Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Carroten

Παρουσίαση Carroten

Η Carroten, εδώ και 35 χρόνια, αποτελεί τον αξιόπιστο σύμμαχό σας για προστασία κάτω από τον ήλιο, προσφέροντας ένα ασφαλές και φυσικό μαύρισμα. Εμπνευσμένη από το καρότο, με τις εξαιρετικές αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και την ικανότητά του να ενισχύει τη διαδικασία του μαυρίσματος, η Carroten αναδεικνύεται σε έναν ηγέτη στην προστασία από τον ήλιο.

Με την πάροδο των χρόνων, το Carroten συνεχίζει να εξελίσσεται, θέτοντας ως προτεραιότητα την υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας σας. Η εταιρεία εστιάζει στη χρήση υψηλής ποιότητας συστατικών, στην ανάπτυξη καινοτόμων φορμουλών και στην εφαρμογή προηγμένης τεχνολογίας, παρέχοντας προϊόντα με μεταξένιες υφές και καλοκαιρινά αρώματα.

Επιλέγοντας Carroten, επιλέγετε να "Ζήσετε το καλοκαίρι σας" με την εμπιστοσύνη που προσφέρει η διαχρονική ποιότητα και αξιοπιστία της μάρκας. Όπου υπάρχει ήλιος, εκεί θα βρείτε και το Carroten, τον απόλυτο σύμμαχο για ασφαλές και φυσικό μαύρισμα, που φροντίζει για την επιδερμίδα σας με κάθε έκθεση στον ήλιο.