Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39€

Αναζήτηση

Παρουσίαση Castalia

Η CASTALIA LABORATOIRES DERMATOLOGIQUΕS, θυγατρική εταιρεία της Lavipharm, δραστηριοποιείται στην αγορά των δερμοκαλλυντικών προϊόντων φαρμακείου.

Τα προϊόντα της CASTALIA κυκλοφορούν από το 1992. Έχουν αναπτυχθεί στα κέντρα έρευνας και ανάπτυξης της Lavipharm στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα ποιότητας τεκμηριωμένα με κλινικές μελέτες.

H CASTALIA πρεσβεύει ότι «Υγιής επιδερμίδα σημαίνει όμορφη επιδερμίδα. Όταν το δέρμα σας είναι όμορφο, νιώθετε όμορφοι και εσείς και αισθάνεστε ακόμη καλύτερα». Στηριζόμενη στην επιστημονικότητα, την αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια των προϊόντων της και προσηλωμένη στην υγεία της επιδερμίδας, αναπτύσσει δερμοκαλλυντικά προϊόντα με άριστη καλλυντική υφή και μέγιστη ευχαρίστηση.

Ανταποκρινόμενη στις νέες τάσεις και απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, αλλά κυρίως στα νέα επιστημονικά δεδομένα, η CASTALIA εμπλουτίζει συνεχώς τις σειρές που διαθέτει με καινοτόμα προϊόντα, που έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες που δημιουργούνται, πάντα με βάση τις εξελίξεις της επιστήμης. Βασικός της στόχος είναι να αποτελεί την πρώτη επιλογή του καταναλωτή, του δερματολόγου και του φαρμακοποιού, αλλά και να αντιμετωπίζει με επιτυχία το συνεχώς αναπτυσσόμενο ανταγωνισμό.

Τα προϊόντα CASTALIA

  • Έχουν άριστη καλλυντική υφή και προσφέρουν μέγιστη ανεκτικότητα στην επιδερμίδα.
  • Παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις για τις ανάγκες κάθε καταναλωτή.
  • Επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητά τους με εργαστηριακή έρευνα και κλινικές μελέτες. 
  • Αξιοποιούν την επιστημονική συμβουλή του φαρμακοποιού αφού του δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρει υψηλής ποιότητας δερμοκαλλυντικά προϊόντα στον καταναλωτή. 
  • Συμπληρώνουν τη φαρμακευτική αγωγή του δερματολόγου.
  • Μεγιστοποιούν το θεραπευτικό αποτέλεσμα χάρη στις πρωτοποριακές γαλλικές φόρμουλες. 
  • Αποτελούν σημαντικό εργαλείο στην αντιμετώπιση απλών έως εξειδικευμένων προβλημάτων της επιδερμίδας, καλύπτοντας το 95% των δερματολογικών αναγκών.

Η CASTALIA επικεντρώνεται στην Υγεία, αφιερώνεται στην Ομορφιά και βασίζεται στην Επιστήμη.

Με σαφή διεθνή προσανατολισμό, τα προϊόντα της CASTALIA κυκλοφορούν σήμερα σε 13 χώρες.

Η CASTALIA ερευνά τις σύγχρονες τάσεις της παγκόσμιας αγοράς και ανταποκρίνεται στις νέες και συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του καταναλωτή. Στόχος της είναι η παραγωγή καινοτόμων προϊόντων υψηλής ποιότητας, τα οποία ενισχύουν την υγεία κάθε τύπου επιδερμίδας και αναδεικνύουν την ομορφιά της.

Η ερευνητική δραστηριότητά της CASTALIA στον τομέα των δερμοκαλλυντικών επικεντρώνεται στην αναζήτηση πρωτοπόρων ενεργών συστατικών με ασφαλή δράση και μέγιστη αποτελεσματικότητα. Παράλληλα, τα ενεργά συστατικά που επιλέγονται είναι υποαλλεργικά, μη φαγεσωρογόνα, προστατεύουν την επιδερμίδα και συμβαδίζουν με τις υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας της φαρμακευτικής βιομηχανίας.

Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα των προϊόντων CASTALIA αποδεικνύεται με δερματολογικούς ελέγχους και κλινικές μελέτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Lavipharm, ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1911, είναι σήμερα ο μεγαλύτερος ολοκληρωμένος Όμιλος Έρευνας και Ανάπτυξης, παραγωγής, εισαγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμάκων, καλλυντικών και προϊόντων υγείας στην Ελλάδα με έντονη διεθνή δραστηριότητα.

Ιστορικές Πληροφορίες για την Castalia

Με σύγχρονες εγκαταστάσεις σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, τη Γαλλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρείες φαρμάκων και καλλυντικών και είμαστε σε θέση να παρέχουμε προϊόντα δικής μας τεχνολογίας αλλά και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τόσο στο φαρμακοποιό όσο και στον καταναλωτή. Μοναδικός μας στόχος είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής του ανθρώπου.

Πρωτοπόρος στον τομέα της φαρμακευτικής τεχνολογίας, η Lavipharm αναπτύσσει νέες, δυναμικές στρατηγικές, ευέλικτες στο διαρκώς εξελισσόμενο παγκόσμιο περιβάλλον αλλά σταθερές στο όραμά της, ενώ ταυτόχρονα συζητά και μελετά νέες συνεργασίες που αφορούν στην ενίσχυση και εξάπλωσή της τόσο στον ελληνικό όσο και στο διεθνή χώρο.

Στην Ελλάδα, οι δραστηριότητες της Lavipharm επικεντρώνονται στους χώρους του ιατρείου και του φαρμακείου, παρέχοντας αποτελεσματικές και ασφαλείς λύσεις σε θέματα υγείας και ομορφιάς. Ειδικότερα στον τομέα των δερμοκαλλυντικών, η Lavipharm ήταν η πρώτη εταιρεία που τοποθέτησε και προώθησε το 1977 καλλυντικά προϊόντα στο ελληνικό φαρμακείο και μέχρι σήμερα έχει δυναμική παρουσία μέσω των προϊόντων CASTALIA.

Εγγραφείτε στο newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του wecare.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@wecare.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.