Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Dettol

Παρουσίαση Dettol

Σήμα κατατεθέν το εμπορικό σήμα Dettol και το πάθος για την διαφύλαξη της υγείας.

Έχοντας ξεκινήσει πριν από περισσότερα από 80 έτη, η Dettol αποτελεί τον ηγέτη στην προστασία κατά των μικροβίων συμβάλλοντας στην διαφύλαξη της υγείας των οικογενειών σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την καλύτερη υγιεινή.

Ανακαλύψτε το πάθος μας για την υγεία και τον τρόπο συνεργασίας μας με τους συνεργάτες και τις ιατρικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο για την προώθηση της καλής υγιεινής.

Ιστρορία του Dettol

Το εμπορικό μας σήμα εμφανίστηκε για πρώτη φορά πριν από 80 χρόνια στα νοσοκομεία, όπου το Αντισηπτικό Υγρό Dettol χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά για τον καθαρισμό και την απολύμανση του δέρματος κατά τη διάρκεια των χειρουργικών επεμβάσεων.

Ως ένα εμπορικό σήμα αξιόπιστο από τους γιατρούς, το Dettol χρησιμοποιήθηκε επίσης για την προστασία των μητέρων από τις ασθένειες μετά τον τοκετό.

Έκτοτε, σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται την Dettol για την προστασία των τραυμάτων από μολύνσεις, την πρόληψη ασθενειών και για να βοηθήσει τις μητέρες να προστατεύσουν τις οικογένειές τους εξουδετερώνοντας τα επιβλαβή μικρόβια και συμβάλλοντας στη δημιουργία ασφαλέστερου περιβάλλοντος μέσα στο οποίο θα ευδοκιμήσουν.

Dettol σήμερα

Το εμπορικό μας σήμα εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα μέσα προστασίας της υγείας. Εξακολουθεί ακόμα και σήμερα να εκτιμάται ως ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό προϊόν ασφαλές για χρήση στην επιδερμίδα αλλά επίσης και αρκετά ισχυρό ώστε να χρησιμοποιηθεί σε περιβαλλοντικές εργασίες εξουδετέρωσης των μικροβίων.

Σήμερα, η Dettol είναι το Νο1 παγκοσμίως εμπορικό σήμα στην Προστασία κατά των Μικροβίων. Κινούμενοι από το πάθος μας να κάνουμε περισσότερα και με την στήριξη της εμπειρία μας στην εξουδετέρωση μικροβίων, τα προϊόντα της Dettol είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να σας βοηθούν να προστατεύσετε την οικογένειά σας από τα επιβλαβή μικρόβια που μπορούν να προκαλέσουν ασθένειες