24646 προϊοντα για καθε αναγκη
To καλάθι σας δεν έχει προϊόντα. Βρείτε ό,τι χρειάζεστε ανάμεσα από 24646 προϊόντα για κάθε σας ανάγκη
Φίλτρα

Compeed Σελίδα 1 από 1

Προϊοντα Compeed

15 αποτελέσματα

Πληροφορίες για την εταιρεία Compeed Σελίδα 1 από 1

Το COMPEED TOTAL CARE είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι μειώνει αποτελεσματικά και επουλώνει ταχύτερα το ερεθισμένο δέρμα από την στιγμή που θα παρουσιαστεί το πρόβλημα.

Τα επιθέματα θεραπεύουν την κρύα πληγή σας με ανάλογη ταχύτητα, βοηθώντας σας να απαλλαγείτε καλύτερα και γρηγορότερα από την ανεπιθύμητη ενόχληση. Για διακριτική θεραπεία κατά την διάρκεια της ημέρας, το διαφανές επίθεμα επούλωσης με τα μοναδικά Υδροκολλοειδής-075 σωματίδια θα κρατήσει κρύα τη πληγή σας.

Κρυμμένο κάτω από το επίθεμα, η κρύα πληγή σας θα θεραπευτεί φυσικά ενώ μπορείτε να συνεχίσετε τις δραστηριότητές σας. Το COMPEED TOTAL CARE αποτελεί το πρώτο προϊόν αόρατης επούλωσης των πληγών του δέρματος.

Τα σωματίδια Υδροκολλοειδής-075 σε κάθε COMPEED TOTAL CARE συγχωνεύονται με τα υγρά της πληγής για να δημιουργήσουν μια ενεργή επίστρωση - τζελ. Αυτό επιτρέπει στα κύτταρα να αναπτύσσονται, διαιρούνται και μεταναστεύουν σε αυξημένο ρυθμό, βελτιώνοντας το σχηματισμό νέου ιστού.

Γιατί Compeed

Το επίθεμα σχηματίζει επίσης ένα εμπόδιο που παρέχει προστασία από το νερό, βρωμιά και τα βακτήρια, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στο νερό να εξατμιστεί. Αυτό βοηθά στη διατήρηση του ιδανικού επιπέδου υγρασίας και την ταυτόχρονη μείωση του κινδύνου των δευτερογενών λοιμώξεων.

Απορροφά την υγρασία και σχηματίζει ένα προστατευτικό μαξιλάρι για να προσφέρει άμεση ανακούφιση από τον πόνο αποδίδοντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες επούλωσης Όπως και εσείς έτσι και η ομάδα COMPEED είναι απλά ασταμάτητη! Από τα χείλη ξεκινά και χύνεται μέσα τα δάχτυλα των ποδιών: Η λύση COMPEED που παρέχεται είναι γρήγορη, διακριτική και τεκμηριωμένη ανακούφιση του έρπις, φουσκαλών, κάλων.

Η COMPEED είναι η αποτελεσματικότερη λύση για επιδερμικές ανωμαλίες και γι 'αυτό τα εκατομμύρια των ανθρώπων επιλέγουν τα προϊόντα μας.

Newsletter
Ενημερωθειτε για νεα και αποκλειστικες προσφορες

Εγγραφή στο newsletter

To Wecare θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Επιβεβαιώστε όλους τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Wecare Eshop και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Ακολουθήστε μας στο Instagram!
wecare.gr