα θρεπτικό γαλακτοκομικό ποτό σε σκόνη, σχεδιασμένο για παιδιά από 1 έως 3 ετών, προσφέροντας άμεση προετοιμασία με νέα προηγμένη σύνθεση. Περιλαμβάνει βιταμίνες, αμινοξέα, μέταλλα και λιπαρά οξέα, είναι πλούσιο σε ασβέστιο και βιταμίνη D, ουσίες κρίσιμες για την υγιή ανάπτυξη των οστών, καθώς και σε σίδηρο, που συμβάλλει στη γνωστική ανάπτυξη των παιδιών.

Για τα παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω, το Frisogrow Plus+ προσφέρεται ως ένα εξίσου θρεπτικό γαλακτοκομικό ποτό με παρόμοια προηγμένη σύνθεση, συμπεριλαμβανομένων των ίδιων κρίσιμων θρεπτικών στοιχείων για την υποστήριξη της υγιούς ανάπτυξης και της γνωστικής εξέλιξης των παιδιών. Το Frisogrow Plus+ είναι επίσης γευστικά αποδεκτό από τα παιδιά, κάτι που είναι σημαντικό για την ευκολία στην καθημερινή κατανάλωση.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι γονείς και οι φροντιστές θα πρέπει πάντα να ακολουθούν τις οδηγίες προετοιμασίας και χρήσης που παρέχονται στη συσκευασία και να συμβουλεύονται τον παιδίατρο για την καλύτερη διατροφή και φροντίδα του παιδιού τους. Επιπλέον, η αποθήκευση της συσκευασίας σε δροσερό και ξηρό μέρος και η χρήση του περιεχομένου εντός 4 εβδομάδων από το άνοιγμα είναι ζωτικής σημ

Το Frisogrow είναι ένα θρεπτικό γαλακτοκομικό ποτό σε σκόνη για παιδιά ηλικίας 1 έως 3 ετών, προσφέροντας άμεση προετοιμασία με νέα προηγμένη σύνθεση. Περιέχει βιταμίνες, αμινοξέα, μέταλλα και λιπαρά οξέα, είναι πλούσιο σε ασβέστιο και βιταμίνη D, ουσίες ζωτικές για την υγιή ανάπτυξη των οστών, και σίδηρο, ο οποίος συμβάλλει στη γνωστική ανάπτυξη των παιδιών.

Για τα παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω, το Frisogrow Plus+ προσφέρεται ως μια παρόμοια θρεπτική επιλογή, με πλούσια περιεκτικότητα σε βιταμίνες, αμινοξέα, ιχνοστοιχεία και λιπαρά οξέα, καθιστώντας το ιδανικό για την υποστήριξη της υγιούς ανάπτυξης και της γνωστικής εξέλιξης των παιδιών. Το Frisogrow Plus+ είναι επίσης γευστικά ευχάριστο για τα παιδιά, κάτι που είναι σημαντικό για την ευκολία στην καθημερινή κατανάλωση.

Σημαντικό είναι να σημειωθεί ότι οι γονείς και οι φροντιστές θα πρέπει πάντα να ακολουθούν τις οδηγίες προετοιμασίας και χρήσης που παρέχονται στη συσκευασία και να συμβουλεύονται τον παιδίατρο για την καλύτερη διατροφή και φροντίδα του παιδιού τους. Επιπλέον, η αποθήκευση της συσκευασίας σε δροσερό και ξηρό μέρος και η χρήση του περιεχομένου εντός 4 εβδομάδων από το άνοιγμα είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της ποιότητας και της ασφάλειας του προϊόντος.