Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Παρουσίαση CeraVe

Η CeraVe, μια εταιρεία που ιδρύθηκε από ειδικούς δερματολόγους και παρουσιάστηκε στο κοινό από τα Coria Laboratories πριν από περίπου δεκατρία χρόνια, έχει καθιερωθεί ως μια προσιτή αλλά ιδιαίτερα αποτελεσματική επιλογή στον τομέα της ενυδάτωσης του δέρματος. Η φιλοσοφία της μάρκας εστιάζει στην προσφορά προϊόντων φροντίδας δέρματος που είναι προσβάσιμα σε ευρύ κοινό και περιέχουν τρία βασικά ceramides, τα οποία είναι κρίσιμα για την αναδόμηση του φυσικού επιδερμικού φραγμού.

Η ανάγκη για τα ceramides αυτά αναδεικνύεται ιδιαίτερα σε δέρματα με δερματολογικά προβλήματα, όπου έχει παρατηρηθεί έλλειψη αυτών των λιπιδίων. Η CeraVe ενισχύει τις φόρμουλές της με την πρωτοποριακή τεχνολογία MultiVesicular Emulsion (MVE – Πολυστρωματικό Γαλάκτωμα), η οποία επιτρέπει τη σταδιακή απελευθέρωση των συστατικών για διαρκή ενυδάτωση.

Η τεχνολογία MVE διακρίνεται από την ικανότητά της να παρέχει μια σταδιακή και ελεγχόμενη αποδέσμευση των ενυδατικών συστατικών, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές φόρμουλες που προσφέρουν άμεση απελευθέρωση. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω των πολυεπίπεδων σφαιριδίων που περιέχουν ελαιώδη και υδάτινη φάση, επιτρέποντας την παροχή συνεχούς ενυδάτωσης. Κάθε σφαιρίδιο MVE περιέχει ομόκεντρα επίπεδα που κλειδώνουν συστατικά όπως ceramides, λιπαρά οξέα και φυτοσφιγγοσίνη, τα οποία απελευθερώνονται σταδιακά στην επιδερμίδα.

Η συνδυαστική δράση των ceramides με την τεχνολογία MVE οδήγησε στη δημιουργία της CeraVe, μιας σειράς προϊόντων που απευθύνεται σε ευρύ κοινό, προσφέροντας θεραπευτική φροντίδα και ενυδάτωση. Η CeraVe έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη γιατρών και καταναλωτών παγκοσμίως, χάρη στην αποτελεσματικότητα και την προσιτότητά της.

Όπως αναφέρει ο John Reed, Γενικός Διευθυντής της CeraVe στις ΗΠΑ & Διεθνώς, η παγκόσμια επέκταση της μάρκας επικεντρώνεται στα βασικά προϊόντα καθαρισμού και ενυδάτωσης, ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη ζήτηση για προσιτά και αποτελεσματικά δερματολογικά προϊόντα. Η επιτυχία της CeraVe στη Βόρεια Αμερική και η διεθνής της ανάπτυξη αντανακλούν την αναγνώριση της ποιότητας και της αξίας των προϊόντων της, καθιστώντας την μια κορυφαία επιλογή για την ενυδάτωση του δέρματος σε παγκόσμιο επίπεδο.