Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου ({{countCartProductPieces}})

Σύνολο :
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Με αυτή την αγορά σου θα κερδίσεις πόντους για επόμενες αγορές

+{{cartProductsTotalPoints}} Cares Info icon

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Capricare

Παρουσίαση Capricare

Η Πρωτοπορία της Capricare: Κατασκευασμένο από Φυσικό Γάλα Κατσίκας

Η Capricare είναι μια διακεκριμένη μάρκα βρεφικού γάλακτος που παράγεται από την Dairy Goat Co-operative, μια συνεταιριστική οργάνωση 71 κτηνοτρόφων στη Νέα Ζηλανδία. Αυτός ο συνεταιρισμός δεν είναι μόνο πρωτοπόρος στην παραγωγή ασφαλούς βρεφικού γάλακτος από γάλα κατσίκας, αλλά χαρακτηρίζεται και από τη βαθιά του δέσμευση στην οικογενειακή εργασία και την αειφορία, με στόχο τη διατήρηση και προστασία της γης και των κατσικών για τις επόμενες γενιές​.

Το γάλα της Capricare ξεχωρίζει για την ευκολία πέψης του, κάνοντας το ιδανική επιλογή για τα νεογνά. Η σύνθεσή του βασίζεται στη φυσική καλοσύνη του γάλακτος κατσίκας και εμπλουτίζεται με βιταμίνες και μέταλλα, προσφέροντας μια πλήρη και ισορροπημένη διατροφή για τα μωρά από τη γέννηση​​.

Επιπλέον, η παραγωγή του γάλακτος Capricare ακολουθεί αυστηρές προδιαγραφές για να διασφαλιστεί η ποιότητα και η ασφάλεια του προϊόντος, κάτι που επιτυγχάνεται μέσω της απλούστευσης της διαδικασίας παραγωγής και της χρήσης ολόκληρου του γάλακτος κατσίκας, χωρίς περιττές επεξεργασίες​.