Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Παρουσίαση Frezyderm

Ανακαλύψτε την Επιστήμη της Ομορφιάς με τη FREZYDERM

Η FREZYDERM, μια κορυφαία ελληνική εταιρεία καλλυντικών, ιδρύθηκε το 1986 από τον κ. Αναστάσιο Αναστασίου με κύριο σκοπό το σχεδιασμό, την παραγωγή και την εμπορία δερματολογικών προϊόντων. Η εταιρεία αποσκοπεί στην κατασκευή ασφαλών και αποτελεσματικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, ικανοποιώντας τις πιο ειδικευμένες ανάγκες των δερματολόγων και των καταναλωτών.

Με τη δημιουργία του τμήματος "R&D Dermocosmetics", σε συνεργασία με Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια, η FREZYDERM επιδιώκει τη διαρκή βελτίωση των προϊόντων της και την ανάπτυξη νέων, προσφέροντας καινοτόμες φόρμουλες και τεχνολογίες. Το 2002, η εταιρεία έθεσε σε λειτουργία ένα νέο, ιδιόκτητο, εργοστάσιο δερμοκαλλυντικών, εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα εργαστήρια και μονάδες παραγωγής, συμμορφούμενο με τις οδηγίες της ΕΕ.

Αναγνωρισμένη για την ποιότητα και την καινοτομία της, η FREZYDERM προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, από φροντίδα προσώπου και σώματος έως ειδικευμένα προϊόντα για την ακμή, την εκζέμα, και την αντηλιακή προστασία. Τα προϊόντα της εταιρείας είναι γνωστά για τις υψηλές τους αντιγηραντικές, ενυδατικές και επανορθωτικές ιδιότητες, καθώς και για την ικανότητά τους να προσφέρουν ολοκληρωμένη φροντίδα για κάθε τύπο δέρματος.

Η διεθνής επέκταση της FREZYDERM αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο της επιχειρηματικής της στρατηγικής, με τα προϊόντα της να έχουν κατακτήσει αγορές στη Μέση Ανατολή, τον Καναδά, τα Βαλκάνια, και την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία της στον κόσμο της δερμοκοσμετικής.

Ανακαλύψτε την επιστήμη πίσω από την ομορφιά με τα προϊόντα frezyderm και αναζωογονήστε την επιδερμίδα σας με καινοτόμες, ασφαλείς και αποτελεσματικές λύσεις.