Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Embryolisse

Παρουσίαση Embryolisse

Η μάρκα που αντιπροσωπεύει περισσότερα από εξήντα πέντε χρόνια αξεπέραστης φήμης και κύρους, ξεκίνησε την πορεία της από το εργαστήριο ενός γιατρού στο Παρίσι και φτάνει μέχρι τις μέρες μας να είναι το απόλυτο μυστικό ομορφιάς πίσω από τις λαμπερές φωτογραφίσεις. Το 1950, ένας Παριζιάνος δερματολόγος, ειδικευμένος στις παθήσεις του δέρματος, αναπτύσσει το Lait-Crème Concentré, το οποίο γρήγορα εξελίχθηκε σε ένα προϊόν παγκόσμιας επιτυχίας.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά, η Embryolisse ακολούθησε τη φιλοσοφία του ιδρυτή της για την αποτελεσματικότητα και την ανεκτικότητα στην περιποίηση δέρματος, συνεχίζοντας να γράφει τη δική της ιστορία μέσα από την ανάπτυξη ενός ευρέος φάσματος προϊόντων δερμοκαλλυντικής. Μέσω της συσσώρευσης εμπειρίας, δημιουργήθηκε μια σειρά που πλέον αποτελεί τον απόλυτο σύμμαχο στην προετοιμασία του δέρματος πριν από το μακιγιάζ, μεταφέροντας το μυστικό της ομορφιάς από γενιά σε γενιά.

Η σειρά της Embryolisse καλύπτει κάθε ανάγκη περιποίησης του προσώπου και του σώματος, εξασφαλίζοντας την υγεία και τη λάμψη της επιδερμίδας. Με την έγκριση δερματολόγων, χημικών και επαγγελματιών της ομορφιάς, αποτελεί σήμα κατατεθέν στα φαρμακεία της Γαλλίας και πέρα από αυτά.

Φιλοσοφία της Embryolisse:

  • Απαραίτητη Ενυδάτωση: Η σωστή ενυδάτωση είναι κλειδί για την υγεία του δέρματος. Οι συνθέσεις της Embryolisse προσφέρουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για να διατηρήσουν την ιδανική υγρασία.
  • Αποτελεσματικότητα: Η επιλογή ενεργών συστατικών βασίζεται σε αναγνωρισμένες ευεργετικές ιδιότητες, προσφέροντας μόνο τα απαραίτητα για την αποφυγή υπερευαισθητοποίησης.
  • Φυσική Σύνθεση: Οι φυτικής προέλευσης ενεργά συστατικά, όπως το βούτυρο καριτέ και το κερί μέλισσας, ενσωματώνονται στις συνθέσεις προσφέροντας φυσική φροντίδα.
  • Υψηλής Ανοχής: Όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται με φαρμακευτική ακρίβεια και ελέγχονται δερματολογικά για να εξασφαλίσουν την κατάλληλη ανοχή ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Η Embryolisse παρέχει μια εξαιρετική γκάμα προϊόντων που συνδυάζουν επιστημονική γνώση και φαρμακευτική ακρίβεια, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη φροντίδα που υπόσχεται όχι μόνο να διατηρήσει την επιδερμίδα σας υγιή αλλά και να αποκαλύψει τη φυσική της ομορφιά. Η εμπιστοσύνη σε ένα προϊόν Embryolisse σημαίνει εμπιστοσύνη σε μια κληρονομιά αιώνων στη φροντίδα της ομορφιάς