Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Compeed

Παρουσίαση Compeed

Το COMPEED TOTAL CARE είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι μειώνει αποτελεσματικά και επουλώνει ταχύτερα το ερεθισμένο δέρμα από την στιγμή που θα παρουσιαστεί το πρόβλημα.

Τα επιθέματα θεραπεύουν την κρύα πληγή σας με ανάλογη ταχύτητα, βοηθώντας σας να απαλλαγείτε καλύτερα και γρηγορότερα από την ανεπιθύμητη ενόχληση. Για διακριτική θεραπεία κατά την διάρκεια της ημέρας, το διαφανές επίθεμα επούλωσης με τα μοναδικά Υδροκολλοειδής-075 σωματίδια θα κρατήσει κρύα τη πληγή σας.

Κρυμμένο κάτω από το επίθεμα, η κρύα πληγή σας θα θεραπευτεί φυσικά ενώ μπορείτε να συνεχίσετε τις δραστηριότητές σας. Το COMPEED TOTAL CARE αποτελεί το πρώτο προϊόν αόρατης επούλωσης των πληγών του δέρματος.

Τα σωματίδια Υδροκολλοειδής-075 σε κάθε COMPEED TOTAL CARE συγχωνεύονται με τα υγρά της πληγής για να δημιουργήσουν μια ενεργή επίστρωση - τζελ. Αυτό επιτρέπει στα κύτταρα να αναπτύσσονται, διαιρούνται και μεταναστεύουν σε αυξημένο ρυθμό, βελτιώνοντας το σχηματισμό νέου ιστού.

Γιατί Compeed

Το επίθεμα σχηματίζει επίσης ένα εμπόδιο που παρέχει προστασία από το νερό, βρωμιά και τα βακτήρια, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στο νερό να εξατμιστεί. Αυτό βοηθά στη διατήρηση του ιδανικού επιπέδου υγρασίας και την ταυτόχρονη μείωση του κινδύνου των δευτερογενών λοιμώξεων.

Απορροφά την υγρασία και σχηματίζει ένα προστατευτικό μαξιλάρι για να προσφέρει άμεση ανακούφιση από τον πόνο αποδίδοντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες επούλωσης Όπως και εσείς έτσι και η ομάδα COMPEED είναι απλά ασταμάτητη! Από τα χείλη ξεκινά και χύνεται μέσα τα δάχτυλα των ποδιών: Η λύση COMPEED που παρέχεται είναι γρήγορη, διακριτική και τεκμηριωμένη ανακούφιση του έρπις, φουσκαλών, κάλων.

Η COMPEED είναι η αποτελεσματικότερη λύση για επιδερμικές ανωμαλίες και γι 'αυτό τα εκατομμύρια των ανθρώπων επιλέγουν τα προϊόντα μας.