Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Durex

Παρουσίαση Durex

Η απόλαυση μιας σεξουαλικής εμπειρίας είναι ακόμα μεγαλύτερη όταν κάποιος νιώθει βεβαιότητα και ασφάλεια, ειδικά με τα προϊόντα και αξεσουάρ που χρησιμοποιεί.


Η Durex ως Νο.1 προφυλακτικό στο κόσμο παίρνει αυτήν την ευθύνη πολύ σοβαρά. Η συσσωρεμένη εμπειρία και τεχνογνωσία περισσότερων από 75 χρόνων αποδεικνύεται στη πράξη από την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και τους επισταμένους ελέγχους που διενεργούμε και συμπυκνώνεται στη σφραγίδα ποιότητας της Durex που καταδεικνύει ότι τα προφυλακτικά της Durex δεν τηρούν απλά τα παγκόσμια πρότυπα ποιότητας, αλλά τα υπερβαίνουν. Γι’ αυτό τα εμπιστεύονται και τα προτιμούν εκατομμύρια άνθρωποι σε περισσότερες από 150 χώρες στο κόσμο.

Τα προφυλακτικά Durex είναι πιστοποιημένα με CE0086 και ISO4074:2002.

Κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας περνούν από εκτενείς και πολλαπλούς ποιοτικούς ελέγχους όπως:

  • ηλεκτρονικό
  • όγκου και πίεσης διάρρηξης
  • ελαστικότητας,ανθεκτικότητας
  • περατότητας νερού
  • οπτικό και διαστάσεων του προφυλακτικού


Πέρα όμως των ελέγχων και διαδικασιών, τα προφυλακτικά Durex είναι: Κατασκευασμένα από φυσικό ελαστικό latex – εκτός του Avanti Ultima – με σπερματοδόχο κατάληξη με διαφανή με λιπαντική επίστρωση. Είναι ειδικά σχεδιασμένα να φοριούνται ευκολότερα και πιο άνετα λόγω της φόρμας easy-on που διαθέτουν. Δερματολογικά και 100% ηλεκτρονικά ελεγμένα και κατασκευασμένα με ειδικό τρόπο ώστε να μυρίζουν καλύτερα. Η σειρά προφυλακτικών της Durex στηρίζεται στη διαρκή επένδυση για έρευνα και ανάπτυξη ακόμα καλύτερων προφυλακτικών που να ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες σας.

Γιατί αγαπάτε τα Durex

Στη Durex, η άποψή μας είναι ότι το ικανοποιητικό σεξ θα πρέπει να είναι προσβάσιμο σε όλους, χωρίς εξαιρέσεις. Είναι καιρός να ξεπεράσουμε τις ανησυχίες για τα πρέπει του σεξ και να το εμπειρίσουμε με ανοιχτό μυαλό, αλήθεια και διασκέδαση. Αγκαλιάζουμε την ιδέα ενός σεξουαλικού βίου που είναι ευχάριστος και ασφαλής για όλους, ανεξάρτητα από την ταυτότητα ή τον σύντροφο.

Κατανοούμε την ανάγκη για αναγνώριση και αντιμετώπιση των προκλήσεων που ενδέχεται να παρουσιαστούν, και είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή λύσεων που ενισχύουν τη σεξουαλική ευχαρίστηση και την καλοσύνη.

Με πάνω από 90 χρόνια εμπειρίας, έχουμε αναπτύξει μια σειρά προϊόντων σχεδιασμένων για να βελτιώνουν τις σεξουαλικές σας εμπειρίες. Προκαλούμε τη συνηθισμένη αντίληψη και σας προτρέπουμε να ξεπεράσετε τα κοινωνικά ταμπού, απολαμβάνοντας την ερωτική συνεύρεση με τους όρους που εσείς επιλέγετε.

Εμπειρία και Ποιότητα

Από το 1929, η παρασκευή των προφυλακτικών μας από υψηλής ποιότητας υλικά εγγυάται την απόδοση και την ασφάλεια. Οι αυστηροί έλεγχοι ποιότητας διασφαλίζουν ότι κάθε προϊόν πληροί και υπερβαίνει τα παγκόσμια πρότυπα, παρέχοντας μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία σεξ.

Συνεργασία για την Ενίσχυση της Σεξουαλικής Ευημερίας

Ενώνουμε δυνάμεις με ειδικούς στον τομέα της σεξουαλικής υγείας, επιστήμονες και ακαδημαϊκούς για να εμβαθύνουμε στη γνώση που οδηγεί σε καλύτερο σεξ. Η αποστολή τους είναι να μας βοηθήσουν να καταστήσουμε τη σεξουαλική εμπειρία πιο ικανοποιητική για όλους.

Στην Durex, το πάθος μας για ποιότητα, ασφάλεια και ικανοποίηση μας οδηγεί να επιδιώκουμε συνεχώς την καινοτομία και τη βελτίωση. Καλύτερο σεξ για όλους, ανεξαρτήτως προτιμήσεων ή συνθηκών, είναι η υπόσχεσή μας προς εσάς.